- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
EL után a bajnoki papírformák is szép számmal jönnek kettes kötésekben:
FC Tokyo DNB, Man City hendi
Liverpool hendi, Tottenham (ők megijesztettek)
Rosenborg, Djurgardensnémet kupában a Leverkusen és Schalke hendi is jó lett volna ezt nem raktam
Basel, Young Boys még nyitott ez el fog menni 2-2 az állás most
Salzburg hendi, Porto kell mégVasárnap amit tuti rakok: a második helyezett utolsó 5-ből 4 győzelem Bodö/Glimt hazai pályán fogadja az utolsó ötből csak két pontot szerző Vikinget és a Midtjylland DNB kötésben kerek kettes odds!
szerk: Young Boys gól 2-3 az állás még tíz perc talán az is jön?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még ilyen jó napon is emlékeztető a papírforma mehet a kukába: a Porto kikap az újonctól! A Kolozsvár kellett volna inkább hazai pályán, még jobb odds is volt rá (1,6x) sima 3-0 a végén.
-
zolee5016
őstag
Én az angolokat tegnap benéztem
Két 5/6 is leves. -15k
Este indulatos 3-as kötés
Nice,StEti,Oleksandria 10k-74k
Igy 30plussz lett a nap végeHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
Frankfurt & Leipzig
Bodö & Midtjylland DNB -
törölt tag
A Frankfurt csodásan kezdett!
-
törölt tag
A Frankfurt csodásan végzett!
-
GabN73
addikt
Reggelt
Ezer éve nem jártam erre és nem is fogadtam.
Tegnapi napon viszont haverom rávett, mondta hogy megy Loki meccsre, meg is rakja őket 10k-val, easy győzelem lesz. Mondom hát jó, én nézek mellé egy két meccset.
Az alap így nézett ki, annyi hogy rajta volt a Budaörs - Vác meccs is, 10kból jött volna ~88-89k.Végül pont a Budaörs meccsen paráztam be, előzőleg sose szerepeltek jól a Vác ellen, és persze hogy a Vác szerezte meg a vezetést, így módosítással kikerült, és lement a tét és a nyeremény is. (végül fordítottak...)
De sebaj, ránéztem a régi tenisz taktikámra, szerencsém lesz e... volt is, aztán elfogytak a meccsek és belenéztem egy röpi meccsbe nagy bizalommal...
Mondom egye fene, vissza teniszre, volt 1-2 élő.
Nos a végeredmény ez lett, kicsit sajnálom az utolsó tétet, de 10kból egy nem alvós este alatt nem rossz pénz ez... (kivehettem volna időben a töredékét az utolsó tétnek, de 2 pontot azonnal beírtak, végig szürke volt )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
törölt tag
BL helyett ma ligakupával próbálkozom: Auxerre & Huddersfield duplázós
-
musli26
tag
válasz Prien #174916 üzenetére
Köszi Qarabag+Ftc+Kijev
Elég könnyen sikerült megszabadítani egy deáktól...
Egyre gondoltam hogy meglepés lesz na de 3.....Pedig a piros lapokra gondoltam...
[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
törölt tag
válasz Prien #174916 üzenetére
Teljesen mindegy, a ligakupa szelvényem is elúszott az osztálykülönbség ellenére. Egy nyitott van még: a Liverpool kell nyerjen rendes játékidőben és akkor nincs bukó egy kis plusszal, ilyen ez a mókuskerék.
Egészen fordítva gondolkoztam a BL meccseken, odavágón gondoltam a Krasnodar nyer otthon, a Porto nyert, visszavágót akkor hagyjuk rosszul mértem fel, aztán nyernek az oroszok idegenben szép oddsért.
Dinamo-Fradi azt hittem Zágrábban simán, még hendivel is a horvátok, buktam a döntetlen miatt, aztán visszavágót kihagytam és bejött az eredeti elképzelés itt is lehet bízni a magyar fociban sima 0-4 KO lett. -
törölt tag
Ennyit a szuperkupáról, nem igaz a Liverpool nem tudta elintézni 90 perc alatt?
Neves csapatokkal veszítem a pénzt, amikor a csak apróval tett Bodö/Glimt megint nyert idegenben, emberhátrányban is! -
-
törölt tag
Itt van ma harminc EL meccs és egy értelmeset nem találok. Kész spórolás, tuti buktamentes nap!
-
jbalint18
tag
Mai napra : Liverpool, Arsenal,Hammarby IF odds :2,65 Nyerésre fel !
-
jbalint18
tag
Mai : Betis,Atletico Madrid 2,59 odds második : RB Leipzig,AIK,Eintracht Frankfurt,Atletico Madrid, 10,53 odds
-
törölt tag
Sziasztok!
Van olyan opció,hogy master card vagy visa kártya számra történő utalás. Ez,hogy lehetséges számlaszám nélkül ? Nem értem a dolgot.
-
Pangelus
tag
A bet365 -nél kérdeznék kosárlabdánál csak olyan opciók vannak, hogy adott csapat összesített pont alatt/felett, nincs egységesen meccsre vonatkozóan alatt/felett opció? + a betcity használja valaki mik a tapasztalatok szintén kosárlabdás alatt/felett opciókra viszonylag jó oddsok, pontértékek vannak sztem.
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Aventador91
őstag
üdv
mostanában mi a helyzet magyarországon a külföldi fogadóirodákkal? nem basznak meg ha leadózom a nyereményt?
-
törölt tag
Dinamo Zagreb & Los Angeles sikerült, megy belőle ez: Malmö & PSV & Espanyol
-
törölt tag
Szépen jött az EL papírforma sajnos hendis változat eszembe se jutott. Éjjelre még felszoroztam a River Plate hazaival. Ma ez megy: Sevilla DNB & Dortmund
-
törölt tag
Na ez is jött, próbálkozom tovább:
Manchester United & Chelsea DNB
Benfica DNB & Juventus -
Soulfly842
addikt
Ma utólagosan, a feladott szelvényt módosítva, kivettem az MU-t, ami iszonyatosan jó megérzés volt... minden évben eljátsza ezt az MU, s megéreztem, hogy ez lesz.
Kivettem a liverpoolt is, mert úgy voltam vele, hogy nem biztos, hogy megéri a kockázatot, erősebb próbálja az idei Arsenal-nak még nem volt.
Helyette beraktam a svájci meccseket...
A real viszont remélem, hogy ezt a hatalmas fölényt gólokra váltja a második félidőben
413,5 -ös odds.
jelenleg a nyereménynek kb az 5,5 százalékát vehetném ki, ami így is az alaptét ~20 szorosa.
-
pohár
félisten
ejj de kéne egy gól az Arsenaltól... szenvedjék már össze nekem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Soulfly842
addikt
Nem bírtam tovább, az alap tét 10x-sét kivettem. Az Aris is attrakciózott, a Real is láthatólag max egy góllal nyer.
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #174944 üzenetére
jól tetted, a Real szokását megtartván majd a 80. perc után gyorsan lő 2-t, és letudják a meccset gyorsan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Talán ma jobban sikerül a párosítás:
AIK Stockholm DNB & RB Leipzig
Molde DNB & Atletico DNB
Galatasaray & Barcelona
Köbenhavn & BATE
Qarabag Baku & Celtic & Man City -
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #174948 üzenetére
a 12437-es oddsnál rossz a linkelt kép
Ez a jó: [kép] -
jbalint18
tag
Ferro, Fiona
Sakkari, Maria
Hurkacz, Hubert3,25 odds
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest