- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz Vasinger! #3039 üzenetére
Ezzel a paranccsal keménykedtek valamelyik magyas szerón, hogy ez ad cuccokat, elmondom hogy ez a parancs arra jó hogy megmutatja az adott kaszttal hogy milyen cuccok vannak jelenleg nálad, ki is írja hogy megtaláltad ezt meg azt, csak konrétan szart nem érsz vele, ez csak egy parancs semmi ban nem jár érte, kipróbáltam, de mért is bannolnának érte, ez benne van a konzol parancsok között, be is baszna ha e miatt bannolnának... Szóval azt hinnéd hogy tényleg ad valamit, csak az itemekehez nem kerül be semmi, semmire nem jó, azért durva lenne ha lenne egy konzol parancs amivel gyakrabban kapnád a cuccokat, a parancs is azt jelenti lefordítva hogy a cuccok megkapása gyakoribb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
-
piadex2
senior tag
Hello!
Légyszíves add meg pontosan, hogy hogyan lehet elérni, hogy pl: a piros csapatnál legyen egy scout és egy engineer (tehát két piros, különböző osztállyal).
Amúgy 5 "koth" pálya van, tényleg csak azon a háromon lehet botokkal játszani, amit mondtál?
Kösz:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
may11
tag
Boldog Új Évet!
minden TF2-snek
[ Szerkesztve ]
Mi ez az ANDROIDivitás!?
-
Vasinger!
nagyúr
Lenne 3 kérdésem:
Miért van az, hogy elég sűrűn, mikor belépek egy kasztba, akkor nem az a fegyó van nálam, ami equippelve van? Megnézem, hogy ez van e kiválasztva és ott is az van. Nos?
Tényleg volt sapka-osztogatás ma 6 körül?
A halloweeni achikat mikor lehet megcsinálni?
-
attiati
veterán
Szoktam látni, hogy bal oldalon kiírja, hogy kapok pontot minden sentry gun építésért, ölésért.... stb. Szinte mindenért. De nem minden játékban. Ez szerverfüggő, pályafüggő, létszámfüggő, vagy mitől függ?
-
attiati
veterán
válasz Unbaised-Ben #3066 üzenetére
Nem tudom milyen pont. Játék közben bal alsó sarokban, a chat helyén írja ezeket a pontokat. Ahogy lelövök valakit +2 pont. Lerakok egy sentry-t, abban a pillanatban +2 pont.
De van, amikor 10-20pontot is ad, ha lelövök valakit. Nem tudom mitől függ.Ezek milyen pontok? Vagy mire jók?
-
attiati
veterán
mégegy ártatlan kérdés
a "find server" gomb alatt nálatok is vannak 2fort, granary, hoodoo.... stb szerverek? Ezek steam-esek, vagy csak én látom, és valójában tört szerverek?
[ Szerkesztve ]
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Ennek egy radeon 9600XT (128mb)/1GB ram/2800+ barton (2,1GHz)-en mennie kellene, nem?
(Még, ha minimal beállításokon is.)
Kösz:piadex2
-
piadex2
senior tag
válasz pachito #3077 üzenetére
Hello!
Nálam amikor a neten játszom ismeretlenekkel, de vagy 25-tel, akkor ha sokan voltunk nagy teremben, akkor kicsit be-be szaggatott (szaggatáskor 15fps környékén volt, amúgy 30-40). Lehet, hogy az a gond, hogy egy NEC vl5 pc az alap, és abba raktam bele egy 9600xt?
Kösz és üdv,piadex2
-
Vasinger!
nagyúr
Fontos kérdés:
Valaki játszik itt TF2-t 4890-es VGA-val? Ha igen, mennyi FPS-e van átlagban, milyen felbontásban?
-
munky
őstag
-
munky
őstag
válasz Vasinger! #3083 üzenetére
Minél erősebb annál jobb. Persze attól is függ mire használod, nálam warozáshoz (6vs6) bőven elég az E8200 alapórajelen is.
Pubon is jól megy, de igen nagy darában lemegy 50 fpsre. Elég zavaró ha 130 és 50 között ingázik szóval v-sync be van kapcsolva így 60 fölé nem engedi soha.
szerk: Itt egy teszt érdekességként. Jól látszik a CPU limit Intel Core i7 920 @ 3.8 GHz-el is.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
-
munky
őstag
válasz pachito #3088 üzenetére
Itt számít nagyon, ha 60 fps alá esik az már zavaró, már az 50 fps is nagyon darabos nálam szóval elég nagy gáz ha ennyivel megy.
BalaNce87: Igen sajna divat lett a sok férőhely ez kell a népnek pedig sokszor az alap 24-es szervereken is élvezhetetlen hent tud kialakulni.
A kasztfrissítésekkel egyetemben csökkent az fps is. Mikor összeraktam ezt a gépet kb. a goldrush update környékén ugyan ezzel a processzorral simán futott pubon sem nagyon ment 70 alá a min fps ehhez képest most gyakori az 50, de láttam már 40-45-re is elugrani egy-egy pillanatra, pálya és játékosszám függő is.
Szerintem ebben van tudatosság is fejlesztők részéről, ha már megszerettél egy játékot és azon kapod magad, hogy szaggat akkor könnyebben nyílik meg a pénztárcád egy új hardverért mint ha egy megjelenés előtt álló úgymond lutri játék miatt kellene fejlesztened. De lehet, hogy túl élénk a fantáziám és nincs itt semmiféle összeesküvés egyszerűen csak nem tud több szálra programozni a Valve.
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az a sok "szar" ami a játékba kerül veszi az fps-t, sapka, fegyverek, effectek, hangok, egyszóval minden. Minnél változatosabb a játék annál jobb gépet kíván, legjobb példa a régi 2 magos procim, hónapról hónapra érezhetően rosszabb volt a helyzet.
Egyébként az a multicore rendering vagy mi a szösz egy semmit nem érő butítás. -
ricsy888
senior tag
"A kasztfrissítésekkel egyetemben csökkent az fps is"
Egyetértek. Még pár évvel ezelőtt, mikor megvettem a játékot a régi X2 2,6-os procin simán futott (bár nagyobb szervereke akkor is leesett 25-30fps-re) aztán ahogy jöttek a frissítések úgy romlott az fps. Később jött ez a multicore támogatás, az egy kicsit megdobta, de mióta behozták a sapkákat meg a különböző hülyeséget azóta játszhatatlan lett. Kénytele voltam venni egy Athlon II 240-es cpu-t. 3,4Ghz-en így tökéletesen fut. -
BalaNce87
addikt
El is felejtettem mondani, h kb 400 óra játék után kaptam végre egy spy sapkát... Elég igazságtalan egy játék. Szerencsére pont azt amelyiket szeretem, a Fancy Fedorát. Másoknak meg kevesebb játékidővel is van 8-10 darab. Az lenne az igazságos, hogy random dobja és bizonyos játék óra után választhatsz magadnak egyet. Mondjuk 100 óránként egyet. Ha meglenne egy-kettő ami tetszik, onnantól leszarnám. De azt látni, hogy valakinek 3at dob le egyszerre az már sok. Nekem meg semmit. Faszság ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #3090 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem butítás. Sokkal stabilabb FPS-t érek el vele. De ez főleg kis helyeken észrevehető.
Anno, mikor ki volt kapcsolva, 70-150 között voltam, most meg 100-300 között ingadozik általában. (kisebb helyeken 300)
-
SPR1NG.
csendes tag
válasz Vasinger! #3096 üzenetére
Az igazság az, és most sokan lehet hogy be fogtok oltani, de a Magyar TF 2 színvonala szánalmasan alacsonyan van. Magyar szerverre 1x mentem, le is léptem, mivel Spyként valakit hátbaszúrtam, kezdődött az anyázás. Mindenki Scouttal tud játszani és nagy az arca. Örülj szerintem hogy van origid, és húzhatsz külföldi szerverre, mert sokkal, sokkal többet ér mint a Magyaroké. Már lassan 3 éve tolom ezt a játékot, egy elég jó klánban vagyok benne (RTA) és tök jó arána, fun, és Payload szerverünk van. Ajánlom még sokaknak a Német és Amerikai szervereket, ahol megtanulhattok zúzni.
SPR1NG., The K1NG :DD
-
-
pachito
őstag
Hát igen, tény, hogy a magyar szervereken állandóan megy a nyávogás 1-1 kill után, ugyanakkor az is tény szerintem, hogy ezeken a szervereken messze skillesebb társaság gyülekezik, mint akármelyik külföldin, amin jártam (talán 1-2 amcsi szeró kivételével), pedig azért nem ma kezdtem én se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest