-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz Roland861010 #21699 üzenetére
Akkor így jártál, előfordult már pl. Lullaby/Sweetdreams párossal.
Írj a supportnak.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Bird
addikt
válasz granini #21704 üzenetére
Ezt azt jelenti, hogy kellően hatékony build és csapatban még healeled is a melletted lévőket. Damázs is van, tehát nem egy kifejezetten support build, amolyan átmenet..... 600 - 700m sebzés a vége, mondjuk engem a statisztika full hidegen hagy, az e-péniszből már kinőttem. Én csak hatékonyan szeretném élvezni a játékot.
Ezzel a builddel nyílt világban 150 shd szintet szedtem magamra challenge fokozaton 4 direktívával három nap alatt.
A full crites rifle build meg már qrva unalmas.....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
Bird
addikt
válasz #75376384 #21706 üzenetére
Chc 57%, chd 140%.
A sárga az mind skill repair (2-3 db) és skill dam (a képen nem az én karakterem van) ha úgy esik. A nevesített fegyó talent miatt a a kill utáni skill tier növelés és az overcharge nagyon hatékonnyá teszi a healelős hiveot és a támadó drónt is. A piros atrik chc és chd.
Alapvetően egy nagyon kellemes build, és VÉGRE valami más mint az eddigiek. Itt a videó is róla:
The Division 2 - PERFECT TU10 HYBRID SKILL BUILD!! Huge Crits + Heals
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Janusz001
őstag
Overcharge alatt lerakott turret/drone a teljes idő alatt abban marad? Vagy lejár a 15sec és visszaáll tier6 -ra.
-
Habugi
addikt
válasz #75376384 #21706 üzenetére
"nekem a nego krva unalmas mar.."
Iszonyatosan nagy fun, még külön szerkót is összeraktam mellé.
Elég könnyű összeszedni és soookkalta durvább mint azt az ember várná.., amit a mellény talentje és a Creeping együtt csinál, arra nem lehet felkészülni.
(Eclipse darabokon status eff, táska status & haste és az összes mod haste..)
Specnek ízlés szerint mehet Survivalist teamsebzés okán, nálam a fun factor lángszóró és Burn Duration miatt nyert a Firewall.
----> Firestarter. <----
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Janusz001
őstag
Lehet rosszul fogalmaztam, tehát tier6 skill buildbe vagyok, future perfect talent weapon killre t6 felett ad overcharge -t 90 sec cd -vel, ha én ekkor rakom le a drón és a turretet akkor addig oc -ben lesznek, amíg le nem szedik vagy le nem jár az idejük? Mert akkor "talán" megéri szórakozni az időzítéssel, de ha csak 15 sec -et kapnak maradok a Harmony rifle perfect in sync talent nél.
-
Anonymus23
veterán
válasz Habugi #21710 üzenetére
Ez a szett tényleg nagyon durva
15 HC bounty meg volt vele ~1,5(?) óra alatt (HC WT + 4 nehezítés). A mobok olyan szinten hullottak mint a gázperzselőben a legyekVégre visszaadtunk egy keveset az összes Outcast és True Sons-nak a tűzből amit az elmúlt időszakban kaptunk tűzsebzés címszó alatt
;) - The Power of the Light Side
-
Bird
addikt
válasz Janusz001 #21711 üzenetére
A fegyverrel történő ölés ad 1 skill tiert 15 másodpercig. Ez stackelődik ölésenként 3 alkalommal. Ha tier 6-on vagy a következő ölés 15 másodpercig ad overchargeot, aminek a cooldownja 90 sec. Ezt követően kezdődik az egész elölről. Az én esetemben tier 3-ról indul a dolog.
Ez egy nagyon klassz talent és végre nem kell a viszonylag magas sebzésről sem lemondani. A full skill buildeket én sosem szerettem....
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Csak a New York-i fekete sityak kéne.
Nekem még exo maszk nincs Golan maszk van, ill egy Fenris kesztyű a Perfekt Sig mellé és a Pestilence és megfogadtam a tanácsot átraktam Firewallra, így a chem launcher 400000-et sebez, megy hozzá a Pestilence hullanak mint a legyek.
Még korábban Legendary Roosewlt Anonymussal és 2 randommal a gáztartályos kapuig se jutott el egy Dagi sem. Egyedül viszont bedarál Heroic CP foglaláskor az érkező patrol és resource c. Igaz ekkor az Imperial D. holster volt benn a Fenris kesztyű mellett ami egy pride-os jószág- 15% wd, 10% status effekt, 10% hazard, így enyémen még van 80% Hazard p is.Lehet Raid 2-re ebben kéne jönnöd.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
koszi meglesem ezt is, meg a fenti hibridet is.
az a taska viszont. ilyen letezik? ket sargas, pokos golan... remelem kraftolhato es nem kell erte orakat (heteket) farmolni.
az uj healer/support buildre nagyon kivancsi leszek, ha mas miatt nem is, de a future taska miatt biztos menni fogok par raidet.
-
Warzoz
senior tag
Igen! Mekkora szórakozás már ez a csúcs szuper eklipsz meg future gear . Kb már mindenki ebben szaladgál. Hősi, legendás nehézség egyre megy . Az egyik ledobja a turretet, a másik felgyújt mindent a pályán, a harmadik meg mindenki alá belövi a gyógyító labdacsot. A negyed órás herka küldiből meg rögtön 40 perces lesz , mert a fránya mobok meg csak nem akarnak halni. Főleg 5 direktíva mellett, pislognak mint hal a szatyorban . Egy csapatban 1 skilles bőven elég lenne szerintem, legendásra akár 2, csak sajnos megint átestünk a paci másik oldalára.
Letolt gatyában vicces kijelenteni, hogy a méregetésből már kinőttünk...
-
törölt tag
válasz arnikusz #21721 üzenetére
tu10 mikor bejott es bugos volt a dropja az uj exo cuccoknak. a legelso heti projektes exo ladambol azt nyitottam.
(#21720) Warzoz: ezt ird meg a keszitoknek. ok nerfeltek teljesen erthetetlen modon szarra pl a skillek okozta verzes sebzeset, kiherelve ezzel a skilles buildet. illetve eltoltak egy masik iranyba, azert repkednek most hulye dronok mindenfele. az pedig megint nem a jatekosok hibaja, hogy niincs az elso reszhez hasonlo hasznalhato offensive skill build, ami kepes lenne emberi ido alatt leolni a mobokat es nem annyira broken mint a wony elotti hive-seeker agymenes. en eljutottam oda, hogy unom a nego-t a providence-exo maszk-m1a buildet pedig mindig is ruhelltem. innentol kezdve pedig nem erdekel az ido se, ha kicsit szorakoztatobb lesz a jatek.
[ Szerkesztve ]
-
Warzoz
senior tag
válasz #75376384 #21723 üzenetére
Szórakoztat! Nem idegesít, nem bosszant, szórakoztat. Mondjuk nem a játék, hanem az emberek nyűglődése küldiken, de élvezem, ez a lényeg . Nem tudom honnan jött ez a mi kinek a hibája. Én is CC vackokkal élvezkedek. Persze csak ha nem a hatékonyság a cél mert akkor maradok az öreg iskolás szettemnél.
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
Potyognak az exo-k... 10 perc alatt targeted lood rifle területen 2 Diamondback...
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
arnikusz
veterán
Iron Horse - when does it start?
The level 40 version of the Raid will be available at the start of the competition; at 6 PM CEST / 12 PM ET / 9 AM PT, with the level 30 version opening a week later, on July 7. Discovery Mode will follow sometime after.
Twitch Drops will be available starting at 5 PM CEST / 11 AM ET / 8 AM PT, allowing you to earn cosmetic rewards while keeping tabs on the Race to World First. In order to be eligible for the drops, you must link your Ubisoft and Twitch account here.
Regarding recent worries of the integrity of the Race to World First being compromised, we want to peel back the curtain a bit. During the maintenance for TU10 there was a brief window of time where players could get into the Operation Iron Horse Raid. Based on the footage that has been shared as well as internal tools which tracks Raid analytics, we can determine that nothing beyond the first room of the Raid has been prematurely seen, no bosses have been encountered, and no mechanics spoiled.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Habugi
addikt
válasz #75376384 #21716 üzenetére
Wyvern táska is elmegy, nem feltétlen kell a Golan farmjával szívni.
A damage mint setbonusz kihat a tűzre, a Golan csak azért ajánlottabb mert arra skáláz a Vile debuffja. A Creeping Death a "fontos" mert az Eclypse mellénnyel együtt gusztustalan.
A jégcsapretek elfogyott, visszamennyé' meg nem is volt!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
Sziasztok. Na vegre meglett az uj exo maszk. Nektek mire van huzva az egetos build? Status vagy skill damage? Uj exo maszk, wyvern wear hatizsak tech support talent, es a tobbi eclipse statusra van huzva. Igy van ossze rakva a build. Igy jo vagy csereljem at skill damage re? Van olyan hatizsakom is ami shock and wave talentes szinten wyvern weares.koszi.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Reggelt!
Nem tudjátok meg oldották már azt a problémát ha utólagosan veszem meg a season passz akkor visszamenőleg is megadja a jutalmakat? -
NoOne1976
őstag
válasz Roland861010 #21739 üzenetére
Este meg tudom neked nézni, hogy nekem megadta-e.
-
Bird
addikt
Finomítottam a hibrid builden... A perfect sparkkal és a companionnal most már +30% weapon damaget kapok amitől olvad minden. Elindítom a támadó drónt, leteszem a gyógyító hiveot és a negyedik ölésnél megkapom az overcharge-ot a future perfection miatt. Tegnap rosszul írtam, mert tier6 marad a skill tier az overcharge lejártát követően is! Mind szólóban, mind csapatban haladós build. A drón szépen lefoglalja őket, így szólóban kifejezetten kényelmes vele a játék. Csak ajánlani tudom.
A chc 57%, a chd 140%, a Repair skill 53% nálam. A SIG sebzése a 105k a buffok nélkül.
-
törölt tag
válasz Habugi #21735 üzenetére
megprobaltam osszerakni. aztan lattam, hogy tu10 ota es az elmult 31 season szintben ugy, hogy gyakorlatilag csak zoldet farmoltam, nem esett se kesztyu se tok. csak mellenyt es terdest ad allandoan. igy ugy nez ki ki kell farmolnom a tervrajzig...
a masik. van valami mantis sniper build ami mindenek felett all? tegnap banknal bejott vault kornyeken egy random es onnantol nem tudtam a negoban olni. a srac 161 killt szedett ossze, amibol 153 volt hs. raneztem a buildjere mikor bejott, csupa he cucc (ket walker egy airaldi amire emlekszem), semmi zold vagy exo maszk. sajnos a talenteket elfelejtettem megnezni, de eleg fura volt, hogy gyakorlatilag mindenkit o lott le. es nem egyszer volt, hogy nagyon gyorsan esett ossze egy halom mob. nekem a vegen 800milla sebzes, neki 1,6milliard.
hogy maskent mondjam. 3 honapja rohangalok nego-ban. eleg jol ismerem, de ennyire meg soha semmi se iskolazta le (sot randomokkal jatszva eddig mindig csak masik negos volt igazan nagy rivalis) es egy sniper build volt a ludas, egy rohangalos hiena mapon. a kerdes: miben volt a srac es mit csinalt ilyen jol? -
Kiscsőke
aktív tag
válasz #75376384 #21745 üzenetére
A Mantis talentje mellé be volt rakva egy mellény amin most nem tudom milyen talent van de ha jól emlékszem az első headshot kill után aktiválódik hatalmas headshot dmg-et kap utána és minden kill után resetelődik az ideje. Dagi 2 lövés fejre challenge-en Este megmutatom, nekem is van a kis karakteremen egy.
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
nagyúr
válasz #75376384 #21745 üzenetére
ez volt a mellényen:
Headhunter:
After killing an enemy with a headshot, your next weapon hit within 30s deals 125%(150%) of that killing blow’s damage in addition to it.
This damage is capped to 1500% of your weapon damage.van belőle perfect is, az van a nevesített wnh mellényen (chainkiller).
fejet kell vele lőni, de azt jól. lásd még ide-oda rángatózó npc-k, hitreg, és társai. pirosakon felstackeled a damázst, és onnantól a sárgák is csak egy fejlövés. ha mellélőssz, akkor persze ugrik a bónuszod, és kezdheted előről.
tegnap próbálkoztam egy focusos változattal (nekem punch drunk mellett provi hátizsák, és kesztyű-tok-térdes slotokban 3 aces van), mert a chainkillhez az én aimom nagyon potato, de nem működött vele annyira jól, mint a digitális szkópos baker. lassabban lehetett vele lőni, így a high risk high revardból csak a high risk maradt.
úgy vettem észre, hogy az ilyen buildeken is érdemes kicapelni a chc-t (a chd-t nem) a hsd rovására, mert több a damázs.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Warzoz
senior tag
válasz Hublot #21744 üzenetére
A Sokk és Félelem tálent az a dps szetthez kell ahol pusztítani szeretnéd az ellent. Amihez te fűztél megjegyzést, az csak amolyan "ég a gyertya ég, el ne aludj még" build, alacsonyabb sebzés-hatásfokkal. De hogy érthető legyen miről van szó, klántársam utólagos engedelmével belinkelem az ő szettjét. Ezzel lehet aprítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest