Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz #91166208 #21101 üzenetére
Hát meg ha tényleg használod is akkor a pumped up is asszem.. mert ezt állandóan tölteni kell
RNG - látnám értelmét egy 'logikai RNG algoritmusnak', persze nem tudom mennyire bonyi ezt megírni. De hogy sniper fegyverre ne rakjon már close & personalt.. meg shotira rangert.. de igazából minden looter játéknak az a lényege, hogy minél nehezebb / ritkább a jó cucc annál jobban fogod értékelni.. és itt is az van hogy eljön az a szint ahol már godroll közeliben szaladgálsz heroicon, és konkrétan hetekig nem esik upgrade.. amikor meg igen akkor viszont eufória és 5 percig állsz a láda előtt könnyes szemmel hogy eztnézzétek.
gondoljatok bele milyen gear esne ha pl a tipikus skilles brandre nem rollolna piros sor és fordítva.. ha providenc-re csak piros sor rollolhatna.. uhh..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
NoOne1976
őstag
válasz granini #21102 üzenetére
Nem is tudom mikor láttam utoljára tiszta piros Providence mellényt. Ami legalább háromnegyedes. Ha max közeli, tuti színes és a talent is cserés.
Annyira igazad van. Több száz órája keresek/várok egy 10%- térdes skill damage-et a könyvtárba. Az rng, mintha tudta volna, hogy azt keresem, se küldin, se dz-ben, sehol nem jött. Erre ma reggel beadta. Jobban remegett a lábam, amíg kiment a heli, mint egy exonál.
-
snipr
aktív tag
RNG minőségével kapcsolatban vannak fenntartásaim nekem is... az egy dolog, hogy tényleg össze-vissza pakolja a tulajdonságokat/talenteket (ami talán nem is baj valóban, így nehezebb összehozni az igazán jó cuccokat), viszont nekem továbbra is úgy esnek tárgyak, hogy egy adott időszakban a hangsúly egy valamin van (a targeteden belül persze).
Pl tegnap Lincoln targeted rifle... két egymás utáni run során szinte folyamatosan M1A CQB esett... kis szünet -1-2 óra open world, majd vissza Lincoln és Urban mdr-el kb ugyan ez az élmény... értem én, hogy kockával dob, de ez mintha cinkelt lenne.
-
Habugi
addikt
AR targeted területekkel sosincs ilyen gond mert úgy néz ki a történet h mindegy melyik nap melyik napszaka és hány reset egymás után, a "loot" minimum 50-60% -a FAL és annak egyéb verziói, a maradék cirka 40-50% -on pedig osztozik minden más.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
új fegyver táblázat, már pts értékekkel. [link]
btw, a cc nerfet újra átnézik a pts játékosoktól jövő visszajelzések alapján.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
válasz NoOne1976 #21110 üzenetére
CC csak DPS-k mellett tud érvényesülni Legendaryn ez a sírás oka.
Ahogy többször leírtam már a játék egyértelműen a DPS-t igényli.
Pl. van pajzsos buildem Libertyvel 1.4 M armorral megöszülsz míg megcsinálsz egyedül egy Heroicot. Van Seeker/Sticky build okés, hogy szeded őket, velük, de ha töltenek a skillek bedarálnak szintén egyedül mert nincs DPS-ed mellette, még akkor is ha 4 db Hardw-ben vagy és elméletileg adja a visszatöltést. BTSU kesztyűvel seperc volt azoknak a csapatoknak Lucy és Buddy akik Raid speedrunt tolnak.
Miért is mutattam a Nego D -buildet, mert simán játszom benne egyedül Heroic nehezítésekkel.
Miért is kell majd a Foundry Bulwarkot DPS-re hangolni na azért mert a DPS kell és ennyi.
Gondolom tapasztalod a Random Rambokat csak mennek előre és kész semmi taktik.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz NoOne1976 #21103 üzenetére
A területeket farmold heroic 4 direktívaval. Turret és drone skillekkel. Nekem teruleten minden jobb lootok esnek, mint missionbe. Este rakok fel képet majd skill buildrol amit én használok dps build helyett. (egész klán hasonló buildet használ legendásra és farmolásra is)
-
nagyúr
válasz Warzoz #21109 üzenetére
sosem volt szó a cc ellehetetlenítéséről, szóval nincs miből kihátrálni sem. azt akarják, hogy a legendary ne legyen annyira triviális egy jó cc-vel, mint most, amikor kb. stun/blindlockolni lehet a mobokat legendaryn. ahogy kiderült, most is van valamennyi resistjük, de ez a célhoz kevés, ami ptsen viszont most van, az pedig sok. várhatóan megpróbálják ezt kibalanszolni, aztán kérdéses, mi lesz belőle.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz velizare #21115 üzenetére
ez mar anno az elso resznel is gond volt. a statusz effekt a verzes kivetelevel semmire se volt jo. az is csak az extra dps miatt. na jo talan a tuz ok volt, de a benito effektek semmit se ertek.
ezzel a statusz effekt nerffel megint azt fogjak elerni, hogy jobban megeri dps-t bepakolni, mint barmi mast. ahogy az elso reszben szinten ez volt, csak ott nem igazan volt cc build se. talan nehany mazochista tuzes buildjet lehet annak venni, de ezek szama is elenyeszo volt es olyanra se emlekszem, hogy a tuz annyira meghatotta volna a mobokat.
aztan ott van a balerina mozgas, ami szinten agyfsz es igy a nagy nehezen bekapott granat (ami elol pont nem tudnak elugrani) ezaltal szinten nerfelve lesz. vagyis akkor minek barmilyen granat a jatekba? mert op a cc build legendaryn? ok...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Elnezest a képekért Ps n játszom és nem tudok másképpen képet csinálni. Ennek a szettnek létezik egy Hard wired verziója is. Abban 3 Hard wired, 2 hana u és 1 wyvern wear van minden skill damage húzva. Ezekkel a talentekkel nekem a dron 90-110 ezerig sebez, a turret 170-210 ezerig. Egy heroic CP 4 direktíva max 15 perc egyedül. Capitol building legendás fokozat 4 ilyen szett max 1 óra.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz velizare #21107 üzenetére
Szegény Diamondback-nek inkább adjanak 5 helyett 10-es tárat, mert egy White Death-szel alig lehet lassabban haladni, pedig az egy MMR ugye (és szintén kap majd 12.5%-os buffot TU10-ben).
Látom, Baker's Dozen (meg úgy általában az M1A) nerfelve lesz, de nem nagyon látok így sem alternatívát, hiába a Surge 12.1%-os buffja. A The Ravenous új exotic rifle-nek tűnik, a speckókból akár még érdekes is lehet (ha élő ember össze tudja szedni persze).
Ami gyanús a táblázatban az az SMG-k meglepően nagy általános buffja és az AR-eket is kizárólag felfelé vitték, lefelé egyiket sem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #21120 üzenetére
a surge egy skill buildhez való fegyver, és a talentjét (perfect spike) nem lehet változtatni, szóval ebből nem lesz dps fegyver.
-
granini
őstag
válasz Alvin_ti4200 #21120 üzenetére
"Látom, Baker's Dozen (meg úgy általában az M1A) nerfelve lesz, de nem nagyon látok így sem alternatívát" - én is pont ezt néztem, hogy most ugyan nem 40%-al nerfelik, csak kevéssel, de így se látom mivel lehet majd kiváltani egy jó M1A rifle-t.. és ez kapcsolódik ahhoz is amit velizare mond.. hogy a jó fegyver az 3 godroll közeli sor + a buildhez és a te playstileodhoz megfelelő talent.. innetől kezdve az egzotik és a nevesített fegyver mindig limitált megoldás lesz.. lehet jó, de sose lesz annyi rugalmasság benne mint egy sima sárga cuccban..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
arnikusz
veterán
PTS Phase 3 patch notes: [link]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
i@lex
őstag
“Future Initiative and Foundry Bulwark chest and backpacks are raid 2 exclusive, but you can still get the other 4 pieces outside the raid. Eclipse Protocol is fully available outside the raid.”
-
i@lex
őstag
Inigo: a Pts Phase 3 rövidebb lesz, a hétvége során véglegesítik, és következő resetkor élesedik. (Prediction)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #21131 üzenetére
Van esetleg térkép ezekről? Én eddig csak egyet találtam meg (véletlenül) közülük
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz arnikusz #21125 üzenetére
"Increased rifle base ammo capacity by 50% from 280 to 420"
Ennek van valami értelme? Mondjuk Heroic-on vagy Legendary-n gondolom, jól jöhet, ha elvétve vannak csak ammo ládák vagy dropok.
"Loot containers part of living world activities now scale with global difficulty"
Végre, ennek szerintem eddig is kb, így kellett volna lennie. Őszintén szólva én egy ideje meg se nézem a lootokat, csak azokat, amik a ládákból esnek, de a nagy részük azoknak is kuka.
-
Habugi
addikt
válasz arnikusz #21125 üzenetére
Ugye a status effect resistance változtatásoktól (Phase 2) teljesen visszatáncoltak, helyette új irányból közelítik meg a CC kérdést, két kiragadott példa:
Firefly
Blinder Firefly blind duration bonus per skill tier reduced from +20% to +10%
Blinder Firefly base blind duration reduced from 6s to 5sPulse
Banshee Pulse base confuse duration reduced from 5s to 4s
Jammer Pulse base disrupt duration reduced from 4s to 3s
Mindez számokban.., egy azon/azonos build esetén.."Enyhén" értelmesebb megoldás mint a Phase 2-es volt^^
Legendary Heavyk a korábbi (Phase 2) cirka ~2sec blind helyett így olyan 5sec körül lesznek (hasamra ütöttem, nem próbáltuk még élesben).
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
regener
veterán
válasz Alvin_ti4200 #21133 üzenetére
A csökkentett sebzések miatt kevés lenne a lőszer :)
-
Anonymus23
veterán
válasz Alvin_ti4200 #21132 üzenetére
KATT IDE
Jah, 5 rejtett mellékküldetés van, nem jól emlékeztem, neked még lesz 4 akkor elvileg, de a listából meg tudod nézni, nincs-e közte már amit esetleg megcsináltál.;) - The Power of the Light Side
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Anonymus23 #21136 üzenetére
Köszi 3 van még szerintem hátra a 40 mellékküldetésből, ha jól emlékszem.
-
Nemo1
tag
Mégis kérdőjel van, és nem úgy mint a többinél...
-
Nemo1
tag
válasz Anonymus23 #21131 üzenetére
Köszönöm a tippet, rá nézek...
-
nagyúr
válasz Habugi #21134 üzenetére
idk... 20s reuse és 5s duration, azaz 15sig garázdálkodhatnak a mobok, ez még mindig távol van attól, amit szeretnék.
-
Anonymus23
veterán
Ezek a mellékküldetések vannak a játékban, szemezgessél:
The Endless Struggle
Judiciary Square Metro Station
Dark Zone South Recon
Dark Zone West Recon
Dark Zone East Recon
Rayburn House
Navy Hill Transmission (hidden)
Missing Wire Scavengers (hidden)
Missing Scavengers (hidden)
Missing Curators (hidden)
Garage Stash (hidden)
Greenhouse Community
Odea Tech Office
Columbia Plaza Broadcast
Medical Camp Attack
Museum Water Source
Police Headquarters
Odea Retail Store
DC-62 Lab Quarantine
Department of Justice
National Archives
MLK Library Community
Rooftop Gardens
Agent Edwards Support
Historic District Attack
Beekeeper Jeff
Potomac Relief Camp
Outcast Propaganda Outpost
Missing Campus Patrol
Outcast Work Camp
Worksite Community
True Sons Broadcast Outpost
SHD Tech Beacon
Agent Brooks Support
Drone Crash Site
Empire Autumn Hotel
Bureau Headquarters[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Nemo1
tag
válasz Anonymus23 #21145 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget, a rejtett küldetések hiányoztak.
Sajnos túl hamar meg voltak
Most a hiányzó képeket, hang felvételeket keresem...
A térképen időnként jelzi is ha elég nagy nagyításban keresem (fehér pöttyök).
De olyan mintha naponta csak egyet adna...
Ja, és PC-n játszom, de joy-al, és időnként a térkép egy-egy területe felett elkezd a vibra motor dolgozni.
Nem tudom miért...
Gondoltam, hátha Rouge...de hiába mentem oda semmi(a helyi csete-patén kívül).
Tudja valaki miért rezeg-be a joy? -
Nemo1
tag
Értem.
Még mindig egy csomó hiányzik, pedig nem sok hely van ahol nem jártam volna -
NoOne1976
őstag
válasz velizare #21149 üzenetére
Csak a kihívás nehogy szenvedéssé váljon. Azért gratulálok a fejlesztőknek. Akkor mi az abszolút meta? Dps. Vigyél 4-et. Ez igen. Így kell kiírtani azt, hogy bármilyen változatosság legyen a játékban. Remélem, nem így lesz.
Egyébként pedig egy legendary most se volt sétagalopp. Raidet is vannak akik 10 perc alatt tolják. Sokan meg elmenni se tudnak. Így legfeljebb azt érik el, hogy lesz egy kis bázis, aki marad, a többiek meg keresnek más játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest