- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lejárt a szerkesztési ídőm.
Tippmixpron letiltottam magam véletlenül. Lehet egy embernek 2 acc a tippmixpron ? Mert ha lehet akkor csinálok egy másik accot.
-
tigerscorpio
aktív tag
Sziasztok !
Létrehoztam egy betclick es accountot. kell valamire figyelnem?Akár fogadás akármi során?
1000 ft ot töltöttem rá.
előre is köszönöm" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
föccer
nagyúr
válasz tigerscorpio #47156 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor első kötésben fogadásnál max 11k-ig visszafizetési garancia van. Tehát érdemes az első fogadást 11k értékben tolni, egy közepes odd-ra. ~3.00 körül tettem én, ha jól emlékszem. Ha bejön, akkor jó, ha nem visszakapod.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Djmarko
tag
Aki tele van pénzzel a bet365-ön az adna kölcsön egy ezrest?
-
Daniel Alves
őstag
A hètvègèn kezdek egy 1500ft-os kezdőtőkès ázsiai hendit.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Pepeninho
őstag
válasz Daniel Alves #47161 üzenetére
Azt adminisztrálnád végig, hogy tanuljunk valamit?
Chereios: látom nem csak én érzem a Schalkét. A legideálisabb az lenne ha H,V lenne a félidőket tekintve!
Ps4, Xiaomi 11T
-
juliabrilke
veterán
Na akkor egy kicsit visszatérek 1-2 tétre megint.
Triplázós vélemény?
Chateauroux - Troyes HD 1,55
PSV Eindhoven - Heracles hazai 2,5 felett 1,832,84 összesen. 10k-t gondoltam rá.
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz föccer #47157 üzenetére
OTP- s utalás mennyi időn belül jelenik meg a betclicken?
már vagy 3 órája rátornáztam a pénzt, azt azóta, csak mennek a meccsek, de tenni rájuk nem tudok xDOnlineban még eléggé kezdő vagyok. ez az első ilyen accom.
[ Szerkesztve ]
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Daniel Alves
őstag
válasz tigerscorpio #47167 üzenetére
Ha jol tudom egybol rajta kell lennie a szamlan
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Djmarko
tag
Postai vagy banki?
-
föccer
nagyúr
Ha utaltad, akkor az lehet csak hétfőn fog megérkezni. Ha kártyáról fizettél be, akkor már ott kellene lennie.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Daniel Alves
őstag
Na akkor kezdjük.
Union Berlin 0.0
750ftOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
ted_mosby
senior tag
A mai egyik versenyzőm Remélem legalább egy betalál (kettőt raktam.), de én ezen a hétvégén már csak ilyeneket teszek.. Nagy tétes tutikat most egy hétig hanyagolom, és inkább veszek Xbox liveot meg egy két dolgot
a másik szeló
Maastricht
más nyeri a váltót, és nem a Norvégok
Charleoi xodds: 66
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz föccer #47170 üzenetére
Netbanból csináltam.
igazad lehet./Telefonra jött az sms, hogy az átutalás megtörtént/
Mennyi ideig tart?
A banki átutalással végzett tranzakciók átfutási ideje jellemzően 3-5 munkanap. Esetünkben nemzetközi átutalás történik magyarországi bankszámlánkon keresztül, külföldi főszámlánkra.[ Szerkesztve ]
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz Djmarko #47169 üzenetére
Banki, otp telebank, vagy mianyám a neve a szolgáltatásnak
megvan, csak megtévesztett, hogy hitelkártyának írták.
A,
Szóval van az átutalásos. amit az otp oldaláról indítottam
B, Megtaláltam a bankkártyás fizetést, most azt csinálomKöszi a segítséget, ez így egyszerűbb, és gyorsabb, csak Hitelkártya alá vették a bankkártyákat
Köszönöm a segítő hozzászólásokat
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tigerscorpio #47174 üzenetére
otp-ről kár volt utalni, ott megy a kártyás fizetés is...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gery2123
őstag
-
ted_mosby
senior tag
nagyon kéne a heti mix, ugyanis flappy bird miatt képernyőm félig meddig troprára ment de azért még látom a képernyőm 2/3 részét bár egy kicsit sötét..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
Remélem hogy ilyen stat mellett behúzzák a meccset
-
ted_mosby
senior tag
na még egyet Fürth (bocsi a duplázásért..)
-
gery2123
őstag
Hát az union Berlin vitte 1700 and, de nincs elkeseredes, majd holnap jobb nap lesz. :-D
-- PSN_ID: GerY2123
-
L_YKing
addikt
Psv 0.0
10KVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zolynet
veterán
dijon hoz egy kis plusszt, végre
peterborough 0.0 is jöhetneLife is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #47189 üzenetére
össze kéne ezeket szedni egybe, aztán egyből tudnánk, hogy mi merre hány méter
én meg azt hittem, hogy A - 1000Ft, B - 2000FT, stb... így lenne a logikus
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #47192 üzenetére
szép
de nehogy véletlen print screent csinálj, egyszerűbb lefényképeznihja, körülbelül 15mp mentéssel együtt
Shkiz0... A - 1000Ft
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
171 *(0-1) Atl. Madrid - Valladolid D 3.90
172 Levante - Almería D 3.25
190 AZ Alkmaar - Utrecht H 1.45Vélemények?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
-
Zjunior
veterán
-
ted_mosby
senior tag
Most érkezett a Royal mailen keresztül egy levél (papír) a Bet365től hogy használjam fel a befizetési bónuszom . Nem lehet olcsó a papír ráadásul emailben is elküldik ugyanezt, de ami a legjobban meglepő hogy én már felhasználtam a bónuszom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest