- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
1X 2,5
Malaga továbbjut 3.5Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
WaterWave
veterán
-
giigz
veterán
Legyetek boldogok, menjen tovabb a Malaga!
-
WaterWave
veterán
nyerjen mindenki ez a lényeg... de sztem 2-1 vagy 2-2 lesz
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
samfishR
senior tag
zsérárd pikééé
-
Tnil
tag
Shkiz0
Grat a szelvényhez
-
NyxNyxNyx
addikt
JPM jól bebaszhatott, már 5-6 napja nem írt. Utolsó kommentje: "Azt hiszem rám fér egy kis kocsmázás persze csak módjával. "
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NagyDave
tag
válasz NyxNyxNyx #36012 üzenetére
Na, és akkor most gondolj bele, ha nem csak "módjával" iszogatna, akkor mikorra térne vissza
Amúgy én sem nagyon jártam itt mostanság, de én nem kocsmázni voltam Csak jegeltem a fogadást. De hamarosan folytatom, múltkor bet365-at emlegettem, de lehet, hogy megint bwin-en fogom folytatni ezt a sportfogadás dolgot.
Ez a Malaga - Barca párharc hihetetlen...
#36014) joker93:Én azt mondom, hogy bátran teheted, de sose lehet tudni.
[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
joker93
csendes tag
Mit szóltok holnapra egy ilyenhez???
Lehetetlen a fény sebességénél gyorsabban utazni és természetesen nem is célszerű, mert lerepülhet a kalapunk.
-
nagyúr
2-2
De kibaszott jó ez a meccs.
Nem lesz ez sima éreztem én.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
NagyDave
tag
válasz Shkiz0 #36015 üzenetére
Ma volt olyan érzésem, hogy ez megint 2-2 lesz. Persze még bármi lehet a végéig, ha így folytatják. Számítottam én is arra, hogy a Malaga kemény dió lehet most a Barca-nak, de azt hittem 2-1-nél, hogy ez már eldőlt.
[ Szerkesztve ]
-
uggon
csendes tag
Valaki felvilágosítana, hogy ilyenkor mi a helyzet, mennyit nyertem? Kép
Ghána meccs elment, a Barca még tart. (2-2)
Mennyit nyerek, ha a Barca nyer és mennyit ha nem nyer? -
NagyDave
tag
1100-at, ha a Barca továbbjutna, és pont most lőtték a gólt, mikor írom a kommentemet Szóval sanszos, hogy 1100-at fogsz nyerni, vagyis 400 forint lesz a haszon
(#36021) B-L-A-C-K:Na, akkor ma is kiderült, hogy nem tudok számolni Ezt inkább jegelem. Na, de mégis tudok számolni, csak nem tudom miért 1100-at írtam 1175 helyett Mindegy, van ilyen, hogy valamit akar írni az ember és mégsem az lesz, de tudom, már nem magyarázom ki magam
(#36024) b4sxe:Már nem is olyan szoros, de tényleg nagyon jó meccs lett belőle
(#36026) B-L-A-C-K: Na, és legalább megtetted, hogy 2-3 gólt szerez a Barca 2. félidőben?
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Kemény a barca meccs Nem gondoltam volna, hogy ilyen szoros lesz.
NA most medurvult a barca
[ Szerkesztve ]
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
WaterWave
veterán
pedig azthittem 2-2 marad 90% os tipp volt
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
giigz
veterán
Na ez izgalmasra sikeredett, de igy 10 perccel a vege elott jo ez a 2-4, ha még 2-t lő a Malaga, akkor is a Barca megy tovabb, szoval ez szerencsere jött is, bar rendesen izgulni kellett az 1,23-ert...
-
WaterWave
veterán
holnap veretem a Szlovénokat...
-
pohár
félisten
remélem kiteszik tippmaxra Fedexet, hogy meg tudjam tenni még
szutykos Li meg ki fog kapni a nyögőgéptől remélem[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
uggon
csendes tag
Köszi a választ! Azért én többre számítottam, mint 1175, de mindegy, ez van. Már az is kész csoda, hogy nem bukta.
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36034 üzenetére
intéztem rá pár százast, aztán próbálok egy kisebb bankot építeni, miért?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36038 üzenetére
pár pont hiányzik a következő bónuszlépcsőhöz SB-en, oda visszamegyek az ingyenfogadás & pörgetések miatt egy kis időre, aztán kiderül a hogyantovább majd
-
stefyY
őstag
Tegnapi tiszta haszonból mára megy egy ilyen( 400 ft ):
074 Vienna Capitals - Graz 1.71 H
085 Iserlohn - Straubing 2.00 H
097 Elődöntő: Spanyolország (H) vagy Szlovénia (V) jut tovább 1.12 H
099 Elődöntő, Spanyolország: Dánia (H) vagy Horvátország (V) jut tovább 1.64 V
120 Dortmund - Nürnberg 1.19Jelen eredő 7.48, reggelre érzésem szerint lemegy kb. 7-re, vélemények?
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
mégse tudom megtenni Fedexet 2x pénzért, remélem ettől függetlenül elkeni a kis köcsög száját
-
B-L-A-C-K
titán
Neteseknek:
Valenciennes - Lyon X2 1,40x
Athletic Bilbao - Atletico Madrid X2 1,40x
Parma - Napoli X2 1,40x2,74x odds
Szerintem 85%-os tipp.
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36046 üzenetére
ez így simán jó, de a franciákat kivenném, biztos lenne helyettük jobb is
neteset tolhatják a Toronto Raptors-t is, aki kicsit sokallja az odds-át, adjon nekik egy pár pontos előnyt
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #36048 üzenetére
kombiba elférhet a Hannover, Benfica, Depor X, Milan is simán
éjszakára kéne egy Oilers győzelem, másik szelóra meg Sharks & Clippers
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest