- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Lenne pár kérdésem. Még új ez a játék nekem, szóval nem tom mik ezek:
Velem szemben jön egy nem ellenséges pyro és felgyújt és megöl. Mégis hogy? Nyomok egy tabot, azt írja a másik csapatban van. És végig barátnak mutatta, vagyis kék volt, mert én is az voltam.
A másik, hogy van a kard a demomannek és kiválasztom, equippel, mindig bent hagyom, de van, hogy némelyik napokon, az üveg van a kezemben. Miért?
-
SPR1NG.
csendes tag
válasz Vasinger! #3098 üzenetére
ajánlom mindenkinek XFire szerverkeresőt, mert a Steam -1/10 a skálán
Pingelés kizárva jó Steam beállításokkal!!!!
Amúgy a szeronkon nincs ping
Szerver IP:
83.142.49.176:28017 WAR&TEST
83.142.49.176:28015 HOUSE OF FUN (ajánlom)
83.142.49.176:28016 DUEL BBALL (agyamenteknek)
83.142.49.4:28015 ARENA (ajánlom)Ha belépek, egy kis angol tudással írjátok be, hogy RTA| SPR1NG haverjai vagytok.(márha van fenn RTA tag!!)
Ha jól jártok, admint kaphattok, esetleg gravityt, speedet, vagy fegyvereket adhatnak. =]SPR1NG., The K1NG :DD
-
SPR1NG.
csendes tag
válasz BalaNce87 #3093 üzenetére
Igen!
Miért van nekik 10 óra alatt sapkájuk?
Idle
Láthatod a szevrerkeresőben az achievement_idle mapokat
ILYENRE SENKI, NE MENJEN FEL!
Miért?
a VAC hírnév csökkenni fog, és sok szerverről bannolni fognak.
Ez csalásnak minősül (mint pls a speedhack vagy wh vagy stb)
kerülni az Idle szervereket, és programokat !!!SPR1NG., The K1NG :DD
-
KubanitoS
veterán
válasz Vasinger! #3101 üzenetére
Az első kérdésre nem tudom a választ. Ugye eredeti a játékod?
A második kérdésedre egyszerű a válasz. A szerver, ahol játszol valamiért nem tud kapcsolódni a Steamhez és ezért az alap fegyverek maradnak meg neked, mert az új cuccokat a Steam szerverekhez kapcsolódva lehet használni. Nagyjából ugyanez a helyzet, ha csak neked nincs új fegyvered, másoknak pedig van, csak az a különbség, hogy a te kliensed nem tud csatlakozni a Steam szerverekhez. Ilyenkor nem sok mindent lehet tenni, esetleg próbálkozhatsz újracsatlakozással, de általában idővel magától megjavul a dolog.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz KubanitoS #3107 üzenetére
Természetesen eredeti.
Az első kérdés helyett, felmerült egy új: Láthatatlan játékosok. Egyszer csak azt veszem észre, elkezdenek lőni shotival és senki körülöttem. Deathcam meg a falat mutatja. Alt+tab után szokott lenni.
A 2. problémát még az is elődizéheti, hogy valamelyik admin letiltja pl ezeket, az én esetemben pl ez is volt.
-
SPR1NG.
csendes tag
válasz Vasinger! #3104 üzenetére
MMM.
De.
Mint mondtam, ez egy program, amit kívülről elindítasz, aztán belépsza játékra egy idle szerverre( mintha sinle playerben Trainert használnál, de ez nem Trainer, hanem valamicucc.)
Bennvan a csávó 8 órát a szerveren (PL míg suliban van)
Hazajön, és mindene megvan.SPR1NG., The K1NG :DD
-
-
fpeter07
veterán
"lelkes rajongó"? Én kicsit rondábban fogalmaznék
Megcsináltam a popómutogató achi-t, kaptam egy hegylakó kardot, másik szerverre felmegyek, még1-et, nembaj, elfér a tatyóba
szerk: Kinek az ötlete volt 30 slotra bővíteni az ogc-t? Medicként azt se tudtam kit healeljek, meg ráadásul másodpercenként hullottak az emberek... Ilyenkor mondjuk jó volt a krit Oda csak medicelni megyek azthiszem[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz fpeter07 #3109 üzenetére
De ez vicc. Egy játéknál nincs ilyen, hogy ne lehessen letenni alt+tabbal az asztalra.
Ezt a hatalmas bugot miért nem javítják ki???És ha jól értem, demot kell vennem addig amíg lent van a tálcán a game? Aztán meg le kell állítani? Ez mind szép és jó lenne, de ez helyet is foglal, amit folyamatosan törölgetni is kell..
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Vasinger! #3115 üzenetére
nem, de van egy alt+tab fix cfg erre, tegyük fel ha alt+tab után gondok vannak a játékkal, megnyomod az F9-et(ezt te állíthatod be) és már kijavított mindent grafikus bugot, ha gondolod segíthetek ilyen téren, privibe jelezd szándékod
Én egyébként ablakos módban futtatom a tf-et fullhd-ben -noborder paranccsal, így ilyen problémám nincs, de ez is egy megoldás -
Vasinger!
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #3116 üzenetére
Oké, PÜ.-ment!
Egyébként megkaptam az első sapkámat. Demohoz, olyan mint a ghastly, csak nem szakadt, de azért nem ez lesz a kedvenc sapkám úgy érzem.
-
BalaNce87
addikt
válasz Unbaised-Ben #3116 üzenetére
Told már át nekem is ezt a fixet, mert szét..... az ideg mikor láthatatlan spyok lőnek le, akik amúgy is láthatatlanok...
-
Vasinger!
nagyúr
Hallott már valaki valamit a Trade-es Updateről? Hogy lehetne adni-venni egymást között a stuffokat? Érdekelne a dolog.
Egyébként, ha valami update jön ki, nem lenne rossz, ha ide is beírná valaki, mert nekem elterelődnek ilyen dolgokról a figyelmem sajna.
-
KubanitoS
veterán
válasz Vasinger! #3119 üzenetére
Mostanság nagy a csend ezzel kapcsolatban. Érdemes figyelned a www.tf2.com oldalt, itt mindig bejelentik, hogy milyen újítások várhatóak.
A frissítésekhez: ha frissül valami, akkor a Steam ikon megváltozik, ezt könnyen ki lehet szúrni. A frissítés végeztével a képernyő jobb alsó sarokában megjelenik egy jól észrevehető téglalap, amely tájékoztat, hogy mégis mi frissült. Ezt elég nehéz nem észre venni, pláne, hogy a játékot sem lehet elindítani a frissítés befejeztéig.
Ha megvolt az update, akkor jobb klikk a Steam ikonon, válaszd a Store fült és a megjelenő ablak jobb oldalán látnod kell a "Team Fortress 2 update released" feliratot, amelyre rákattintva kiírja mi volt az update.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Itt a fájl ami kijavítja a bugokat ALT+TAB használata után, nincs más dolgod mint bemásolni ide: Program Files\Steam\SteamApps\***felhasználóneved***\team fortress 2\tf\cfg az autoexec.cfg-t.
Nekem alapból F9-re van bindelve, de átírhatod ami neked tetszik, csak vigyázz mert felülírhatsz más parancsot.
-
bAtt001
addikt
válasz Vasinger! #3117 üzenetére
Eddig én is csodálkoztam hogy csak a ghastlyt kaptam meg kb az első napokban amikor elkezdtem játszani de utánna szétnéztem batyumban és szomorúan láttam hogy kaptam már csak spy sapit. Már kettő darab camera beard is van nálam ezzel meg csak annyi a gond hogy sohasem játszom spy-al. Nem lenne rossz ha beraknák a trade funkciót a közeljövőben és lehetne cserélgetni.
-
KubanitoS
veterán
válasz bAtt001 #3123 üzenetére
A camera beard egy nagyon érdekes sapi. Elég sűrűn lehet találni. Nekem is van egy, de haverom már kétszer talált, ezenkívül csak egy demómen sapkája van, semmi más. Valamelyik tf2 updateben ki is volt írva, hogy a camera beardeket is be lehet craftolni, szal szerintem direkt ilyen sűrűn lehet találni szakállt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #3122 üzenetére
Köszi! Remélem beválik!
Egyébként ez a mai nap vicc. Csomó órát játszok és semmit nem kaptam, csak a nap első 10 percében egy sapkát. De azóta semmi.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #3128 üzenetére
Persze, de az függ a játszási időtől is, meg szvsz fragek/halálok számától is.
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem tudok craftolni? Behúzok 3 meele weapont, nem engedi.
Kép: -
BalaNce87
addikt
Attól is függ hogy milyen jól játszol, pl idle szerveren volt egy csávó aki mindig ölt vkit dominált stb és hármasával kapta cuccokat, ellentétben én voltam fent 1-1,5 órát és lófaszt se. Sapkát nekem se adott bár tegyük hozzá hogy a sapkák 90%-a egy hulladék pl soldier lábos, meg az a szarvas fos. Szóval egy kezemen megtudom számolni melyik néz ki jól.
Vasinger: Ezt én se értem nekem volt olyan hogy beraktam bacburnert kritczkrieget megy force a naturet és ugye mind elsődleges fegyver ezért lett belőle egy scrap metal, de múltkor összetettem egy kardot, baltát és egy fűrészt és nem craftolta.
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
nem tudom mit csinál a valve de szerintem mostanába kókányol, szó szerint. Egy normális háttérképet sem tudnak megcsinálni...
-
KubanitoS
veterán
válasz BalaNce87 #3132 üzenetére
A sapkák messze nem olyan jók, mint amilyen ritkák. A második sapkámat kb fél évvel az első után kaptam. És mi volt az? A snipernek szánt "haj". Magyarán eltűnik a fejéről a kalap. Ennél gagyibb vmit... Ráadásul a taunt, amikor leveszi a kalapot megmaradt, csak most a semmit veszi le a fejéről.
-
BalaNce87
addikt
válasz KubanitoS #3135 üzenetére
Hát jah annak van a legnagyobb értéke ami a legszarabb és semmire sem jó, a rendszer meg ugyancsak egy nagy fos, ez a crafting is micsoda, persze majd fél-1 évig gyűjtögetek hogy legyen kaszt szerint sapkám, nem is értem miért kell 3 helyett, 4 level 3-as metal + 1 class token, én igazából csak fémet gyártok másnak nincs értelme, mivel a fegyvereket megadta, pedig nem játszom rég szerencsére, van amit acsiért adott de ez ügyben nem panaszkodhatok. Szóval ez a crafting jó ötlet csak konkrétan amekkora kritériuma van semmi értelme.
-
pachito
őstag
Khm. Cry some moar. Csak annyit tudok hozzáfűzni a dologhoz, hogyha nem tetszik a játék, nem kell vele játszani. Felesleges a QQ, nekem is vannak nem tetsző dolgok, de alapvetően tetszik a játék és játszom vele, ahogy ti is. Ne csak a hibákat vegyük észre...
/okoskodás off
-
BalaNce87
addikt
válasz Unbaised-Ben #3122 üzenetére
Akkor most ezt a parancssort vagy mit másoljam be az autoexecbe?
Pachito: itt mindenki szereti ezt a játékot, de szerintem azt te is beismerheted, hogy ezt a játékot egy ideje az óriási fordulatok jellemzik és szerintem nem igzán a pozitív irányba mozdulunk. Úgy értem ilyen sapkákkal számomra nem lett jobb a játékélmény. Inkább új mapokat kellene gyártani gőzerővel, illetve az új community által készített mapokat hivatalossá tenni. Pl az új double cross nevű ctf map kifejezetten jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Pl itt van rohadt sok új csak hogy értsétek mit írtam.
-
BalaNce87
addikt
válasz Unbaised-Ben #3141 üzenetére
ahogy látom ez is vmi demo felvételen alapul Ezt is törölnöm kell majd folyamatosan?
-
Vasinger!
nagyúr
Ezekből miért nem tudok egy scrap metal-t csinálni? (Jobb oldalt a 8 item)
Ha esetleg lehetne, tudnátok mondani kombinációkat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest