- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
Holnapi kínálat: Liverpool odds miért emelkedik? Tenném, de rizikós.
-
törölt tag
30 perc emberelőnyben azért nyerhetett volna a Sevilla, mindegy tét vissza. A brazil meccs GG jött legalább 1,9-ért. Ma West Ham és Stuttgart & dán meccs GG
-
Örni
senior tag
Természetesen vezet a Nürnberg
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Grat! Ma mit rakjunk papírformát vagy meglepetést?
BL papírforma hármas kötésre 3/4 egységnyi tét: Dortmund, Chelsea, Liverpool kétesély együtt 1,75x
A Prága és a Lille nem tud miért játszani, a Dortmund és Chelsea hazai pályán és kellenek nekik a pontok. A Liverpool vereséggel kieshet, döntetlen jó nekik.Viszont aki meglepetésre játszik a Salzburg hazai pályán megcsinálja, a győzelem 4x odds és mellé a Dortmund és Chelsea majdnem 6x
Dortmundnál tetszik az is mindkét félidőben szereznek gólt 1,75x
-
törölt tag
Nyert a két 1,75x szelvény, nem szúrták el a papírformát
-
törölt tag
Atalanta, Real, Juve trixie
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #175460 üzenetére
Összeállítások vannak már? Mert Atalanta kb esélytelen továbbjutni, X sem elég neki, a Real Juve párosnak meg kb mindegy a meccs, maradnak 2. és 1. helyen, játszhatnak akár a pályamunkásaik is, vagy a serdülők...
Viszont a Olympi/Veres csillag meccsen akár lehet "okosság" is, ahogy múltkor a Besiktáskáéknál...
Mivel az odavágó htft 2/1 volt, ahogy a Besiktáskánál is, itt is lehet visszaadós 2/1 akár, vagy fordítva is, ha az nagyobb odds... Olympinek már volt 2 is az eddigi 5 meccsből...
19 van a 2/1-re 51 az 1/2-re...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Az Atalanta továbbjut
-
yogibear
addikt
Hábzmeg ez a 2 nyomorult csak nem akarja a htft-t, pedig a Veres Csillag még tizit is kapott a 42. percben, ha már önállóan képtelen gólt rúgni...
Csak elcseszték, ahhoz is hülyék, hogy egy büntetőt berúgjanak...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
A Juventus nem B csapattal játszik, igazán nyerhetnének. A Leverkusennek nincs miért játszani, mennek az EL-be. A Real se olyan tartalékos, a kapusuk pihen csak és Benzema. Van még esélye ennek a trixie kombinak.
-
törölt tag
Azok jobb csapatok a Leverkusennél
Barca: végén behúzta a B csapat, ilyenkor lehet megmutatni magát nem alapembereknek, az Internek ki kellett támadni
City: bajnoki rangadó bukta után kellett nekik egy győzelem
PSG: otthoni közönségnek tartanak egy edzőmeccset a gyenge törökök ellenMost Sarri se olyan népszerű még Torinoban beleférjen leadni a meccset. Kezdett is Ronaldo, Higuain, csak Dybala pihen.
Beesett egy Real gól! Na gyerünk Juve!
nem sokáig vezetett a Real fenébe
egyébként tegnapi Dortmund mintára ma is mehetett volna Atletico gól mindkét félidőben, megrúgták
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Real újra vezet, húsz perc még. Így visszajönne a tétem Közben óriási csata lehet a Juve meccsen: 1 Shots on target 0
-
törölt tag
Megvan a trixie! Ronaldo és Higuain gólok! A Real is rúgott még.
-
Soulfly842
addikt
Ez egy olyan nap volt, amikor rommá nyerhettem volna magam...
Egy szelvényen volt a City GG V, Atalanta, Atletico hendi, Bayern-tottenham GG, Real, Olympiakosz, PSG 2 gólos hendi...
Tettem mellé szögleteket...
Most ünnepélyes esküt teszek, hogy szögletekre, soha, de soha az életbe nem teszek többször
-
törölt tag
Éjjel hokiztam! Rochester, Washington, Utica 2x oddsokból egy trixie és ez is telibe!
-
törölt tag
EL meccsekre tippek? Wolverhampton, Lazio és Cluj kétesély kötést néztem ki.
-
törölt tag
Nálam a Cluj ilyen, 2-0. Az volt a háttérinfo a Lazio-Celtic meccs előtt balhéztak a drukkerek és az olaszok késeltek. A Celtic már csoportelső, a drukkerek mondták ma nem baj a döntetlen vagy vereség, mert úgy a Lazio hiába nyer.
Most nézem a Malmö is jó tipp lett volna, a csoport állása szerint győzelemmel saját kézben a sorsuk és a Köbenhavn is továbbjut így is.Közben Arsenal egyenlítés, szerencséd nem raktad.
-
yogibear
addikt
Aszongya a Kijev meccs digis szpíkere, hogy ezt a vereséget nehéz lesz megmagyarázni...
Hábzmeg nekem két pillanat..... 12-es odds volt a hazai vereségre.Hehe 30 másodperccel a vége előtt 1:1... tök feleslegesen mert a Malmönek meg a Koppenhága adta oda a meccset...
Frankfurtban meg 1/2... vicc
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
tigipuf
senior tag
A guimaraes is 12-es odds-ért nyert,szemét frankfurt a tűzzel játszott megérdemelték volna ,hogy a liege a végén még talál egy gólt az ágyúsok ellen és kiejti a németeket a p...ba.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Örni
senior tag
91-ik percben kap egy gólt a Gladbach és ki is esnek EL-ből elcseszték a 3/4-em.
-
törölt tag
Chievo & Lille
Lorient & Heerenveen -
Tajték
senior tag
Hali!
Játszik itt valaki aktívan jégkorong overeket 4,5 és 5,5 ?
Vagy csak én vagyok rajta nagyon?
-
Aventador91
őstag
-
Aventador91
őstag
válasz Aventador91 #175488 üzenetére
ja és ebben az arányban benne vannak az nhl meccsek is, ha kivenném, még rosszabb lenne az eredmény
-
Tajték
senior tag
válasz Aventador91 #175489 üzenetére
Focival együtt szoktam kombinálni.
Nincs rossz tapasztalatom vele. -
zsolti72837
addikt
válasz Aventador91 #175488 üzenetére
Ha van még ilyen adatbázisod szívesen várjuk!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Örni
senior tag
Mára ment egy Hoffenheim GG holnapi Mainz GG-vel. Mai 13 perc alatt meg is lett
-
törölt tag
válasz #86564352 #175485 üzenetére
A két franciát kellett volna egy szelvényre tenni. A Chievo otthon 2-0-ról vesztett
Ma WBA győzelem kell még a tegnapi Augsburg kétesélyhez 3,4x odds jönne
Ezekből kéne még párosítani, vagy single időpont szerint: Barcelona, Leverkusen, Marseille, Man City, Freiburg DNB, Leipzig, Atletico, Dortmund, Union Berlin
-
törölt tag
A West Brom vonat ma fog kisiklani
-
törölt tag
Fordítottak! Bemákoltam 3,4x
-
törölt tag
Atalanta DNB
Basel
Man City
egyben is lehet, úgy 3,5x -
törölt tag
forma alapján ez a két vendég se rossz ötlet:
Mönchengladbach DNB
Inter DNB -
törölt tag
Milyen szar nap ez! Még a DNB se ment meg? Az Atalantát kifárasztotta a BL meccs, a Gladbach a hosszabbításban veszít! A Basel is kikap. Mérgemben a Man City után dobtam még pénzt, hogy legalább nullás napom legyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt