- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8189 üzenetére
Javítják a múlt heti javítást
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8195 üzenetére
Nekem azt megadta anno, igaz még WR előtt csináltam meg.
Az awardot megadta arra amelyikről ma kifagytál? The Longest Course névre hallgat.
Mai lógok a versenyről jelentkezőink
36. perc:
56.perc:Még a Reset car sem ment itt már, előtte 4x működött.
Végülis pénzt és awardot megadta a 4 játékosra (igaz Beast kifagyott), de ez akkorsem állapot.
Illetve végülis belement a kocsiba ~100 KM úgy hogy egy helyben lebegtem.
Support megint odajutott el hogy R-t nyomjam ha ez van, de ha az sem segít? 25 percet vágjak kukába?... - Költői kérdések.Köszönöm Bucser és Gaga a végigvezetést.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8203 üzenetére
Hétvége kérdéses, de ma mehetünk, csak írj rám uborkán.
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8203 üzenetére
De lenne
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #8213 üzenetére
Sehol semmi, vagy kaptál autót vagy nem, időd függvényében.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #8216 üzenetére
Nincs ranglista, ők látják az időket. Szerintem.
A lényeg hogy idődtől függ hogy kaptál-e autót. Én se kaptam.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #8218 üzenetére
3:09-re se kaptam, tegnap óta adják oda azoknak akik nyertek. Annyira nem jó autó, de jól néz ki. 595k, az gyorsan összehozható.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #8226 üzenetére
Ez történik ha WC-re mész közben, meg egyszer még a játék is kitol veled és utolsónak dob vissza.
De meglett az award és a pénz, még egyszer nem akarom újra ezt letolni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8229 üzenetére
+CJ4567
Dirt-re van award illetve gold és platinára, de egyszerűen béna vagyok hozzájuk a billentyűzettel még full assistban is.
Próbáltam minivel is mert az kissebb de nem lett jó vége
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8236 üzenetére
Szintúgy, jól elvoltunk. Főleg a Coast to Coast-on
-
olloczky
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8260 üzenetére
Köszönöm De a kérdésre még mindig szeretnék választ kapni.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Moonline.
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8260 üzenetére
Én előrendeltem, de amúgy elég nagy butaság hogy amíg az nem aktiválódik, a wild runt nem használhatom.
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8276 üzenetére
Megyek, szabad mindegyik faction.
-
tixem
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8298 üzenetére
Továbbra is sz>r.. Felmegyek majd support live chatre vele, de most várok egy kicsit mert momentán több sorban küldeném el az első elém kerülő ügyintézőt a büdös francba a vacak játékukkal együtt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #8326 üzenetére
Amikor megkapjunk a versenyeket, én benne vagyok.
No Sana No Life
-
Harbonah
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8326 üzenetére
Én jönnék majd, átléptem gyorsan farkasokhoz még a war vége előtt 8 nappal
UPlay: Bucser
-
Mike Farrel
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8346 üzenetére
Ebben benne van minden, bár így is picit sok az a 15K Most legolcsóbb helyen 5900 a DLC magában.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
CJ4567
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #8378 üzenetére
Nekem 6 autó hiányzik, nem volt kedvem farmolni.
Másnál is azt írja hogy 12 nap a frakcióháború végéig?
No Sana No Life
-
sunny84
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8381 üzenetére
nekem 27 napot ír
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8403 üzenetére
Részemről is
Egy fullos autólista azért jöhetne a CAU-hoz, remélem nem 5-6 új gép lesz + a rendőrök, az igen karcsú ennyi pénzért.
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8405 üzenetére
Igen, de ez nem a teljes lista, csak, amit összeszedegetett mindenki a gameplay videókról meg a screenshotokról.
És ott van még pluszban a Maserati MC-12, ami hivatalos screenshot volt a facebookon. Emlékeim szerint a teljes játékról meg a wild runról se volt autólista megjelenés előtt, csak utólag, amit a mai napig nonszensznek találok, de hát ez van
-
regener
veterán
Csak legyen jobb ez a tabulátoros menü, mert nekem annyira nem jön be.
-
tixem
addikt
Ettől a glc-től haszontalanabb autót nem is tudtak volna találni. Nevetséges.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
CJ4567
nagyúr
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8432 üzenetére
Mindig van valami új error amit aktiválnak olyantájt.
-
Kreash
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8435 üzenetére
Jó kis válogatás
-
tipuka
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8435 üzenetére
ez tetszett
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8475 üzenetére
Nálam meg 1 órája indításkor 5 percig töltött, majd kifagyott. Ubisoft, én így szeretlek! És még a Test Drive Unlimited 2-re mondták annak idején, hogy játszhatatlan. Miért nem lehet leszedni azt a 300-400 GB-nyi mapot a szerverekről, és akkor mindenki tudna akár offlineban is kocsikázni. Így nem sok értelme van, hogy csak online megy. Aztán 1-2 év mulva kilövik a szerverekről a pics@ba, és csak disznek lesz jó a polcon a DVD. És miért kell minden telepítéskor 20 GB frissítést leszednie a játéknak, ha nem javul semmit?
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8495 üzenetére
Csak a fékje gyenge minden specben, de azt megszokva jó kis vas.
-
sisu2
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8499 üzenetére
Grat. 10 alatt már jó idő.
-
regener
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8499 üzenetére
Szép, csak tudnám hogy tudsz kanyarodni mert én egyre bénább leszek (mint írtam sokszor xD)
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8514 üzenetére
Gratula, de hogy a bűnbánatba csinálod?
Most mentem hármat egymás után, abból ez lett a legjobb: [link]Zéró back on track, zéró kocsinak ütközés, próbáltam íven maradni és jól kigyorsítani.
Így is majdnem egy percet vertél rám. Nem értem. (vagy levágod valahol? )Bár lehet le kéne nyomjam egymás után kb. tízszer, mert a mai 3 leaving LA időm mutat némi javuló tendenciát.
1.) 11:22:545 (pagani zonda)
2.) 11:07:707 (skyline)
3.) 10:54:718 (skyline- itt már úgy összpontosítottam, hogy majdnem elpattant a fejemben egy ér )[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8514 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni. Hogy a bánatba lehet ilyen időt menni? Már azt is néztem hogy lehet-e rövidíteni valahol de az sincs ilyen mértékű. Ma vettem egy skylinét megnézem majd hogy avval hogy megy.
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8518 üzenetére
Tehát vadállat módjára, faltól-falig? Jah jó, hnap kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Emunem
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8520 üzenetére
Nem mindenki ismeri a trükköt...
deazért nehéz a sok kanyaros résznél a fal stratégiát használni... Nekem 10:40valamennyi volt 3 ütközéssel, egy mélázással, és egy elrontott fékezéssel, fal technológia nélkül... na majd ha nem leszek fáradt megpróbálom még1x...
"... hát persze ..."
-
OceanStorm
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8533 üzenetére
Jelenleg ez a legkisebb problémám, elhiheted. Már ha ezt problémának lehet nevezni. Nem is értem miért hozza ezt fel valaki egy connection bug topikban.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8533 üzenetére
Azt a szamot arra irta,hogy annyira ert 1et az elotte szoloval.
Mas:
Feltoltottem egy rovid vagatlan kruz videot, ismet aktiv Pedal kameraval. [link]
Idom nincs most vagni egy monatge-t, ez volt a leghosszabb felvetel, igy gondoltam ezt megosztom igy, a tobbi rovidbol ill. a tobbiekkel pedig vagok majd egy bestoff szerut mint szoktam.(#8535) csab991
Sajnos ez manapsag surobben fordul elo. Ha valaki gyenge a nettel jatszik a csapatbol az is okozhat ilyet, nem csak a port-ok. Kodos teruletnek szamit ez es orulni kell amikor epp osszejon a party.[ Szerkesztve ]
YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8538 üzenetére
Mindig a pontot nézik. Az a legszopatósabb küldi szerintem
De amúgy szerintem ne kűzdj vele, mert úgyis szétcheatelik.
-
nap
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8543 üzenetére
Köszi! Ha nem mondod, nem találtam volna meg. Elég jól álcázták.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8528 üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni es lefekves elott felmentem beprobalni.
Jo az az ido amit mentel, megsem erzek akkora kulonbseget. Negyedik probalkozasra sikerult osszehoznom egy 10:07-et, de nem erzem, hogy olyan hude sok lenne meg benne. Vagasok nelkul, tisztan, szerintem 9:55 lehetseges, talan 9:50 kornyeke egy tokeletes futammal.
Wild run es az uj fizika ota en alig vezettem Circuit vasakat, szoval eleg fura volt. Csuszott mint az allat, foleg hogy toltam ala rendesen, hogy lassam milyen ido lehetseges, valtas is teljesen mas ill. dinamikusabb mint a gt500-nal. Az elso ket probalkozasnal telibe becsokoltam a szembejovot, van par trukkos kanyar Nagyon harapos fektavokat lehetne venni, de ahoz ismerni kene a kanyarokat, nomeg a vasat. Az hozhatna extra 5-6mp-et, a 3-4 kulcsfontossagu kanyar is siman jelenthet ennyit, ill. a tiszta iveken vezetes szintugy, ugyhogy azert van meg mit faragni, csak nem olyan nagyok a leptekek.
HC-ban pedig vigyazni kell a kigyorsitasokkal, ill. az ivekkel, mert kiporog a kerek, ill. elvesztheted a tapadast es meguszik az auto, ha tul nagy a sebesseg a valasztott ivhez.
Felvettem a 10:07-et, lathatjatok tele van hibakkal, sok a korrigalas, tobb kontaktom is volt, fontos kanyaroknal tul sok sebesseget vesztettem. Fura volt a terkepre is pillantgatni, jobbak lennenek az eselyek ha jobban vagom a trukkos kanayrokat es nem kene neznem a minimapot. egybol jobban tudnek koncentralni a vezetesre/ivekre. Majd raprobalok meg
[link]YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8547 üzenetére
Te aztan kemenyen szukszavu vagy. lol Mit javitottal, a tisztan vezetost tores/vagasok nelkul, vagy a falasat stb!? Az is erdekelne, hogy milyen kocsival, mert a kepet most se tuzted be
-
szami777
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8570 üzenetére
Csak a feléig tudtam megnézni, de elég durván tolja az ürge.
-
COLBrattShaw
csendes tag
Jahh, jol tolta, csak 2-3 nagyobb hibaja volt, akkor kb jo lehet a tippem, a top ido 9:50 vagy kicsivel az alatt lehet. Majd megyek rajta parat, de lehet mas vassal, az a Viper nagyon stabilnak tunt a Ferrarimhoz kepest, meg a Ford GT is jo lehet. Az latszik,hogy a nitrot okosabban hasznalta ill. tudta hol lehet max sebesseggel beengedni a vasat. Nem eloszor ment rajta az latszik, amugy nem elgedett vele, o is ugy erezi, hogy van meg mint javitania. Ugyhogy fel van adva a lecke sracok!
De ha o tudja, akkor mi is!YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)
-
Emunem
senior tag
Handling: Sport
Assist.: All off
Car: 2010 Dodge Viper SRT-10
LVL: 1299
NOS: Yes
Platform: PC
Controller: Logitech Dual ActionSztem is mákja volt, nekem 3x annyi közlekedö autó volt/van, mint neki. Nekem meg annyit nem ér meg, hogy 100x végig menjek, inkább hébe-hóba 1x / hét. Ugyis meglesz a 10:10... ha az megvan, elégedett is vagyok.
"... hát persze ..."
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8574 üzenetére
Az szep es lesz az meg jobb is. A top idohoz majd lojj el egy kepet, ha nem is videozol, hogy ne panaszkodjanak a tobbiek.
Raprobaltam este tobb vassal. I Viper azertment nala olyan jol, mert Sport-ban lehet ugytatni kicsit, nagyobb sebessegvesztes nelkul, hasznos ilyen csikicsukiknal.
Osszehoztam tegnap egy 57-es idot (kep) "tisztan", de csunyan, voltak koccanasaim, igy azt nem toltom fel videoban majd csak ha lesz egy idom ami veri a csavo 55-os idejet. Amugy mar ramirt hogy csinalt 53-at Ford GT-vel, de nincs kep/video.Emunem, tixem par perc es frissitem az idotoket yt-on,ill a ubiforumsra is barakom a listat.
Umugy meg ITT inkabb a jobb oldalon huzzatok be, ha nem akartok igy jarni.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8605 üzenetére
Nálam csatlakozik gond nélkül(Windows 7). És ha már írok, lenne egy kérdésem hozzátok. Ti hogy bírtátok rá a játékot, hogy a fékezés és a gyorsítás a pedálokra legyen kiosztva? Nekem csak kormánygombokra engedi.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzz2000
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8603 üzenetére
ÁÁÁ ezek az idők Meg se tudom közelíteni. Szerintem az is számit hogy csak billentyűzetröl játszok. Egy kontrolerrel jobb az irányithatóság? Kormányra sajnálok annyit kiadni.
-
Lathronos
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8616 üzenetére
Na ne. Én meg kormánnyal össze-vissza szerencsétlenkedek. És pedál továbbra sem használható. Egy autós game-től az ember azért ennyit elvárna. Jó, tudom: kontroller-re van optimalizálva, azért.
-
fatal`
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8623 üzenetére
Csak tizennyolcadikán.
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8634 üzenetére
Koszi
Viccelsz, latjak, hogy Bratt Shaw video azt inkabb csak élvezik, mint hogy probalkozzanak barmivel is.
Amugy, csak arra vagyok erzekeny, ha van tiltott orszag, ez a video a hatereset kategoria, ami nem tiltott sehol, viszont elvileg csak pc-n lehet nezni. Konzolon ill. telon nem. (de lehet telon csak nem a youtube app-al)
Ezeket altalaban meggondolom, de ha csak annyit ir, hogy a jogdij a szerzoe,azzal nincs bajom, en amugy sem kerestem eddig semmit a videoimmal. Ennyi feliratkozoval nem is erne meg, csak a nezoket zavarnam a reklamokkal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest