- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigant20
tag
válasz sony309 #25751 üzenetére
Most az LFG angol discordon könnyű DH raidezni, mert már elég ha 4-5 ember tudja mit kell csinálni. Csak ne halj meg és ha látsz egy NPC-t az puffogtasd le! Az Iron Horse már egy kicsit nehezebb ott is ha többen nem tudják mi a pálya. Jó látni, hogy emberek még örülnek egy-egy EB-nek. Toljátok! Jó kis fegyver az az EB még most is, de inkább PvP-re...
uplay: jul3s4ty_HUN
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz Gigant20 #25754 üzenetére
Azt azért szögezzük le, hogy itt nincs olyan build, ami minden helyzetben jó.
Mint pl a Div1-ben volt a Nomád, volt olyan magyar gyerek (ha jól rémlik Mizol) aki mindig Nomádban volt, és addig PvP-zett amíg a nomádja el nem pukkant, utána meg 5 perc futás;) - The Power of the Light Side
-
Nemo1
tag
Pentagon Heroic, Roswell island Legendary... bug, Delta-3-al kilép egész hétvégén
-
őstag
-
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz RudiLicenc #25759 üzenetére
Annyit fűznék hozzá, hogy normálon meg simán lement a küldetés, heroicon deltázott.
;) - The Power of the Light Side
-
Nemo1
tag
válasz Anonymus23 #25760 üzenetére
A baj csak az, hogy a napi és a heti küldetésem, nem "normal" fokozatra van ki írva, így viszont egyik sem teljesíthető
-
capulet75
addikt
Üdv urak.
Van esetleg pár ember, aki tolja ezt? Kellene egy csapat, egyedül már kicsit unalmas. Discord van.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #25768 üzenetére
Jó, szerintem kb. mindenki kb. hasonló sárga DPS cuccban rohangál, ahogy én is. Ezért lettem volna kíváncsi az 1,5M-es páncél és a 50% CHC / 150% CHD-re. De olyat - értelemszerűen - nem lehet. Ha kicserélsz egy pirosat kékre, az nem ér.
-
Nagus
senior tag
Tegnap visszaraktam a Div1-et túlélőzni, mert hiányzik. Egész gyorsan talál meccseket szerencsére, sokan nyomhatják. Az irányítás kicsit fura a Div2 után, jobbnak találom a Div2-ét. Valamint a hunter így a Div2 után elég gyengus a Div1-ben.
Játék közben azon gondolkodtam, hogy vajon Div2-be mikor dobják be a túlélőt? Az garantált siker lenne és nem a húszra lapot húzok. -
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #25768 üzenetére
Nem értem ezt az armor dolgot. Mikor a dps karira pakoltam egy pici armort, komolyan mondom több sebzést kaptam, mint full piroskába. Most pár napja berágtam és perfect glass cannon és perfect Vigilance-re gyúrom magam. Fogy is a medkit rendesen, de ha nagyon élhetetlen lesz, akkor lehet Unbreakable lesz nekem is a vége.
You are being revived
-
válasz PETEE78 #25777 üzenetére
a perfect glass cannon talentet olvastad?
Minden sebzésed 30%-kal nő, viszont minden elszenvedett sebzés rajtad 60%-al nagyobbat üt, nem csoda, hogy zabálják a páncélod[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Anonymus23
veterán
válasz PETEE78 #25777 üzenetére
Az PvP szett, nem mobok ellen való. Persze jó azok ellen is, de a PvP más mint a mobok elleni harc. Na nem mintha ebben a játékban annyit PvP-ztem volna, voltak időszakok és szettek amik bejöttek az én stílusomhoz, de most csak akkor megyek a DZ-be ha muszáj.
És nem muszáj;) - The Power of the Light Side
-
PETEE78
senior tag
válasz st3v3np3t3r #25778 üzenetére
igen megvan köszi... előtte nem azt a talentet használtam, de most jól esik szenvedni
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz Anonymus23 #25779 üzenetére
a DZ-be nincs olyan hogy muszáj bemenni. max, ha a bosszúvágy hajt
You are being revived
-
Nemo1
tag
A mai nap, a program eddig csak vagy ki fagyott, vagy kilépett (crash).
Teljesen játszhatatlan...
1 órán át szenvedtem, feladom.
Értem én, hogy az erő forrás, szerver kell az új programoknak, de azért...
Főleg úgy, hogy még a mai nap is frissült a kliens program, tegnap pedig maga a Division 2 program. -
Nemo1
tag
Ne is mond.
Még mindig benne vannak azok a hibák, amiket már a zárt béta tesztben is meg írtam nekik.
Eddig azért a sok Delta-3 mellett azért még játszani is lehetett.
De most már azt se.
Mire újra be tudok lépni, a többiek már meg csinálták a bounty-m... -
Valamit nagyon elcsesztek a legújabb frissítéssel!
- eddig 900-1gb videó memóriával ment a játék, frissítés óta 1.9-2.5gb ugyan azzal a grafikai beállítással!(hozzáteszem, 1gb-os csak a videókártya)
- csináltam ma egy liga küldit, az első fordulóban agyon szivatott a játék,22perc alatt sikerült megcsinálni,5/10, úton útfélen minden semmiben beleakadt a karakter,falakon át közlekednek még mindig... nekifutottam mégegyszer, azt meg érdekes 12percen belül ledaráltam 10/10 lett ugyan azzal a szettes karakterrel lassan elgondolkozom azon, ha ez így meg tovább, tolok uninstallt! Kezd nagyon elegem lenni[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Nemo1
tag
Ha valaki azt gondolja, hogy ma már jobb a helyzet, akkor közlöm, hogy NEM!
Mért pont hétvégére kell tönkre vágni, amikor az embereknek lenne idejük játszani is
Részemről ez volt az utolsó Ubisoft játék amit megvettem.
K* nagy leárazásnak kell lennie, hogy még egyszer én ennek a társaságnak pénzt adjak...
/Mondom ezt úgy, hogy eddig szinte minden kiadott játékukat meg vettem(és nem leárazáskor...)/ -
Nemo1
tag
válasz Anonymus23 #25787 üzenetére
Nagyon remélem
Ha már majd 30 éve odahordtam nekik a pénzem... -
Anonymus23
veterán
Mondjuk azért azt még hozzátenném, hogy tegnap Digi/Invitel vonalon eléggé általános és komoly problémák voltak a netkapcsolatokban, szóval ha ez(ek) a szolgáltató(k) adják neked a netet, a tegnapi nap az ezzel is meg volt fűszerezve az alap gyatra Ubi szervereken túl.
Tegnap nekem is volt jó pár Delta, ma már egy sem.;) - The Power of the Light Side
-
Majd szóljatok, ha jàtszható lesz normàlisan a játék! Addig az általa foglalt helyet felszabadítottam!
Ma megint úgy döntött a jàték, hogy kőkeményen sz#p@t!
Elkezdetem írtani egy sima territory controlt... a második kör vége vele a falból! faból, nem nyílt ki ajtó, szószerint a faból sétàltak ki!, bedobott 4 elit gépágyúst, jó, mielött leszedtem volna az utolsót, megjelent a hátam mögött pár méterre 4 elit viperás 2mp alatt, jó felszedett a hive-om, elkezdem lőni a viperásolat, a semmiből akkora sortüzet kaptam sniper robotoktól(4db) hogy egyből kifeküdtem! Kihívás világszinten mindez, és azért nem gyenge negos cuccban 710es shd szinten!Az utolsó frissítés óta mégfosabb és játszhatatlanabb lett mint eddig! Részemről ez a játék egyelőre eddig tartott! Majd ha javul a helyzet, talán akkor folytatom! Addig meg akikkel összefutottam, játszottam, köszönöm játékot és a sok segítséget!
-
capulet75
addikt
A tapasztaltabb playereket kérném, dobjatok már be képen pár buildet, ti miben / mivel toljátok?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
regener
veterán
válasz st3v3np3t3r #25790 üzenetére
Én most vettem elő 2-3 napja, felhúztam a harmadik karit is 40-re (30-on volt még 30-as EB-vel és 30-as kész szettel), de a megszokott random faktoron kívül nem látom benne a szenvedést amit leírtál már párszor.
A nego persze csak akkor effektív ha meg is tudod őket jelölni, de éledés utána friss NPC-k nem igen szokták ezt megvárni.Zöld tároló volt ez a karakter, így egy SMG-s hunter cucc lett belőle.
Az órából kellett csak a pont, mivel lusta voltam nyersanyagot farmolni (elektronikát nem is lehet olyan gyorsan...).[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz st3v3np3t3r #25790 üzenetére
Mégis mitől javulna?
Az event be van kapcsolva? Mert az elég "nehézzé" tudja tenni a jelen játékot.
Nehezítések közül mi van bekapcsolva?Amikor arról beszéltek, hogy Challenge WT-n nehéz a játék, azért annyira megnézném, hogy mégis mi a nehéz benne? Konkrétan kíváncsi lennék arra az eseményre, amit leírtál, hogy mi is történt, megnézném videón az ilyet, hogy How the shit happened?
;) - The Power of the Light Side
-
válasz Anonymus23 #25793 üzenetére
nem volt bekapcsolva az event... nem lelőni nehéz az NPC-ket, azokat ledarálom, nem mondtam, hogy nehéz, azzal van bajom, hogy semmiből jönnek, még a térkép sem jelzi ki őket. Egyszer csak mögöttem vannak... a másik mint írtam, mikor a falból kisétálnak!
-
válasz regener #25792 üzenetére
nem a karival van baj...
fullos nego szett, fullos coyote maszk, fullos mellény unbreakable talenttel, chc 60%/chd 150% fullos carbine7... nem hinném hogy challenging-en ez olyan rossz lenne[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz st3v3np3t3r #25795 üzenetére
Nem is azért írtam, csak tény hogy bármilyen builded van nem várják meg a hive szedés után amíg elkezded őket lőni.
Mi is félreraktuk sokan a játékot amíg nincs valami tényleges tartalom (nem skines szarok és ismétlődő eventek), de néha jó egy kicsit lövöldözni még. De folyamatos aktivitás nem lesz ebből.
Ha csak felidegel akkor persze félre kell tenni, rengeteg játék van a világon.[ Szerkesztve ]
-
Nemo1
tag
válasz Anonymus23 #25789 üzenetére
A mai nap sem különb...
Konkrétan ahogyan mások is írják kb 20 perc eltöltött idő után(még ha semmit se csinálok, csak a saját bázisomon vagyok és a ládámban turkálok) akkor is kifagy a program.
Nem dob ki, nincs Delta-3, csak kifagy.
De úgy, hogy a task managger-re sem tudok átváltani, marad a kilépés a Windows-ból, vagy teljes újra indítás.
És bár igazad van Digi-s vagyok, de más internetes játékkal nincs problémám. -
Nemo1
tag
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Digi-n kívül, sikerült meg tesztelnem ugyan azon a gépen a T-home interneten is.
A mai nap sincs egyiken sem különbség, játszhatatlan.
Vagy Delta-3, vagy crash, vagy "fagyi"
És egyértelmű, hogy tök mindegy mit csinálok, ez "idő" alapon jön elő.
Van egy olyan érzésem, hogy igazam lesz, kell az erőforrás más játékoknak:
[https://hu.ign.com/ubisoft/69255/news/hoppa-a-ubisoft-holnap-leleplez-egy-vadonatuj-tom-clancy-jatekot-es-sejtjuk-is-hogy-mit]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest