Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikej95

    aktív tag

    Sputnik V élménybeszámoló. Igaz nem sokat ér, mivel már minden megrendelt adag ki van osztva országon belül. Felteszem az Oroszoknak is olyan sebesen megy a termelés mint az AstraZeneca-nak.
    Első dózis után (3 hete): oltás helye 10 perc után fájni kezdett, véraláfutásos lett, igaz feszült kezem mikor beadták. Másnap fárad voltam. Érzékeny volt oltás helye kb egy hétig. Nyoma nem maradt.
    Maga a logisztika rendben volt az oltóponton, némi papírmunka és 1-2 várósor után kaptam meg oltást. Akkor érkeztem amire írták, és kb akkorra kaptam meg az oltást amikorra írták.

    Második dózis után (most Péntek): véraláfutás nincs, cserébe már fáradtság aznap délutánra, oltás helye csak minimálisan érzékeny. Szombaton fejfájással keltem (leginkább dehidratáció), egész éjszaka izzadtam (hőemelkedés miatt?). Délután felkúszott 38.1-ig ott fél szem Aszpirin csillapítottam. Fáradtságérzet estére elmúlt, de hőemelkedés megmaradt. Vasárnap reggelre nem volt semmilyen tünetem.
    Szervezettség nagyjából rendben volt. Első dózis után mindenkivel közölték, hogy ugyanabban az időpontban érkezzen 3 hét múlva. Délben a 700 emberből már csak 150 volt hátra. Sárváron kb ugyanekkor kezdték meg extra dózisok beadását a rendszer összeomlása mellett. Így reggeli és délutáni káoszból is kimaradtam.

    Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'

Új hozzászólás Aktív témák