- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #26150 üzenetére
mert látják, hogy milyen népszerű, a pubg, a fortnite, stb. és ők is akarnak egyet.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Bird
addikt
válasz Anonymus23 #26152 üzenetére
Jah, a strom is milyen qrva eredeti. Egy vicc lesz... 🙉🙊
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
capulet75
addikt
Kihúztam a gunner-t, kicsit csalódás az a Sleipner a Perfect Frenzy-vel.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
centrino
aktív tag
válasz sony309 #26157 üzenetére
Így van! Sokaknak pl a Pestilence egy "meh" fegyver, nekem egyik legnagyobb kedvenc. Sok solo content re azt használom, pedig tudom nem a legerősebb, legjobb, legoptimálisabb stb...
Sleipner jó móka egy perfect braced mellény, composure háti, 3striker, contractors glove kombóval. Nem "meta" de egyszer érdemes kipróbálni. Solo heroicra amúgy szinte minden IS jó, ha van már pár órád a játékban.
-
sony309
őstag
Kedd óta már azt hittem, hogy sikerült orvosolniuk a fagyást!
De nem! Sajnos!
Kedd óta most fagyott le először, de akkor is.S3x, hifi & rock and roll
-
Anonymus23
veterán
válasz sony309 #26159 üzenetére
Ha nem volt kliens oldali partch, szerver karbantartás (ergo szerver oldali sem), akkor mégis mit javítottak volna?
Majd ha nem "unofficial" verzióval kell játszanunk, akkor talán több esély lesz, hogy ne fagyjon, már ha a season rerun után visszarakják a korábbi még működő jó verziót.
Ez is kérdéses, mivel a jelen verzióban azért volt pár hibajavítás...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
sony309
őstag
válasz Anonymus23 #26160 üzenetére
Nem tudom, hogy kedden milyen karbantartás volt, nem figyeltem.
Nálam kb. 2-3 hete jelentkezett a fagyás, előtte nem volt. Biztos szerencsés voltam.
Most viszont 10 percen belül kettő is. Na mindegy!S3x, hifi & rock and roll
-
Anonymus23
veterán
válasz sony309 #26161 üzenetére
Akkor viszonylag szerencsés vagy, mármint a 2-3 hetente volt csak fagyásod, persze kérdés, hogy mennyi játékidő.
Klánunkból volt olyan, aki elég komoly energiát belefektetett, hogy sikerüljön kitalálni, hogy mivel lehet megszüntetni, vagy legalább csökkenteni a fagyásokat, Ubi hivatalos fórumon is van róla jó pár topik és poszt, de igazából elég vegyes a kép, mert bizony fagy néha.;) - The Power of the Light Side
-
centrino
aktív tag
PC exkluzív feature a fagyás? Két hét alatt PS5 ön egyszer se fagyott ki a játék.
-
centrino
aktív tag
Tegnap este Legendary Summit 100 as szintet farmoltuk, jött szépen jó minőségű loot, és csak nekem öt Big Horn-ot dobott, amiket adtam tovább. (én is úgy kaptam az elsőt)
Eddig csak ott pihent a többi nem használt exo mellett, de most kicsit utánanéztem hogyan érdemes építeni rá. Az elég jól összerakott Pestilence weapon damage build-et kicsit átvariálva kipróbáltam és úgy tűnik megvan a fegyver a következő global event-re... (reanimated)
A build gyakorlatilag minél több weapon damage és minél több weapon handling. Egyszerűen brutális mit művel ez a fegyver ebben a kombinációban. Gyakorlatilag nulla recoil bezoomolva és eszméletlen sebzést produkál.Használ valaki más is Big Horn-t valamilyen build-ben, vagy túlságosan "off meta" ezért mindenkinél csak porosodik? Nekem biztosan bekerül a "senki más nem használja de én baromira élvezem" kategóriába.
-
aktív tag
Tegnap érdekes dolog történt egy heroic bountyn. A három boss egyszerre jelent meg, kettőt gyorsan lelőttem, a speaker vissza is igazolta, és a listában át lett húzva a nevük. Majd egy mp. elteltével újra felbukkantak. Megint lelőttem ezt a kettőt, speaker megint visszaigazolta, megint felbukkantak, és így tovább. Az 5-6. újraéledésük után feladtam. Most ez bug, vagy a 3. boss, amelyiket nem tudtam felderíteni, mert egy szinttel lejjebb tartózkodott, valahogy távgyógyította őket?
-
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #26167 üzenetére
Ha még lootot is dobtak volna, akkor ott farmoltam volna pár órát
Milyen frakció volt egyébként? Ha BT, akkor drónnal fel tudja őket szedni, de azok nem "megjelennek", hanem feléleszti őket.
Most gondolkozok, hogy bossról lévén szó, bármelyiknek lehet revive drónja, de az meg látni kellett volna, kivéve persze ha szinten keresztül szedegette fel őket, de akkor meg nem egyszerre... ===> bug;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #26168 üzenetére
Nem emléxem a frankcióra. Kb. max. 2 mp. volt, mire újra megjelentek. Nagyon messze volt hozzájuk képest a 3. boss. Viszont vagy 2-3 healer láda le volt téve nekik.
Nem dobott több lootot.
Sztem is bug lehetett. -
válasz Anonymus23 #26170 üzenetére
Mint mikor a falból sétálnak ki, ott ahol nincs ajtó, meg mikor falon keresztül átlőnek, meg szinte a város másik végéről hajszál pontosan ráddobják a gránátot a mobok, vagy mozgás közben minden lőszer megtalál téged és hasonló dolgok….
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
centrino
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #26171 üzenetére
Sniper shotit se felejtsük el...
-
-
Akit esetleg érdekel, ma akciós BF alkalmával a Div2 és a Div2WoNY és a Div1 is UbiConnecten...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
centrino
aktív tag
válasz arnikusz #26174 üzenetére
Ezt próbálom minél inkább összehozni:
https://youtu.be/s1JOsfnXTcs?t=475
2 Providence (Braced és Composure talent)
1 Fenris
1 Ceska
Contractors Glove
Sawyers Kneepad58% CHC, 133% CHD and 120% HSD
Elsőre egy 3walker, Petrov Perfect Braced mellény, Contractos Glove, Sawyers Kneepad Pestilence szettben próbáltam, ott is már megmutatta, hogy érdemes vele foglalkozni.
Solo Heroic-ra szeretek mindenféle buildet kipróbálni, Legendary (legalábbis számomra) sokkal inkább beszűkíti a lehetőségeket, ott a "tipikus" Drón+Turret build-nél jobbat még nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
Ezekkel a lájtos statokkal lőtéren AR módban 583k/756k fejre (és lehet ott is tartani szépen a braced miatt, nincs nagy recoil) Zoomolva 2.6M/3.4M
Gyakorlatban: aki közel van, ott AR módban feltolom a headshot számlálót (lehet közben bodyt is lőni, nem "nulláz") majd ha megvan az 50 (extra 100%headshot damage) akkor le lehet szedni a távolabbiakat 3M es headshotokkal, és amíg 4 másodpercenként van egy headshot addig ez a buff meg is marad
-
Habugi
addikt
-
centrino
aktív tag
válasz Habugi #26179 üzenetére
Nem azt mondtam h ez a build a következő megváltó, csak azt h ha már ennyit dobott egy este akkor megnézem mire lehet használni
Szó szerint egy két hete kezdtem újra ps-en a játékot, "használható" Boomerang os M1A még nincs...
Újra és újra tolni ugyanazokat a mission öket, cp pontokat számomra egy idő után unalmassá válik, szeretek kipróbálni új dolgokat, kevésbé használt buildeket.
Szerintem túl nagy a szakadék a heroic és legendary szint között, előbbire "szinte mindegy" utóbbira meg csak a "legmetább meta" buildek alkalmasak.
-
Habugi
addikt
válasz centrino #26180 üzenetére
"szeretek kipróbálni új dolgokat, kevésbé használt buildeket."
Nem tudhatod de ezt én is csípem és gyakran űzöm is, legutóbb TP-ből csináltam egy egész jó hybridet."Szerintem túl nagy a szakadék a heroic és legendary szint között, előbbire "szinte mindegy" utóbbira meg csak a "legmetább meta" buildek alkalmasak."
Ezt adom, többé-kevésbé...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
centrino
aktív tag
válasz Habugi #26181 üzenetére
Capacitor-ban pl sok lehetőséget látok, nagyon elborult buildekkel is lehet találkozni, pl skill tier es striker, true patriot stb.
De bármennyire is jó a Capacitor pl, legendaryn átszoktam helyette a Test subject+Scorpio kombóra. Néha baromi hasznos, hogy "meg lehet állítani" a turret előtt az ellent.(Amúgy miért van, hogy Named Weapon ból csak olyan godroll esik, ami még a ládában porosodásra se érdemes. Az előbb pl godroll The Darkness...)
-
-
aktív tag
30as karit fel lehet valahogy 40esre boostolni? Nincs kedvem nevjorkhoz, vagy lusta vagyok...
-
centrino
aktív tag
válasz alibiman #26184 üzenetére
Egyedüli megoldás tudtommal: dving.net
Pár száz euróból már meg is van egy jó builddel együtt"Road to level 40" számomra már majdnem olyan élvezetes volt, mint a division 1 anno. Celebration hotel még mindig nagy kedvenc.
st3v3n.p3t3rHUN: pc vagy ps? Ps en nem talállak
Két hét alatt most kb shd320, de jövő hetet meg akarom tolni a global event es named ládák miatt. -
-
centrino
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #26186 üzenetére
Akkor azért nem talállak ps en :)
Ligát könnyebb, gyorsabb soloban. The tombs on kívül sima mindegyik, a végén nekem sehogy se jön ki a 15 perc. Sok a várakozási idő a turretekkel.
Wall street 14 perc, Pathway park 20, The Tombs 15:36 az eddig leggyorsabb.Rikers/Cleaners Elite re pedig farmolom a CP4 pontokat, kell még csomó blueprint úgyis.
A végén az exo láda úgyis Acostát fog adni...
[ Szerkesztve ]
-
válasz centrino #26187 üzenetére
Kell a francnak a mounted turret, nem kell azokat használni, pestilence vagy bullet king… vagy scorpio shoti, vagy egy gyors és ütős ar, meg gránát… hamarabb megy mint ha turretekre kellene várni
A végén az exo láda úgyis Acostát fog adni...
Vagy Chameleon-t[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #26188 üzenetére
The Tombs végén amiket ki kell iktatni turreteket, arrol beszelek. Egyik ligát Pestilence build el, másikat Hunters fury Dark Winter (kedvenc volt), harmadikat pedig Capacitor skill build, pajzs és healer drón al nyomtam végig.
-
Anonymus23
veterán
Milyen buildekben próbáljátok letolni ezeket?
Csak mert a Stranded Tankeren kívül mindegyik rendesen túl van méretezve időben.
A Tanker is inkább csak odafigyelős, és nem lehet közben sokat lootolni;) - The Power of the Light Side
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #26190 üzenetére
Pathway park tól tartottam a legjobban, Challenging és elég hosszú pálya. 20:08 egy Pestilence, 3walker, perfect braced mellény, contractors glove, fox prayer. Reviver hive és striker drón. Pestilence 1M debuff szépen tud aprítani.
Hunters fury build Dark Winter smg Intimidate/Adrenaline rush.
3empress, 1wyvern, 1fenris, emperors guard - Capacitor
-
Anonymus23
veterán
válasz centrino #26191 üzenetére
Próbáld meg "normális" DPS szettben és meglátod simán le fog menni.
Akár burst DPS, akár pl Nego Ezekre a pályákra a középtávú buildek jók (AR jellemzően). SMG-vel túl messze vagy szerintem az ellentől, egy bunkernél vagy Washington hotel jól működhet a HF+Scorpio, de itt sok időt veszítesz mire normális lőtávolságba odaszaladsz.Mondjuk a pathway ha jól rémlik 25 perc a szintidő, ami kb vicc a többihez képest, főleg a Tanker 15 percéhez, az sokkal neccesebb, főleg (nem rád gondolok) kezdő és mindenféle szedett vedett gearben lévő játékosok számára.
Az igazi epic, amikor ilyen pár SHD-s (sub 100-as) játékosok jönnek legendázni, hogy majd a többi lecarryzi őket;) - The Power of the Light Side
-
válasz centrino #26187 üzenetére
Szerintem a The Tombs idejét elcseszték… nekem 24:14 alatt 5/10-ben sikerült megcsinálni és 15perc a 10/10 eleve a vége lesz 5-7perc… és ugye még bírót is ki kell nyiffantani …
Megnéztem a leaderboardot… 6m28mp alatt
csinálta meg valaki…Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #26192 üzenetére
Normális AR t még nem sikerült összeszedni, még nagyon az elején vagyok a "kötelező" buildek összerakásában.
Elsőre lett egy Pestilence build elfogultsági alapon, utána jött az empress skill build farmolni, huntery fury scorpio/dark winter.Igazi dps build még most következik, de várom a vile maszkot egy eclipse buildhez stb....
(Backfire lett a ligás exo, legalább nem Acosta...)
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #26190 üzenetére
Tanker szerverfüggően bugos, ha túl gyorsan megy az Agent később tölti be a mobokat.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #26192 üzenetére
Naaa ...
Áttúrtam a ládát, ezt sikerült összehozni:
Police M4 15/21/6 damage to armor - Fast hands
Dark Winter 15/17/10 DtooC - Perfect killer3 providence
1 fenris
Coyote és Fox prayerMellény talent Unbreakable
Hátit még találni kell, az csak Adrenaline rushShd órán 3% a chc és 0% a chd. Így most a modokkal együtt 50%CHC és 143%CHD
Még bőven van mit javítani rajta, alacsony a chd, police m4 se dtooc...
És akkor ez a build a "legjobb védekezés a támadás" jeligével? Armor csak 726k -
arnikusz
veterán
Tegnap spekulativ találgatás közepette Kamikazevondoom 2022 februárra új Manhunt eventről beszélt többek között.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
centrino
aktív tag
válasz arnikusz #26197 üzenetére
Mashol is hallottam, hogy 2022 februartol 2023 februarig fog tartani, Sokolova familia után eredünk, jönnek februárban új gearset/brandset ek, új named itemek/fegyverek új exok...
Januárban minden kiderül, test server en sokkal hamarabb fent lesz minden, pár hét és tele lesz vele a youtube...Arról van valami konkrétum már hogy mi lesz decemberben januárban? Kedden kezdődik a reanimated global event egy hétig, utána?
-
centrino
aktív tag
válasz Anonymus23 #26199 üzenetére
M4 már igen, pörgetett, ideális dtooc el lenne...
Jó minőségű cuccok tekintetében találtam pár nagyon kedves arcot a legendary summit tetején, allergiásak a skorpióra, ezért inkább odaadják mindenüket. Napi 10szer legalább...
(Meg elég sok minden jött a heroic 10 boss floor farmolásából, az meg megvan 3 perc alatt)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest