- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Használsz valami overlayt? Afterburner, Discord, TS, Overwolf vagy akár az ubisat?
Kapcsold ki mindet és próbáld ki, egy időben ez segített sokunknak a kifagyások ellen.AMD vagy NV karid van? DX11 vagy 12? Reduced latency be vagy kikapcsolva?
AMD-vel:
DX12, reduced latency ki
NV:
DX11, reduced latency be(Grafikai beállítások nem számítanak, csak a fentiek.)
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz PETEE78 #25804 üzenetére
Kicsit távolabb kell leparkolni, és déli 12 után kell odamenni nem sokkal.
(gondolom minden előzetes feltétel megvan hozzá...)
A másodk képen 19:15 perc van , asszem max fél órád van játékbeli idő szerint odamenni, azaz 12-12:30 között, és amikor odaérsz, akkor szoktak popolni.;) - The Power of the Light Side
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #25805 üzenetére
a 19 15 : addig kajáltam ok köszi majd egyszer megint megpróbálom...
You are being revived
-
Nemo1
tag
válasz regener #25802 üzenetére
A Dx12-ről Dx11-re állítás úgy néz ki megoldotta a problémát.
Mivel mind a kettő nem rég frissült, így vagy az NV, vagy az Ubi rontott el valamit.
Mert múlt év decembere óta DX12-ben nyomtam, és eddig nem volt gond.
A készítők is azt nyilatkozták, hogy ezt már Dx12-re optimalizálták...
Már el is felejtettem, hogy milyen fos a kinézet Dx11 alatt, de most...ledöbbentem... -
regener
veterán
válasz regener #25800 üzenetére
Tom Clancy's XDefiant
https://www.ubisoft.com/en-gb/game/xdefiant[ Szerkesztve ]
-
-
Nemo1
tag
válasz BenSopra #25813 üzenetére
Mint írtam a kezdetek óta (zárt béta) játszom ezzel és az első résszel is.
Az első rész még DX11-re készült, utólag tették bele a DX12 támogatást azért volt vele annyi probléma Dx12 alatt.
A második részt viszont már direkt Dx12-re lett megírva.
Mint írtam, nekem eddig Dx12 alatt nem is volt semmi problémám...
És ha bele gondolsz ha ez Dx probléma, akkor mért csak kb 20 perc játék után kezd el sz*kodni...
Hogy köze van hozzá az tuti, mert valóban Dx11 alatt eddig(le kopogom) nem jött elő a probléma.
Csendesen mondom mind a két cég tett már le annyit az asztalra, hogy nyugodtan szidhatom akár mind a kettőt is.
Ezt a hibát is majd csak utólag akkor tudom meg, hogy melyik hibázott, ha ki ad valamelyik frissítést, vagy driver-t...
Amint látod az eszme futtatásom, hogy kell az erőforrás más játéknak(mint kiderült: játékoknak) még mindig igaz... -
BenSopra
tag
A megjelenés óta téma hogy NEM megy normálisan DX12-vel, én így sosem játszottam DX12-vel, nem is volt vele problémám.
Valószínűleg a kiválasztott kevesek egyike vagy, akinek működött normálisan DX12 alatt.Csendesen mondom, felőlem szidhatod őket, de -a saját számaimból és játékidőmből kiindulva- mondj kérlek még egy olyan tevékenységet, ami -direkt sokat mondok- kiegészítőkkel együtt kb. 40.000.- forintért 1500-2000 órára nyújt neked "szórakozást"..
Óránként 20-30 forintért, a játék minden faszsága és baromsága ellenére a hülyének is megéri, ennyiért lassan levegőt sem veszel..A kép nem az "eszmefuttatásod" megkérdőjelezésére vonatkozott hanem arra, hogy napok óta sírod tele a fórumot a fagyásaiddal, de a játék létezése óta fennálló legalapabb problémát okozó funkciót meg sem próbáltad kikapcsolni.
Az meg hogy más játékra kell az erőforrás teljesen irreleváns, ha egy több mint két éve létező problémát nem oldottak meg eddig, akkor nem a játékon MÉG dolgozókon fog múlni a kijavítása.. Sajnos..
-
aktív tag
-
Nemo1
tag
válasz BenSopra #25815 üzenetére
Semmi, gond értem én a humort, csak...
Ez a forum (majd a topik gazda kijavít ha rosszul gondolom), pontosan ezért van, hogy ha valakinek gondja lenne, tanácsot akar kérni, akkor legyen egy közösség amiben ezt megteheti. (Igen, az Ubisoft support is már elég jól ismeri a nevem... )
Igazad van megsem próbáltam, hiszen nekem soha nem is okozott eddig gondot a Dx verzió.
Jelzem a mai nap jött meg az új Nvidia driver, és nálam vissza is állt az eredeti hibátlan működés (legalábbis 1 óra játék alatt nem jött elő újból Dx12 alatt).
Nem a játék ár/érték/idő stb. aránnyal volt eddig sem a problémám, hanem hogy ez egy online játék, ergo offline esélytelen játszanom, így ha szerverek nem működnek, levannak terhelve stb. akkor az ő hibájukból nem tudok játszani. És amikor megvettem, nem írták, hogy idő limit lenne, pl. hogy csak x évig tudok majd vele játszani. -
Nemo1
tag
válasz RudiLicenc #25816 üzenetére
GTX 1080Ti-vel, GTX 980-al is voltak gondok, nekem az RTX 3090-el viszont amióta meg van semmi gondom nem volt eddig.
Nem néz ki jobban???
Állj meg, néz bele egy tócsába, nézd meg a tükröződéseket, gyalogolj bele nézd meg a hullámokat stb. dx12-ben, majd Dx11-ben...
Vagy nézd meg, egy zászló lobogását, soroljam még? -
aktív tag
-
BenSopra
tag
A fórum pontosan arra van, amit írtál, de te nem tanácsot kértél, hanem folyamatosan bombáztad a sirámaiddal -amit persze simán megtehetsz, csak senki nem kíváncsi rá-, hogy így szar úgy szar minden -abban egyetértünk, hogy a játék nagyjából a valaha volt legrosszabb állapotában van-.
Kérlek mondj nekem egy - tényleg elég lesz egy- olyan játékot, aminek megjelenése óta, folyamatosan, gond nélkül mennek a szerverei. Ugye.
Sajnos mi vagyunk a f*sz rossz oldalán, ha fél napon keresztül vered a fejed a falba, akkor sem fog már változni semmi.Majd, egyszer, eljutsz te is oda, hogy elfogadod a játékot olyannak, amilyen és nem érzed úgy hogy ezt egy fórumon, teljesen feleslegesen ki kell magadból írni, mert csak.
Akik eddig kitartottak, a posztjaid után is játszani fognak a játékkal -szépen, csöndben, 4x nekifutva a heroic Libertynek 5 direktívával, miután 3x a Marauder miatt az utolsó pocket előtt befagyott a játék, vagy sokadjára elkezdve a GWH-t a beragadó mobok miatt-, akik meg valami miatt már abbahagyták, ha hiszed ha nem, őket sem fogja befolyásolni amit írsz.
Amiket írtam nem ellened irányul, kérlek ne vedd magadra, de túl sok a negatív komment egy eleve egyre kevesebb embert -komolyan- érdeklő, így egyre kisebb közösséget összefogó játék fórumán..
-
Warzoz
senior tag
Best half game forever!
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #25798 üzenetére
Az utolsó háromról nincs véletlen több screenshotod? Kb csak annyi érdekelne, hogy mi az irány, a többit össze tudom rakni. Gondoltam feltúrom netet, de ugyanazok a clickbait szarok vannak, mint hónapokkal ezelőtt, amikor abbahagytam. Egy két screenshotbol álló buildhez meg kellene néznem egy negyedórás öntömjénező videót. Ahh köszi nem.
plusz neked jobban hiszek, mint egy random youtuber “ez az ultimate op build” videojanak.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #25824 üzenetére
Figy, amikor fenn vagyunk, akkor feljössz Discordra, és átbeszéljük úgy, hogy rajtam lesznek a gearek, és tudsz inspectelni és screenelni. Van még egy halom használható, de ugye vannak elég specifikusak, amik csak adott helyen használhatóak igazán.
;) - The Power of the Light Side
-
PETEE78
senior tag
volt ámulat
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #25827 üzenetére
így van. Nekem szóltak, de én nem halottam... aztán előkaptam a bkinget amúgy egy kis kemikália az arcukba és az is megoldja a helyzetet. másodjára megvolt természetesen
You are being revived
-
Gaming
csendes tag
Hali!
Úgy egy év kimaradt nekem a játékból, így kéne egy kis help...
Tegnap összeszaladtam a világ legbátrabb és lég fairabb magyar pvp játékosaival /egy fullos healer megtámogatva 3 dps karakterrel... akik úgy rusholtak le minden alkalommal 4vs1ben mintha az életük múlt volna rajta🤣 sőt még én voltam a noob 🤭/
Na a lényeg...
Volt rajtuk egy számomra eddig ismeretlen exo táska és egy exo véreztető mellény...
Utánanéztem és én mindenhol csak azt látom, hogy lvl 40es szintén lehet őket megszerezni... de ezek lvl30asok voltak.
Ezeket most visszaglitcheltették, vagy 40es szintén szetszedték és tervrajz megosztással lecraftolták 30as szintén, vagy egyszer csak dobja valahol lvl30as szintén is?
Nincs az az isten, hogy kifarmoljam /2000óra nekem bőven elég volt és mikor a 2.karakterem összes szettjét a földbe nerfelték akkor mondtam, hogy itt elég/, de érdekel, hogy ezt most akkor hogy...
Ha esetleg dobja 30ason is, akkor külön gratula a fejlesztőknek, mert ott nem lehet összerakni vérzés ellen szettet, mert mikor a Hollóman maszkot szétbaxták, akkor ugrott az ellenállás... ergo csináltak egy totál védhetetlen exo mellényt amivel, ha szembe kerülsz, akkor tök mind1 miben vagy és mennyire maxos 👍 -
Anonymus23
veterán
válasz Gaming #25830 üzenetére
1v4-ben tökmindegy, hogy miben vagy.
Exo mellény: Ridgeway Pride, ezt a Summit dobja, ha van lvl30-on is Summit, akkor onnan ki lehet szedni (szerintem, nekem már régen nincs lvl30 karakterem).
Az exo táska meg gondolom a Memento lesz, az egyik legjobb (szinte mindenhez IS használható) cuccos a játékban.;) - The Power of the Light Side
-
Gaming
csendes tag
válasz Anonymus23 #25831 üzenetére
4gyengebbet azért sikerült már párszor letenni életem során.
Egyedül toltam még a játék halála előtt 19es manhuntot is...
Na de ez az... Nincs a felhőkarcoló lvl30on. -
Anonymus23
veterán
válasz Gaming #25832 üzenetére
Persze, de négyes csapat jellemzően akkor rugózik, ha izmosnak érzik magukat. Anno clutch-os szettben nekem is voltak ilyen 1v4-es noobok elleni akciók, de szerintem már nem ez a jellemző a DZ-ben...
Apróért meg lehet venni a WONY-t, szerintem simán van benne (sőt, sokkal több) tartalom, mint amennyibe kerül.;) - The Power of the Light Side
-
Gaming
csendes tag
válasz Anonymus23 #25833 üzenetére
Hát addig álljon féllábon a Divisionnal összekapcsolható gárda, amíg tőlem újra pénzt lát. Beleküldtem 2000órát 3haverral, baromira élveztem szinte minden percét /elég előkelő helyeken szerepeltünk mind pve, mind pvp szinten...én egymagam szólóban hoztam top 20-top500 közt missziókban puszta fegyverhasználattal... mikor mindenki a seekert dobálta és dronózott/turetezett... Top 6-700 rugó öles/ügynök ölés... Top300 leadott manhunt, stb/... 2x átéletem, hogy a porba nerfelték a rohadt hosszú melóval összefércelt és maxolt szettjeimet /amiből 1 sem a YouTuberól volt lopva/ és mikor már szinte csak a hülye nyomta, akkor is kitartottam...
Majd ezt az egészet azzal halálták meg, hogy a 22.000forintért vásárolt játékokhoz kiadtak egy 12.0000forintos DLC-t és az alapjátékot meg 3 vagy 5 dollárért odadobták az újaknak 🤣 Ez volt az utolsó töréspont és abbahagytam...
Tegnap előtt elkapott a nosztalgia és puttyogtattam kicsit, majd osszeszaldtam ezekkel a nagy hősökkel... ma fellövöldöztem magam 2x manhuntba, utána összeszedtem azokat akiket kinyírtam és megmutattam nekik a dz összes kulcsos/zöld ládájának helyét... segítettem nekik landmarkokat takarítani és kivinni fejenként vagy 50 60 itemet.
Utána letöröltem.
Nincs az az isten, hogy fizessek ebben a játékban bármiért, mert "sértve érzem magam" és ha 2 forintért adnák most a dlct, akkor sem venném meg.
Ide csak a kíváncsiság hajtott, mert nem akartam elhinni, hogy a fejlesztők voltak olyan hülyék /az eszetlen nerfelések után pláne/, hogy counter nélkül betették azt a véreztetős mellényt... s mint látszik, vagy glichel, vagy valahogy, de voltak olyan hülyék, mert a táska és a mellény is ott volt annál a 4es társaságnál /és olyan op, mint a picsa/.
Nektek további jó játékot kívánok és köszönöm az infót 👍 -
capulet75
addikt
válasz Gaming #25834 üzenetére
Szóval jól értem, hogy sértve érzed magad, mert lenerfelték a terminátor szettedet? És az a problémád, hogy most más tolja terminátor cuccban, amivel kinyírnak? Hát, azért ezt gondold át szerintem.
A másik meg hogy azért a 22e forintért "Beleküldtem 2000órát 3haverral, baromira élveztem szinte minden percét /elég előkelő helyeken szerepeltünk mind pve, mind pvp szinten...én egymagam szólóban hoztam top 20-top500 közt missziókban puszta fegyverhasználattal..."
akkor mi a probléma? Én pl az alapjátékot és a dlc-t pár euroért vettem, most akkor ez baj? Nyilván tizedannyira nem vágom ezt a játékot mint te, de szórakoztat, és ha megváltoztatják az aktuális cuccomat, mert túl op, majd alkalmazkodom. Nekem spec eléggé tetszik, hogy ugyanúgy lehet skillbuildel játszani, mint dmg vagy akármi más cuccal. No offense, de ha tényleg ilyen jó helyezéseid voltak, akkor kéne tudni más cuccban is ezt, ha meg csak a egyedileg összerakott monster build miatt volt, akkor gondolj bele, hogy ugyanúgy szenvedett az a 98347593465746 player akit kinyírtál vele, mint most te a 4 huszár miatt. A túl op cuccokat minden játékban le szokták nerfelni, ez szinte törvényszerű. Ha szeretsz egy játékot, emiatt abbahagyni szerintem felesleges.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Anonymus23
veterán
válasz Gaming #25834 üzenetére
Ez midnenhol így van, belenyúlnak a játékba a fejlesztők. Destiny 2-ben meg 5x emeltek max lvl-t, akkor ott mit csinálsz? Kivéve ugye itt, mert már lassan fél éve nincs tovább.
2 exo gear item: Azért egy screen jobb lett volna, mert eddig akárhogy akartam (véletlenül) 2 exo gear itemet berakni, soha nem engedte. Azért egy ilyen screent felraktam volna az Ubi fórumra.
Egyébként meg kb az a véleményem mint capulet75-nek, 2000 óra fun után furcsa ez a sértettség, főleg, hogy tudvalevő, hogy minden ilyen játékba balanszolnak, még ha olyanok csinálják is, akik nem is értenek hozzá
Szerintem te is olyan vagy, ha a haverok is nyomnák még, akkor csak beletolnátok még a következő 1000 órát is, de egyedül a DZ nem akkora fun, főleg mivel jellemzően vagy csak "noobok" vannak, vagy összeszokott/összerakott csapatok, ahol mindenki tudja már a helyét.
Olyan, hogy igazi csata ritkán van, legalábbis amíg én DZ-be jártam. Vagy hentelés ment, vagy kergettünk manhuntokat, akik centire ismerték az összes kempelhető helyet, akikkel szemben 5-8 random nem sokat ért, főleg olyanok, akiknek még csak megfelelő gearjük sincs, taktikáról vagy helyzetfelismerésről ne is beszéljünk.
Meg őszintén? Öreg vagyok én már ahhoz a pöcsméregetéshez, ami ott megy, főleg mióta a csalás ilyen "természetes" velejárója az online játékoknak...De pl arra (is) jó volt ez a játék, hogy összekeveredtem olyanokkal, akikkel/ellen már 15 évvel ezelőtt is online lövöldöztünk
-
őstag
válasz Anonymus23 #25836 üzenetére
A legjobb pillanatok! “medi medi medikitttt”
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
capulet75
addikt
válasz Anonymus23 #25840 üzenetére
Ilyenek minden játékban vannak. "Kikapcsoltatom a netedet", "felgyújtom a kocsidat", "megtalállak és megdöglesz, esküszöm megöllek ge.i", ect... ezeket mind hallottam már, vagy valamelyik klántársam kapta.
Amúgy meg a nerfelve szivatás bajnoka a Wargaming. Én warshipzeztem pár évig, ott egy prémhajó tizenezer, aztán pár hónap múlva jön a nerf és a következő hajó. Na azok igazi kocsogok.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Gaming
csendes tag
válasz capulet75 #25835 üzenetére
Hát a legnagyobb tisztelettel... ha te pár dollárért vetted a játékot dlcstől, akkor nem vagy épp a legélesebb kés a fiókban, ha nerfről írsz, mert eddig kB. te csak ballanszolást élettél meg.
A játékban eddig /1évet kihagytam szóval lehet tévedek, de azért hallottam volna, ha nem így van/ 2 marhanagy nerf volt és akkor nem butább lett 1 1 szett, hanem kidobhattál 5 600órát...az első az volt mikor az itemeken szereplő több talentet kicserélték 1re /ugyanis a fegyvereknek hajdan 2 aktív és 1passzív talentje volt,stb/...
A második pedig mikor komplett talenteket vették ki végleg, vagy alakították át jóról haszontalan...
Mikor minden jött ment lopta a netről a berserk clutch szetteket 200páncéllal 200élettel,akkor én perfect berserk+perfect clutch+perfect spotter cuccban voltam 220p 210ével.
Ekkor még követelmények voltak egyes talentek működéséhez és csak az fogja tudni, hogy mekkora meló lehetett egy 11piros 4kék és 5sárga /ez kellett a perfect spotterhez/ cucc ütőképes összerakásához... én sem hittem, hogy valaha sikerül, de összehoztam és mivel a fegyverrel rakott lézerrel spottoltam, így kapásból 15 20% /pontosan már nem emlékszem/ sebzéskölönbséget értem el egy másik cluch szetthez képest🤣
1-1,5hónap múltva megszűntették a berserk és a clutch talenteket 😂😂😂
Na ezek voltak a földbe gyalulások és nem mikor 1 2%ot visszavesznek...Terminátor szettek
Most is terminátor szettjeim vannak és mindennek megvan az ellenfele... 1vs1ben jöhet is bárki, mert max csak ügyesebb lesz, de jobban kihegyezett szettje nem...
Ám, de mikor lvl 40ről van visszaglitcheltetve egy item, akkor az nem terminátor szett, hanem csalás.
Lvl 40en tudsz 100% védettséget csinálni, lvl30on 50 fölött is nehezen, így ott a véreztetős mellényre nincs ellenszer.
Még csak fel sem húztam magam, hogy lelőttek /csak mikor nyomták az emotokat a hulla fölött/. Nekem ciki volt mindig is többen 1re menni és nem is mentem... Sőt 4esben is szóvá tettem, hogy minek mennek 2en ha 1ember van csak... menjen az 1v1 és ha belebukik, akkor megy közülünk a következő 😉Sértettség
Jah, az abból fakad, hogy én előrendeltem, bizalmat szavaztam és mikor mondjuk hálából az első körös vásárlóknak gesztus gyanánt adhattak volna valami kedvezményt a dlcre és adhatták volna féláron az alapot az újaknak, akkor a régieket le akarták húzni és az újaknak meg kvázi ingyen adták az alapot.Hülye felfogás?
Lehet, de én már csak ilyen vagyok. A játék árából egy forintot nem sajnáltam soha, de a további költést nem vette be a gyomrom. -
Gaming
csendes tag
válasz arnikusz #25838 üzenetére
Én írtam, így nekem is reagálhattál volna, de látom itt is a nagy fórumos összeborulás van és ha már 3 szót szóltatok egymáshoz, akkor már ki kell beszélni egy "újat" 😂
MI volt olyan nagyon vicces benne?
Nem top1 nem top10, de mikor ott csak a seeker dobáló és drónnal/ágyúval operáló bujkáló bajnokok voltak én akkor is csak fegyvert használtam.
Semmire tartom a skillbuildet használókat... nyomorultaknak😉 kimondom bárki előtt és bármikor... A legkönnyebben összerakható szettek és a legbénább játékosok használták a div kezdete óta a skillekkel operáló buildeket 🤭
Ezért számít nekem, hogy ki mivel ért el bármit a Divisionben. -
capulet75
addikt
válasz Gaming #25842 üzenetére
AZ 50 dollárodért kaptál, idézlek: "2000órát 3haverral, baromira élveztem szinte minden percét". Az hogy nerfelték a szettedet, az pech, de emiatt sértődőset játaszani max neked fontos, a játék készítői pont leszarják. Rakj össze egy másik buildet, oszt csókolom. A WoNY-ot ugyanúgy meg veheti bárki fillérekért, ha épp van rá sale. Én sem akkor vettem, amikor kijött, és akkor mi van? Ha nem érted miért adják az "alapjátékot 10 dollárért az újaknak", akkor ajánlom a Közgazdaságtan alapfokon című, igen tanulságos olvasmányt. Senki sem kényszerít, hogy teljes áron vedd a dlc-t, én sem tettem, nem lettem kevesebb tőle. Ugyanúgy az előrendelésre sem kényszerít senki, megtetted, 2000 órát élvezted az instant kill cuccaidat. Most meg nincs, és kapja be a ubi hogy nem adta féláron az akkor kijött dlc neked, mint ahogy senki másnak sem. Hát micsoda dolgok vannak. A "ha te pár dollárért vetted a játékot dlcstől, akkor nem vagy épp a legélesebb kés a fiókban, ha nerfről írsz" dologról annyit, hogy a Wows-ban nekem kb 1500-2000 euro ment az accomba, amin kb rommá nerfeltek folyamat mindent. Nem 50 dollár, 1500-2000. Meg 5 év. Tudod mit csináltam? Tovább léptem. Engem is bosszantott, de ez van, majd játszom mással, és soha, de soha nem rendelek elő semmit.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Nagus
senior tag
Tud valaki valami hírt, hogy mivel készül a román ubi a Div2-t illetően év végéig? Kézenfekvő lenne egy túlélő mód, elég sokan nyomják a Div1-ben még mindig, és csak azt. De ez lehet csak egy álom.
-
nagyúr
semmi sem szivárgott még ki tőlük. a red stormtól leakelt valaki valamilyen túlélőszerű videót.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
aktív tag
Uraim, van valakinek valami tuti 5lete, hogy az 1886 nevesített változát, ami a VIriginian, hogyan lehetne megszerezni?
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #25849 üzenetére
Ja meg néha lehet venni DZ árustól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest