- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Továbbra is várunk társakat Xboxon!
Esténként ,főleg hétvégén!
Gtaati,Akhim92,Cegamig0Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Deck
titán
Rég jártam erre. Amit év végére ígértek nagy tartalmi frissítés, ami megváltoztatja a játékot stb.. azt átrakták év elejére. Na már most mivel március van kinn van már? Vagy van bármi infó róla?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
granini
őstag
válasz Anonymus23 #26863 üzenetére
Pedig jó cucc.. [link]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Nagus
senior tag
Azt hiszem határozottan ki tudom jelenteni, hogy ebben a játékban nem működik már a MM! 10-es szintől húztam föl a karakteremet 30-ra majd időztem kicsit ott és 500GS körüli résznél mentem át NY-ba és 40-es szintre húztam magamat. Majd kiosztottam az összes SHD pontot (1663) rá. Ez olyan 3 hét volt nem siettem el, viszont végig ment a MM. Egyetlen egyszer sem talált senkit, még most sem talál.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Uraim, rosszul emléxem, hogy korábban a globális eseményeket karakterenként külön lehetett lenyomni?
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #26867 üzenetére
Puff, aszittem karakterenként külön végig tudom nyomni. Köszi a gyors választ!
-
Anonymus23
veterán
válasz alibiman #26868 üzenetére
Szerintem a jelen megoldás annyiban mindenképpen jobb, hogy nem vagy bekorlátozva, mivel "végtelen" számú csillagot tudsz kiszedni a játékból, és ezért jóval több ládát lehet venni, semmint a korábbi megoldásból, értem ez alatt azt, hogy ugyanannyi idő alatt, míg a kihívásokat megcsinálod pl több karakteren annyi idő alatt több csillag gyűlik össze, egyrészt megkapod 1x a GE jutalom ládákat, másrészt ugye le tudod vásárolni és ott már azt veszel, ami neked jobban kell/szükséges.
Ez a megoldás konkrétan jó ötlet votl részükről, és így az event bekapsolva marad, és igazából a legtöbb event az még fun is, de legalább nem idegesítő, a Golden Bullet meg a csúcs
Emlékszek rá, hogy anno ahogy kiszedtem a jutalmat a legtöbb esetben már kapcsoltam is ki. De mondjuk akkor még a jelen Polarity is idegesítőbb volt, mert téves lövés esetén áramütés ért, amit szerencsére kivettek belőle, elég bünti a bónusz bukása.;) - The Power of the Light Side
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #26869 üzenetére
Igen, ez igaz.
-
granini
őstag
válasz Anonymus23 #26869 üzenetére
Azt mondod már nembacmeg az áram..? Még a végén bekapcsolom..
-
Nemo1
tag
Elmennek ezek a sunyiba, a vízhűtés új szoftver verziója miatt nem játszhatom a játékot? [kép]
-
Deck
titán
Tudja valaki, hogy a Ubisoft miért szarja le a saját játékát és a játékosbázist? Az egyik legjobb játék lehetne ha megfelelő igazi tartalmak jönnének folyamatosan. De ehelyett a nagy semmi. Ki érti ezt? Az ingyenes Heartland miatt talán, ami tele lesz vásárlásokkal és így előre gondolkodnak?
PS5
-
granini
őstag
Isten őrizz hogy politikai irányba vigyem a témát de idekívánkozik egy hasonlat.. van az a stabil fidesz szavazóbázis akit semmilyen érvvel / bortánnyal / semmivel nem tudsz meggyőzni hogy ne oda szavazzon.. szerintem a Div-nek is van (lenne) egy stabil játékosbázisa aki HA lenne értelmes tartalom szó nélkül visszajönne és megint napi szinten játszana. Ez a bázis már túltette magát a játék gyerekbetegségein, hibáin és azokkal együtt is elfogadja és tolná.
Durvát mondok ha kijönne egy új DLC + Apparel + frissített gear system és ez kerülne megint 35-50 euróba biztos lehetsz benne hogy sokan rárepülnénk mert valóban ebben a looter-shooter-3rd person-open world műfajban kvázi nincs párja. Ráadásul ezt nem a fortnájtos gyerekek játsszák sokkal inkább a 30+ sőt 40-50+ korosztály aki kb meg is engedhet magának egy 50 eurós dlc-t..
Szóval szerintem ez a user base-t nem kell "életben tartani", él az amikor majd lesz miért visszajönnek. Azt nem tudom megmondani neked hogy ez hány ember, és mekkora ez a keménymag ahhoz képest hogy összessen mennyit adtak el ebből a játékból különböző platformokra..
-
Morphus101
tag
https://www.pcgamer.com/the-division-2-sold-10-times-as-many-copies-on-uplay-as-the-first-game/
-
Anonymus23
veterán
válasz Morphus101 #26882 üzenetére
Az megvan, hogy ez egy 3 évvel, ezelőtti cikk? Vagy miért linkelted be ide?
;) - The Power of the Light Side
-
Deck
titán
Az új striker szett milyen lett? Nekem új, tudom hogy hónapok óta kinn van
PS5
-
granini
őstag
Jobb mint vót, de nem jobb mint a Div1be valaha vót..
Átfogalmazom.. eddig Div2-ben haszontalan volt, most meg olyan lett hogy végül is heroicra funbuildnek farmolni már egész jó..
Laborkörülmények között (lötéren, előre full felstackelve..) már jobb TTK-t értem el vele mint a Nego szettel.. azzal ilyen 18.2 szokott lenni, Strikerrel meg bementem 12.8-ra is.. hoppá.. de ezt fielden az életben nem adod elő szal kb átlagban már hozza egy korrekt crites build szintjét.. Famassal vagy MG5-tel (esetleg Bullett Kinggel) eléggé zuzupetász..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Morphus101
tag
válasz Anonymus23 #26883 üzenetére
Mert pár hsz elött szobajött hogy mennyi fogyott belöle.
-
Anonymus23
veterán
válasz Morphus101 #26889 üzenetére
Az stim, de az a cikk kvázi a megjelenéskor lett megírva, ami után azért volt egy halom 3-5-9 EUR akció, ahol ki tudja mennyi is fogyott belőle.
-
Deck
titán
Jó rég volt már igazából, így felejtettem...
8% target of cover vagy a 10% AR damage a jobb? (+1 stat mehet az AR damage mellé ugye ami 12% CHD)PS5
-
A Weapon Damage, az mindegyik mobra hatással van. A DMG out of cover által adott plusz sebzés csak azokra a mobokra érvényes, amelyik fedezéken kívül vannak.
Lényegében ha a WD-t maxra húzod, a CHD mellé meg mehetne a DMG out of cover…Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Deck
titán
válasz st3v3np3t3r #26893 üzenetére
A régebbi buildemen úgy is van, de most 4 striker + Memento + Fenris lesz akkor (Fox's Prayer helyett). Ki akarom próbálni milyen
Köszi
[ Szerkesztve ]
PS5
-
regener
veterán
Az OoC viszont a sebzés értékét növeli, míg a WD csak hozzáad az alapértékhez.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz regener #26895 üzenetére
viszont a fegyver specifikus sebzés (pl AR weapon damage, amit a kolléga kérdezett) nem ugyanúgy kalkulálódik mint a sima WD - már ha itt is ugyanúgy van mint Div1-ben volt, és úgy sejtem ugyanúgy van.
ez esetben a fegyver specifikus WD ugyanúgy egy extra szorzóként működik mint az OoC, nem csak additívan hozzáadódik az alapsebzéshez.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Deck
titán
-
FireKeeper
nagyúr
annyit még hozzátennék, hogy bár igazad van, a kondíció nélküli sebzés többet ér, mint az OoC ami ahhoz köti a bónuszt, hogy a mob fedezéken kívül legyen, valóságban ez kb tök mindegy, mert az esetek kb 99%-ában, amikor ténylegesen lősz rájuk, fedezéken kívül vannak kb egyetlen kivétel ha flankeled őket és oldalról lövöd miközben kuporog a fedezékben - ha szemből lövöd az megint tök mindegy, mert... fedezékben van
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Anonymus23
veterán
A Fox még mindig best in slot, főleg ha egy fenrissel hasonlítod össze.
Az esetek 90%-ban a mobok fedezéken kívül vannak, már amelyik egyáltalán számít.
Egyébként meg matekold ki a lőtéren (ne a DPS számlálót nézd, hanem próbáld ki 1-1 lövéssel, hogy testre/fejre + normál/crit sebzés mennyi alapból egyik builddel és a másikkal, az össze stöbbi szorzó úgyis ezekre a számokra jön, és mivel minden egyéb bónusz is %-os, már csak ezeket szorozzák fel.Persze kérdés az is, hogy milyen WT-en játszol, mert heroic/legendás alatt kb mindegy mivel tolod.
-
Deck
titán
válasz Anonymus23 #26899 üzenetére
Azt hittem van rá egyenes válasz és nem kell tesztelgetni hiszen nem mai a játék
Sose játszok Heroic alatt. Jelenleg ezt a buildet használom: [link]PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest