- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandy13
aktív tag
Derby lehozza az utolsó percekbe ennyit izgulni ... rohadjon meg
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
A fenébe
Freiburg - Augsburg 1X2 Döntetlen 3,20 Vesztes
Hamburg - Dortmund 1X2 Dortmund 1,34 Vesztes
Nürnberg - Braunschweig 1X2 Nürnberg 1,62 Nyertes
Mönchengladbach - Hoffenheim 1X2 Döntetlen 3,45 Nyertes
VfB Stuttgart - Hertha BSC 1X2 Hertha BSC 2,61 Nyertes -
sz_abika
addikt
Megpróbáltam lépni egyet - de azt hiszem én már csak a salakos tenisz szezonra tartogatom a pénzem. Nagyon nem megy ez idén
1 Arsenal Arsenal v Sunderland
(Játékidő eredménye) 1.33 Nyert
2 Nem / nem Man City v Stoke
(Mindkét csapat szerez gólt: 1. félidő - 2. félidő) 1.44 Nyert
3 Real Madrid nyer és nem kap gólt Real Madrid v Elche
(0-ra nyer) 1.61 Nyert
4 Norvégia 2014-es olimpia - férfiak - 4 x 7.5 km váltó
(Végső győztes) 1.55 Vesztett3500re jött volna 16k, de a Norvégok még csak a dobogóra se tudtak felkerülni
PSN: xszabikax
-
Dani_kp
addikt
válasz zolynet #48655 üzenetére
Grat .
Basszus és most néztem a 1860 München -Paderborn-t hogy döntetlen lett, még tegnap mondtam is munkatársamnak, hogy x-re jó lehet a meccs. Csak ma annyit gondolkodtam, hogy teljesen elment minden érzésem, hogy miket akartam rakni...
https://ingatlan.com/33821564
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
A REAL SOCIEDAD - BARCELONA jó lehet egy Hendi 1-0 Barca győzelemmel 1.85-ös szorzóval? -
Bati0501
őstag
Végül is nem raktam semmit...Arsenal jött volna,majd kiderül,h a másik kettő jön-e...annyira most nem izgatna,ha bejönne...na mindegy.
Dortmundnál most sz a szöveg van,h azért kaptak ki,mert csak a BL-re koncentrálnak már?
Meg az ellenfél győzelmére 7.5 volt az odds...mekkora lehetett 2-es hendivel?...
-
cannibal
senior tag
Itt aztán pasziánszozott a bíró
-
Zjunior
veterán
Mu-n múlik...
56k jöhet 10 ből 33 kivehető mostWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
gery2123
őstag
a Dortmund mi a fenét csinált?
-- PSN_ID: GerY2123
-
ted_mosby
senior tag
Vezet a Wolfsburg nagyon jól hangzik eddig..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz Dani_kp #48673 üzenetére
remélem mert akkor jót keresek, a biztonság kedvéért megfogadtam a Levert 1.5k-al csak hogy biztos ne legyen baj. Így ezen a meccsen már nem bukhatok de még mindig a Wolfsburg 1x-nek örülnék
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
L_YKing
addikt
Valdés - Montoya, Piqué, Bartra, Adriano - Busquets, Song, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar.
Jól kib*szott velem a Gladbach...
Következő meccse Breun ellen. 10K megy rá!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Optimusx
tag
Melyik a biztosabb holnapra? Liverpool - Swansea H vagy Porto - Estoril H
10.000el szeretném valamelyiket tenni, de nem tudom melyik lenne a jobb.
Köszönöm a segítséget! -
ted_mosby
senior tag
válasz ted_mosby #48674 üzenetére
épp meggondoltam magam és kifizettettem a Leveres fogadásom (-300 ft.) És betalál a Wolfsburg
szerk: 2k-2.5k Persie büntetője miatt.. majd jön kép is este felé
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
3-1 a Wolfsburgnak, na végre egy jó meccs Már "csak" egy Barca hendi kell az üdvösséghez
-
gyuromoj
veterán
2k
CP-MU 2,5 over 1,90PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ted_mosby
senior tag
Charleoi x, Bastia, Zwolle, FC Thun 3/4 es 100 forinttal soronként Csak hogy legyen egy kis esti buli
Dani_kp bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Na, ma sem lettem milliárdos.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Chereiose
addikt
Nem tudja valaki, hogy az NHL mikor kezdődik?
Már raknék rá -
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #48685 üzenetére
Én ezen a héten inkább az alsó szériát küldtem meg, erre a legkisebb szám is 40-
Nem baj, jót szórakoztam vele. Lottózni egyébként is csak az életérzésért szoktam
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Dani_kp
addikt
Valaki nem tudja, hogy ha érzek 2-3 meccset, hogy bejön, akkor azt miért nem merem megrakni nagyobb összeggel?
https://ingatlan.com/33821564
-
ted_mosby
senior tag
Miért nem nyom jobban a Barca ? pedig nagyon kéne az a hendi...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #48690 üzenetére
~1:44 milliárdhoz a telitalált esélye, ha 1 szelvénnyel játszol.
üdv, föccer
-
törölt tag
Mi a retkes pics@t csinál a barcelona ?????
-
giigz
veterán
5 találat 1 : 43 949 268
4 találat 1 : 103 410
3 találat 1 : 1 231
2 találat 1 : 44
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest