Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Vesa #11285 üzenetére

    Hehe, majd akkor mesélek én :)

    Hát minimálisnak minimális esélye van az tény, de nagyon szar dolog ám kapni egy bugreportot egy technikustól, hogy a CT dózis 1000szeresével sütött meg majdnem egy pácienst, mert elbasztuk a szoftvert, és csak mázli h észrevette...

    Szóval, ott izzadtunk "kicsit" a postmortem meetingen :) (napi tanmese: ezért nem kommunikálunk szoftverek között egy sima shared txt fileba írogatással, mert annyira megbízható, mint a szomszéd Mari néni heroinfüggő kisfia...)

    Csak koszos intern voltam itt még, szóval nem igazán volt sok közöm a dologhoz, de ennek örülök is :) Ja és ez nem valami koszos garázscég CT szoftvere volt (mintha létezne olyan...), hanem a világ legnagyobb egészségügyi gyártójának a cucca.

    Na, de eleget offoltam, bocsi mindenkinek - és ettől függetlenül igenis meg lehet bízni a technológiában, de azért nem vakon :) Ezért vannak ott az emberek az összes processben, hogy ha a gép téved, azt megfogják.

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák