- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Vandit.
addikt
Itt az én kamim.
SCR Altach - FC Lustenau 1907 (Háromesélyes fogadás) X
Volga Nizhnii Novgorod - Lokomotiv Moszkva (Háromesélyes fogadás) X
Reading - Stoke City (Háromesélyes fogadás) X
Queens Park Rangers - Swansea City (Háromesélyes fogadás) X
Ipswich Town - Blackburn Rovers (Háromesélyes fogadás) X
Millwall - Blackpool (Háromesélyes fogadás) X
1302.48
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
expander
senior tag
hallottam olyat is, hogy minden egyes plymouth gol 500 fontot er a portsmouthnak... lehet, hogy kamu, söt eleg valoszinü, de erröl jutott eszembe, hogy lehet direkt szivarogtatnak ki folyamatosan, lassan hireket, hogy nöjjön a szorzo, lebeszelik a hazaiakkal, aztan a csapat egesz penzet felrakjak sajat magukra es bummmmm
-
giigz
veterán
Vagy ezekkel a sok kiszivarogtatassal mindenkit ravesznek a hazaira, aztan jo kis V lesz belöle.
-
nagyúr
Ez sima 2-0 lesz Haas T.-től, így utólag nézve kár volt visszafogadni, de ha meg nem teszem, most biztos kikap
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
WaterWave
veterán
válasz Shkiz0 #11058 üzenetére
hát igen... de alap teniszmeccsek mentek el az utóbbi pár napban... jobb így, ez a tuti
debreceni szopásról csináljatok már videot• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
kiégek ha timi megnyeri
és megnyeri, innen ez is liszt többet teniszre nem fogadok
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
B-L-A-C-K
titán
Ez azért van mert ellenünk raktatok...
-
sz_abika
addikt
válasz WaterWave #11063 üzenetére
Megint brék előnyben van.
Hihetetlen.Már Lepchenko ellen is buknia kellett, volna, de Kerber meccsét láttam, szépeket ütött, mondom nem lehet kockázat. Sima 6-2, 6-3... nishikoriban meg volt kockázat.
Erre tessék. Ha elmegy legalább nem aggódok a Plymouthért.PSN: xszabikax
-
WaterWave
veterán
nah de bazzeg kerber és timi között ég és föld...
persze oké lehet szar napja kerbernek, de ennyire...
mindegy majd este rápillantok, nyerek nyerek ha nem nem... teniszre többet nem rakok az tuti• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz sz_abika #11067 üzenetére
vagy benedvesedet a nunija hogy verem az asztalt DDDD
de röhögök bazzeg
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
sz_abika
addikt
San Marino gólt lőtt
Milyen világban élünk...Charlton vezet, Plymouth nem.
PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
Na most rakja fel mindenki a veséjét a Portsmouthra. Bunda meccs lesz. Előre látom a 2. fi. vendég alázását
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
WaterWave
veterán
én nem raktam meg, de szerintem X gyanus
-
sz_abika
addikt
Charltonnak nagyon nem kellett az a 45+1es bekapott gól.
Nyerjenek pls : ((((PSN: xszabikax
-
nagyúr
Rodick bizony leszophatja az édes anyját is.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Zoli9292
tag
Plymouth, Ipswich pipa, már csak egy Charlton továbbjutást szeretnék
-
sz_abika
addikt
Amúgy meg a picsába a Chartlonnal, valahol láttam egy feliratot hogy Charlton res. de mondom ez vicc ugye.
Birmi pipa, Plymouth pipa, estére a Vitoria lett ovlna még..[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
WaterWave
veterán
válasz Shkiz0 #11075 üzenetére
nekem is az vitte... teniszt nem szabad rakni...
derby meccsre meg hát... mi indokolja a 7 perc hosszabbítást? most őszintén? ezt nem meséli be nekem senki, hogy 5-3 nál hosszabbítás utolsó két percében lőnek két gólt, így lesz 5-5
vicc-3ba vagyok, nem lesz ez így jó... black holnapra megérzés? mióta kis téttel játszom, bukok
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz WaterWave #11078 üzenetére
Latod, nagy tet kellene, akkor tuti jön...
En most lepek tovabb inni, borbol eleg volt ennyi mara, csak ahova megyünk aranyaron merik a dolgokat, egy dreher csapolt 1.000 Ft... Hat hülyek ezek? Gondolom azert ennyi, mert ök itt az egyedüli szorakozohely az egyetemvarosban...
-
expander
senior tag
kineztem par meccset gyorsan gondolkodas nelkül, 5/3ba akartam, de mondom inkabb rakok melle meg egy kis szorzot ami biztosabb es berakom 6/4be... nyilvanvaloan az 1.53-as charlton ment el, pedig jöhetett volna 17k. mondjuk igy is jött kb 7ezer, hogy az elment, de azert tudtam volna örülni neki...
na most nezem meg van egy szelvenyem amin a charlton tovabbjutas az utolso azzal lenne meg +5k, ugyhogy hajra charlton !
[ Szerkesztve ]
-
Zoli9292
tag
válasz Zoli9292 #11076 üzenetére
Elmehetnek a jó kurva anyjukba... U21 Portugália, és a Birmingham persze hogy jött volna, amiket eredetileg akartam rakni. Plymouth-ot akartam először 5K-val, de mondom nem ér nekem annyit, így rakok 1000-el, és még mellé pár kisebb odds, hogy azért nagyobb legyen a várható...
-
nagyúr
válasz anonymus89 #11085 üzenetére
Köszi, de vissza volt fogadva 4K-val. Szóval így is úgy is 11K haszon lett volna.
Viszont ma megint úgy néz ki az egyik szelvényem 1 meccsen megy el, mégpedig a legalacsonyabb oddson az 1.22-es Rodickon
Bár most kivételesen nem érdekel, mert mikor feldobtam a mixet, kapartam egy Astro sorsjegyet és jött 5K.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
jeeeeeeeeeee
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
umek7
őstag
Az Aachen szorzója több mint elgondolkodtató a Gladbach elleni kupameccsen.
-
pohár
félisten
valamiért én azt sima vendégnek érzem, és arra is tenném
TB - CWS éjszakára
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
én kihagyom, az biztos... helyette német (akár győzelem) és brazil over 2,5
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
igazából még nem néztem utána a possible line upnak, de a B csapattal állnak ki? hm, akkor ebből biza over lesz, meg a brazilok meccsén is
-
umek7
őstag
- Kapusok: ter Stegen (20 éven aluli, Mönchengladbach), Zieler (23 éves, Hannover);
- Védők: Badstuber, Boateng , Höwedes, Hummels, Schmelzer
- Középpályások: L.Bender, Draxler, Götze, Gündogan, Khedira, Kroos, Müller, Özil, Reus, Schürrle
- Csatárok: Klose- Hiányzók: Neuer, Lahm, Mertesacker, Schweinsteiger, S. Bender, Podolski, Gomez
Nem teljesen B csapat, de elég foghíjas. Viszont a támadószekcióban van potenciál, ahogy az argentinoknál is, szóval sztem sok gól, úgy ahogy a Magyar - Izraelen is
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- AirPods Pro 2 USB-C, ÚJSZERŰ! - 2025.11.30-ig Apple Care+ !
- Hibátlan - TOSHIBA P300 1TB HDWD110 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- Guitar Hero / Rock Band Vezetékes Gitár - Xbox 360 / PC (Clone Hero)
- Guitar Hero / Rock Band - World Tour Gitár Xbox 360 / PC (Clone Hero - Fortnite)
- Eladó PS5 játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs