- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
City-Barca?
Nálam hazai...
-
-
máyköl
veterán
City -t figyelem egy ideje. Nem semmi, amit csinál.
Bár nagy veszteség, hogy nem lesz Aguero, de ott lesz a Negredo, Jovetic és Dzeko támadósor.
A középpályájuk iszonyatosan erős. Erősebb is, mint a Barcáé. Milner -ék középpályája hülyére csinálta a Chelseat, gyakorlatilag nem jutottak a félpályánálnál tovább a Chelsea játékosok.
A City védelme meg úgyszint remekül össze van állva, azon átgázolni csak egy jó formában levő Messi, Neymar és Sánchez hármas tudna, de nekik sem lesz egyszerű.
A Barca meg kisebb gondokkal küzd. Bár Messi formájára panasz nem lehet, Neymar még nem biztos, hogy kibír 90 percet, és nem magabiztos még a játéka, pihenz majdnem 1 hónapot.
Iniesta és Xavi nem a fénykorukat mutatják, hátul pedig Piqué elmúlt meccsei borzalmasra sikerültek. Előre szaladgál állandóan, és hihetetlen nagyokat ront hátul. A Barca most a középpályán, és a védelembe verhető könnyedén, ez a Valencia és a Levante ellen jól látszódott.
Jobb formában van a City, és otthon vannak. Ezt behúzzák szerintem... -
dnl91
tag
Korong <3
Avto - Junior Kurgan 1. harmad 1.5 over win 100=>175
Crystal BDK elsőnek ér el 3 gólt win 200=>294
1. harmad Omskie - Crystal (0-1) Crystal 0.0, +0.5 win 200=>300
Oktan - Tolpar 1. harmad 1.5 over win 700=>1190Profit 759
Ismét jól indul a hétfő, de lehet ma már leállok, nem leszek telhetetlen és nem bukom el a mai nyereséget.
-
Zjunior
veterán
Mára ment:
Lens h
Kaisersl.v
Verona 1x 1fi2800->13k
Milan u19 h
5k->14kVenus Williams
Lens 1x20k->33k
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pohár
félisten
na, a City meccsre beten megint ingyenes fogadás van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
Nekem ezek mentek holnapra:
PSG @ 2.25
2 000,00 HUF SingleMan City @ 3.00
2 075,00 HUF SingleMivel 22-ig dolgozok, lehet melóban fogok élőzni vagy miután hazaértem.
(#47522) pohár
Mobilról csak, mivel pékségben dolgozok. Amúgy meg a főnökök nem foglalkoznak velem.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
ez nagy tuti lehet keddre
gyuromoj... csak a főnök meg ne tudja
akkor holnap reggelre küldjél már valami faszányos kenyeret fénypostával, kétkilós elég lesz[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
elvileg ez a nap tutija az X2 mellett
-
Pepeninho
őstag
SP rövidítés mit jelent BET365-n a szorzók helyén?
Ps4, Xiaomi 11T
-
anonymus89
addikt
Hihetetlen ez a St. Etienne, hogy a nyaka nyúljon meg az összes játékosnak.
Ezek a 90+ percben rúgott gólok fel bírnak baszni, nehogy legyen már egy kis szerencséje az embernek és szép szorzókat fogjon.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
giigz
veterán
Most ugy dontottem csak nem toltok fel online, nincs ra igazabol idom, es meg a sajat szisztemaimat tesztelgetem eloszor...
Most azt csinalom Mixen, hogy sima szelokat rakok, es remelem jon
-
pohár
félisten
na, én hiszek Oaknak
sutyesz96... ÚRISTEN, most látom, hogy elbasztam, és a Malaga gólra tettem
3325ft-ot kifizettettem, és megrakom a Sociedad gólt... huh, de jó, hogy időben észrevettem gecóamúgy azt jelenti, hogy a Sociedad nem ússza meg kapott gól nélkül
a Sociedad gól meg 1,30, nem rossz
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #47441 üzenetére
L T61
Azt hittem az...Hát faszán elment a HSV-n a szelóm hétvégén.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
na, 1,30-ért megtéve, ha jön, akkor csak 125ft-ot buktam ezzel a kis malőrrel
-
sutyesz96
őstag
035D vagy 050D ?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Van ez a holnapi 3k ingyen élő fogadásos akció a beten. Nah most, ha meccs előtt teszek 3k-val dupla esély 12-re 1,29-es oddson, és előben rögtön a kezdésnél 3k-t a D-re 3,6-os oddson, akkor a következő a helyzet: Ha 12 a végeredmény, akkor az élő 3k vissza, és a nyereményem 3870 forint , vagyis a tiszta haszon 870 forint. Viszont ha jön az élőben rakott döntetlen akkor a nyeremény 10800 forint mínusz a meccs előtt tett 3k és a tiszta haszon 4800 forint. Ezt vajon engedi a bet?
-
pohár
félisten
válasz PRDZsolesz #47543 üzenetére
persze, sokan ezt csinálják
de arra készülj, hogy nagyon le fog terhelődni a bet oldala, tényleg a kezdőrúgás után tedd meg amit akarsz, mert nem garantált, hogy 1-2 percig csak töltődni fog az oldal később, és hasonló finomságokGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
PRDZsolesz
aktív tag
Értem, köszi! Elolvastam a részleteket, ott ezt írja:
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen.
-
Ace owner
addikt
Uhh gyerekek ez a hétvége masszivan Kész volt..
tudtatok Azért nyerni?Galaxy Fold 4
-
ted_mosby
senior tag
válasz Pepeninho #47539 üzenetére
NEkem még január elején jött egy 11 v 15ös odds lóversenyen Fej vagy írás alapon. Ezen egyszer nyertem, de nem nagyon játszom ilyenekkel.. Mert minek ha máson is elbukhatom a pénzem
-------------------- ----------------------------- ------------------- --------------------- --------------------
Megraktam a mai szelót! 1k-6,8k , mindjárt érkezik.
Ace owner Én 1300as pluszban zártam
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest