- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Durván néptipp volt ez a Slavia győzelem, csak azt nem tudom, miért volt ez ilyen tuti... Tabella alapján én simán azt mondtam volna, hogy háromesély, és csak beetetés az 1,50...
-
PRDZsolesz
aktív tag
Kellett nektek kattintani... Pedig figyelmeztettelek Titeket
Estére megjátszottam az Argentin bajnokságból az All Boys - Argentinos Jrs meccset. V-re húztam 3,8-ért, valahol olvastam, hogy a hazaiknál tartalék csapat lesz, mert pénzügyi válság van. Ha gondoljátok tegyétek, én mellé raktam még a Fradit, az jött is.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
a mai napra
Fogadás részletei Dátum/idő Tét Nyeremény
Diósgyőri VTK @ 1.50
4 000,00 HUF Single 04/03/2014 15:07:49 4 000,00 6 000,00
Debreceni VSC @ 2.30
Diósgyőri VTK @ 1.50
Ferencvárosi TC @ 1.61
3-as gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUF 04/03/2014 15:07:28 1 000,00 5 573,08CSak a Diósgyőr!!!
-
giigz
veterán
válasz PRDZsolesz #50704 üzenetére
Már rég zuhannia kellene az oddsnak, ennek ellenére nő
-
giigz
veterán
válasz PRDZsolesz #50708 üzenetére
Én úgy általánosságban az összes fogadóirodát néztem, a legtöbbnél emelkedik a szorzó
Ha tényleg sok a hazai hiányzó, és elvileg tuti V-t vár mindenki, akkor nem így kellene kinéznie az odds mozgásnak...
-
lsebestyen
addikt
sziasztok, bwin-ről hogyan tudom magam véglegesen törölni? Ma kaptam egy mailt, h amiért nem voltma fent az oldaon levontak pénzt?! Nem is akarok többet ott lenni, de ilyen opciót nem találtam...
-
pcgamer01
senior tag
válasz lsebestyen #50711 üzenetére
A felhasználónál van olyan hogy felhasználó törlése pont ma regeltem és fél szemmel láttam az opciót.
Samsung Galaxy S10+
-
L_YKing
addikt
Na feltöltöttem betre zsetont aztán meg is raktam:
Stuttgart 1,67
Barca 1,20
Tét 20KVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ted_mosby
senior tag
18:00 óta próbálok elérni (szaggatva) egy rohadt ügyfélszolgálatost
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
giigz
veterán
2-0
-
Algotis
addikt
Ha bet365-n megrakok egy olyan meccset, ami elmaradt akkor mi lesz?
1-es odds rá?
Az a probléma, hogy több variációban is megraktam azt a meccset egy másikkal, és így csak mínuszba jöhetek kiAndroidos Outlookból küldve
-
pohár
félisten
éééééééés az u21-es franciák meccsén se lesz már 3 gól, szép volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Van egy ingyenes kiutalás, de azzal gond van, ezért másik számlára akarom utalni. Akkor törlöm a kiutalást, és újra elutalom. Ez ingyenes lesz még?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
giigz
veterán
-
pohár
félisten
na, legalább az u21 spanyolokon se volt 3 gól, kész csőd a mai napom
beváltottam a kétezres bukszámat, fele egy újra, fele mixre... 0+0GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gretiel
csendes tag
legjobb érzés mikor a 90+2 percbe verik be az egyenlítő gólt és elviszi a szelvényed...pedig már azthittem nyertem egy keveset
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gretiel •
-
Zjunior
veterán
Zolynet!
Bocsi: köcsög Roterham gec•'
Algotis: érvènytelenített...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Algotis
addikt
Ha elmarad a meccs, akkor bet365-ön is 1-es oddsot adnak?
Androidos Outlookból küldve
-
yogibear
addikt
válasz lsebestyen #50714 üzenetére
Amennyiben úgy szeretné zárolni számláját, hogy többé ne tudjon bejelentkezni számlájára, kérjük, forduljon Kapcsolatunkhoz, adja meg vezetéknevét és keresztnevét, állandó lakcímét, születési idejét és a bwin számláján megadott e-mail címét. Akár Ön zárolja számláját, akár Ügyfélszolgálatunk teszi meg ezt, személyes adatait nem töröljük. Azokat az Ön biztonsága érdekében megőrizzük a kötelező korlátozási időszak lejártáig, mivel szükség lehet rájuk rendészeti, jogi vagy adminisztrációs okokból. Az ügyfelek ezen időszak lejárta után kérhetik adataik törlését. Miután a számla blokkolásra kerül, nem regisztrálhat újra a bwin oldalán.
Nem mellesleg ha nem használod, miért nem utaltál ki mindent róla? Kb egy éve 0 a rajta lévő összeg, na abból vonjanak le bármit is.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pcgamer01
senior tag
Mit tudtok holnapra mondani?
Német,Argentín,Svéd állítólag jön ha játszik Ibra és Messi más még hozzá?
Hétvégére pedig biztos duplázós?Bayern,Dortmund,Juventus-t gondoltam de nem vagyok biztos benne.Samsung Galaxy S10+
-
zolynet
veterán
válasz Zjunior #50735 üzenetére
azért nem csak rád alapoztam, a jóember is írta, természetesen az ő tippjeit sem veszem 100%-nak, sokszor jókat ír, de azért van h nagyon csúnyán elmennek a kombói
Pitts-et én is néztem tegnap, de mondom neeem, nem teszek korogra, csak megnézem, hogy jönne-e, hát jött, simán
Anglia U21 -Wales U21 3,5over 1,83x
még nem néztem meg teljesen de ez sem rossz
KPV - AC Kajaani H 1.9xLife is too short to stay stock!
-
ludowico
újonc
Mára egy laza foci kombi:
194 Románia - Argentína V - 1,42x
202 Németország - Chile H - 1,40xMásik, amit érzek, hogy egyik csapat sem a gólzáporos mérkőzéseiről híres:
175 Magyarország - Finnország 2,5-nél kevesebb gól - H - 1,81x -
Pepeninho
őstag
-
Zjunior
veterán
válasz lsebestyen #50747 üzenetére
Én 2 év semmittevés után léptem be....
Semmi bajod nem lesz belőleÜzbegisztán-Egyesült Arab emiratusok miért ilyen nagy az odds V-re?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
PRO_KoRa
tag
Én ma tettem párat! Vélemény?
Magyarország - Finnország H
Anglia - Dánia 2v3 gól
Görögország - Dél - Korea H
Németország - Chile HEz a 4 db mára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés