Aktív témák
-
pohár
félisten
utolsó mozzanat a meccsen, 20 méterről ADO szabadrúgás, irdatlan kapufa, az ütő megállt bennem
köszi a tippet jpm!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
tippmixen van fent kis pénzem, 300-at szántam rá, majdnem jött egy ezres
nem sok, de a bankomat meglöki majd szépenaz lenne a legjobb, ha a City 3-mal nyerne, a Marseille 2-vel, a Real rúgna négyet és úgy nyerne
na akkor szép pénz jönne 200ft-ból
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ez a kombinált győzelem/döntetlen + over az bet365-ön lehet meccs előtt fogadni, Gólok rész, Eredmény/összesített gólok
a City-t meg -2-es ázsiai hendikeppel raktam, szóval ha csak 2-vel nyernek, az a meccs érvénytelenítve leszpl a Real győzelem & over 3,5 az 2,20 perpillanat
X-ekre a legritkább esetben rakok, kb évente 2-3x, és még sokat is mondtam...
néha veszettül megérzem az X-et, de nem rakom meg, mert hát csak X naés kezdődik a City & Marseille meccs is, sokgólos győzelmet kérek mindenkitől!
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Nézem Ajax meccset, 0-3 20 perc alatt, örvendezek..
...majd megnézem szelót, hogy nyuszi voltam, és a PSGt tettem ezen az oddson.Mostmár tuti hogy kikapnak
PSN: xszabikax
-
jpm
senior tag
ha már ennyire belejöttem ki meri megjátszani? Gil Vicente - Porto X! 4.15
-
B-L-A-C-K
titán
Na most nézem ez a buzi Dinamo megint kikapott, pedig azt éreztem a legjobban, meg ha logikusan gondolkozunk akkor is az volt a legtutibb abból az 5 meccsből amit raktam, erre kikapnak...Dzsudzsák viszont megszerezte az első gólját, hát valami fantasztikus...
Chelsea meg simám jött, remélem akkor már máson is elfog menni nemcsak ezen...
-
KisRod
tag
Akinek kell az Ajax, az megköszönheti, hogy nem raktam meg őket
[ Szerkesztve ]
Keep calm & Forza Juve! | Battletag: KisRod#2543
-
nagyúr
Manchester City 1-2 Southampton
2-2Ez is szép
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
janos1988
addikt
Na jön Balotelli kiállítani magát
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
Real -1,5 bankhoz képest nagy téttel megzúzva, necces lesz ez a City -2...
NASRIIIIIIIIIIIIIIIII
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #11468 üzenetére
ha csak 2-vel nyernek, akkor érvénytelenítve lesz... 3-mal meg tuti nem nyernek
de a -2 lenne a legjobb, mert akkor legalább nem vész oda a pénz...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Fákyla...hendi sem jött be.
Így az ötös szelvény már tutira nem jön, és valószinu hogy ez a shkiz0 féle meccsemBezzeg a Marseille jött, UTE jött... nekem is 500-1000ével kéne pakolni az 1-1 meccseket, de nem fogok a lottózóban így bohóckodni.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
giigz
veterán
Valencia egyenlített, lehet pakolni a Real-t...
-
giigz
veterán
-
nagyúr
válasz sz_abika #11474 üzenetére
Engem nem bír elhagyni
207 Charleroi - Standard Liege V 1,78
182 Nijmegen - Ajax V 1,70
201 Pápa - MTK V 2,49
193 Erzgebirge Aue - E. Frankfurt V 1,70
197 Burghausen - Düsseldorf V 1,76
300 Ft
Eredő odds: 22,54394
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 6765 FtÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
sz_abika
addikt
Félidő 0-3
2. fi 3-0PSN: xszabikax
-
giigz
veterán
1,95-ért ment a Real-ra egy ezres, annyit megér.
-
szpal17
őstag
Na feltöltöttem 2000ft-t a bet365-re mert adtak 100%-ot a bajnoki kezdések miatt...remélem ezt a bónuszt is megforgatom és jön ki majd valamennyi...
lehet rárakom az egészet a holnapi MU győzelemre.
Vagy a PSG-t érdemes ma megtolni? Hm...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
a Madrid -1,5-öm is felejtős, hát volt már jobb napom is...
-
giigz
veterán
válasz Shkiz0 #11488 üzenetére
Ja, elmehettem volna kínaizni, de van itthon házi töltöttkáposzta, így inkább befektettem. Nyilván brutálisan nyomott a Real, választhattam, hogy vajon ugyanaz lesz-e, mint pár hónapja, amikor 22 lövéssel sem tudták megnyerni, vagy most összejön.
Rosszat választottam, most 18 vs. 4 a lövések aránya, de így sem sikerül.
Arra mondjuk büszke vagyok, hogy foci közben a srácoknak mondtam, hogy nem nyer a Real és 1-1 lesz.
-
pohár
félisten
no akkor éjszaka 1500-as mobilbónusz, megy egy bet a Yankees-re
-
pohár
félisten
válasz szpal17 #11491 üzenetére
nem, se Silva, se még jópáran...
A PSG-be visszatér Salvatore Sirigu a kapuba, míg Javier Pastore eltiltásából. Azonban inkább negatív hírek érkeztek, hiszen Zlatan Ibrahimovic, Mathieu Bodmer, Diego Lugano, Mohamed Sissoko, Thiago Motta és Thiago Silva mind otthon maradt.
-
giigz
veterán
És azt nézd meg b@zdmeg megmondja, hogy X lesz a Porto meccs...
-
giigz
veterán
Az a durva ebben dologban, hogy amikor mondtad az X-et pl. a tegnapi angol meccsre, meg ma a hollandra, akkor azokat én is osztottam... De ma én 9/10-nek éreztem a Porto-t, tutira vettem volna a vendég győzelmet.
Nyilván a két csapatot nem lehet egy lapon említeni, két külön kategória a játékosállomány. Komolyan, mi a sz@r alapján gondoltad ezt X-nek?
Annyit tudok elképzelni, hogy azért, mert első meccs, és a Porto idegenben lesz...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest