- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz szab.tam #104650 üzenetére
Pont ezt. Tudod ezt a sportot golra jatszak nem probalkozasra meg akarasra
Fuggetlenul attol hogy kell a hendi nekem is nem latom az eddigiek alapjan, hogy itt hendis real gyozelem legyen.
Egy 0-1-et tartok elkepzelbetonek eaetleg ha valami csoda tortenik akkor egy 1-2-ot.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Chereiose
addikt
Èn a maradèk 700 Ft-omat feltettem a H-ra meg X-re is (Elchère 300-zat, X-re 400-zat) mèg meccs előtt.
Abból indultam ki, hogy ha barca cumizott hátha a Real is, múltkor is így voltMondjuk Real dominál, behúzzák szerintem.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Dinter #104651 üzenetére
púúúl majd most:
-ez egyértelműen szabályos gól volt, hibázott a játékvezető.régebben a hazaiban egy ilyennél:
- hhháááá-á-ááá, izééé! niiincsen áááám könnyű hááályzetben a jáááátékvezetőőő.
nekünk könnyű innnnááán, vissszáááznéniii.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz boratsagdiy #104657 üzenetére
az az 050. annyira szerintem nem az...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
Na kinkeserves 0-1.
Hatha innen mar megleszÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
ma csinálhatnak akármit, jó ideig nem felejtem el nekik a múlt hetit.
elbohóckodták a meccset, és csak 2 gólt lőttek a min. 3 helyett, és így elqúrták a 98k várhatómat, és csak 22k lett belőe... (fele téttel ment a linkelthez képest, de akkor is.)***
és még ez a hendi sincs meg.
-
janos1988
addikt
válasz szab.tam #104665 üzenetére
Már bocsi, de szvsz annyira őrültség ez a hendis téma, egyszerűen nem éri meg. 1 gólos nyerés is +3 pont, ahogy a sok gólos is. Főleg úgy, hogy van BL is mellette. Minek hajszolják szét magukat ilyen időszakban.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
nagyúr
Na ma is megerte tenni.
Bar kicsit nyogvenyelosen de azert jott
Tegnap 8550, ma 10.195.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
na, Real hendis szeló hozott 800-ból 2300-at, a sima győzelmes szeló meg 2-ből 4400-at
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Grat srácok!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
szab.tam
nagyúr
tudom, utáljátok a hosszas okfejtéseimet, de tanulságos a hétvégém.
nem szoktam számokat írkálni, de most kivételesen megteszem.1. okosan kitalálom.
2. még okosaban kicsit átdolgozom.
3. totál mást csinálok.
4. a ló hátuljából kiesett sz*t elég nehéz visszalapátolni, de nekem sikerült.
kiszaladtam, amikor már minden dőlt, hogy ne legyen mínuszos a hétvége:
villa + real hendi 2.1252*25k -> 53.130...***
a vicc.
hogy ezzel kezdtem volna, de elbotam.aztán jött a 15 el résztvevő döntetlenes meccse + a 2 hendis. (2. pont.)
ezt singleben gondoltam megtenni, 5k/szeló. (85k)
a 17-ből 8 eseményt eltaláltam.
jött volna 26.25*5000 -> 131.250.-tehát a játékon +46.250 jött volna, ha nem variálok.
utólag sosem szoktam bosszankodni a "mit adtam volna fel"-en.
de ha van egy jó elképzelése valakinek, akkor ne variáljon.az egész bukta ott kezdődött, hogy a villareal + real hendi mellé bevettem azt az everton-t, amiről azt gondoltam, hogy x lesz. (rajta is volt a 15-ös listán.
más kérdés, hogy a legvégén feladott villareal is ebben a csoportban volt, de a legelső kiindulási pont csak a villareal + real hendi volt, mielőtt nekiálltam posztolni.
ezért tértem vissza a legelejére.
ez már többször megsegített, hogy este kiszaladtam, amikor már minden dőlt és feldobtam a legelső gondolatú 2-3 kötéses szelót.
ma is.
(igaz, nem volt egy sima meló.)****
na, mindegy.
még egy ilyen x-es, nagy számú, single is nyereséges csoport az életben nem lesz...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #104673 üzenetére
"az egész bukta ott kezdődött, hogy a villareal + real hendi mellé bevettem azt az everton-t, amiről azt gondoltam, hogy x lesz. "
szerk idő...
természetesen az evertont az első villreal + real hendi mixben h-ra vettem be, holott az x-es listára előbb odagondoltam.
lényeg:
ha az ember túlvariálja, megváltoztatja az 1. gondolatát 3*, és ennyi hülyeséget írkál, ez lesz belőle...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szab.tam #104674 üzenetére
Pedig írni is akartam neked, amikor a salzburg leikszelt és nekem vitte, hogy jól indul a single szelvényed.
Igazából magam se értem miért nem tettem meg akár 200-300 ft-al vagy akár 500-1000-el, mert láttam benne fantáziát.
Most ez úgy tűnhet, hogy utólag könnyű okoskodni, látva hogy pluszos lett a dolog, de tényleg láttam benne fantáziát, csak sajnáltam rá a pénztÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Deck
titán
Holnapi 2 BL meccsről ki mit gondol?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Max 3.000Ft-ig.
PS5
-
bammbula
tag
Én mára ezt gondoltam.
Odds: 11.43
Tét: 500
Ki mit gondol/tenne máshogy?[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
válasz boratsagdiy #104689 üzenetére
Nekem az eléggé 3 esélyesnek tűnik...
-
bammbula
tag
válasz boratsagdiy #104691 üzenetére
Nekem inkább 1/X-nek tűnik, nem merem rakni.
-
expander
senior tag
válasz boratsagdiy #104694 üzenetére
es ha a felido 3-2 lesz ?
-
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #104693 üzenetére
Gyorsba ezt vezettem le, valaki ellenőrizze hogy jól kalkuláltam/számoltam-e :
meccs előtt barca (2,15x) 3k-> 6450ft (1450ft haszon)
élőben city (3,5x) 3k-> 10500ft (2500ft haszon)
élőben döntetlen (3,6x) 2k-> 7200ft (2200ft haszon)[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1 humoros
- Stellar Blade
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6