- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
Sziasztok!
TF2 vel akartam volna játszani, már egy vagy két hete nem is léptem be a steamre... És amikor rákattintok egy szervere a tf2őn belül, akkor azt írja ki, hogy insecure módban vagyok, és hogy újra kell indítanom a játékot, hogy jó legyen. De hiába a játékot gépet....semmi ugyan az a gond.
-
csuki00
tag
Amikor csatlakozni akartam egy szerverhez állandóan insecure módot vélt felfedezni a játék!
Többen írtátok mit lehetne , csinálni végig is próbálgattam utána olvastam de semmi. Aztán hagytam is de ma megint leültem volna játszani, de nincs változás. Hát letöröltem. Ekkor azt írta ki az újbóli letöltés és telepítésnél, hogy nincs elegendő helyem a gépen. Pedig vagy 200giga szabad és a C-n is van 9giga. Nem értem.... akkor nyomtam egy steam uninstall-t, de ugyan ez a gondom. Van erre valami megoldás?köszönöm
-
csuki00
tag
Van egy sniper maskom ha valakit érdekel.
Nem tudtok valami jó taktikát, hogy lehetne pont az utolsó pillanatban ráütni a tökfejlovasra?
Arról van valami hír, hogy csak most lesznek ezek a pályák, a megszerezhető cuccokkal vagy késöbb is? -
csuki00
tag
Sikerült! Csak nem tudom mit csináljak még belőle. Ügye két maszkot meg egy fejszét lehet? Fejsze csak Demonak?
-
csuki00
tag
Bocs, hogy teleírom az oldalt. Sikerült még kétszer nem tudom most miért eddig meg miért nem. Kiírta, hogy én tettem el láb alól és mindkétszer sandmannal ütöttem. De nem kaptam érte semmit.... gondolom akkor csak egyszer ad ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest