Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Kérdésözön: :DD

    Szeptember 9.-ig van hűségidőm Voip-s telefonra (alapcsomag + IPTV családi csomagra (2 STB-al) + Internet Dsl alap

    Ebből most a telefon és a netcsomag maradna az IPTv-t viszont lecserélném Satra. Az eddigi majdnem 10e forint helyett kb mennyibe kerülne ez mondjuk két tv esetében amiből az egyik Hdmi csatis a másik normál Sd. A STB-ok közül az egyik felvevős kellene hogy legyen és lehetőleg hdmi csatis.
    Mennyi lenne a telepítési díj (a fő készülék padlásszobán lenne a másik a földszinten). A lakásban van egy konkurenciás DigiTv-s tányér is - ezt az elhelyezés miatt írtam le.

    Valamint a Pirelli digitális elosztó maradna-e vagy elvinnék és kapnék sima vezetékes routert?

    Hd adások csak azok vannak amikért külön fizetni kell vagy bizonyos esetekben az m1, m2 duna is sugároz így?

    Ha aláírok Satra akkor mennyi a minimum hűségidő?

    Ha Hdmi csatlakozós STb-ot és/vagy felvevőset kérek a sima mezei STB helyett az pluszköltség vagy sem? Arra az esetre gondolok amikor egy STB-ot kérnék a rendeléshez ( az esetleges második STB mindenféleképpen SD lenne)

    És még egy kérdés (Columbo nyomozó után szabadon :D) ha felvevős STB-om van akkor itt is lehetséges a párhuzamos felvétel lehetősége? (egyet felveszek és közben másikat nézem)

    A normál STB-okon amik nem Hd-ak azokon van-e hdmi csatlakozó vagy csak a Hd-s boxokon van? Mert ha nem rendelek hd csomagot (sajna láttam a tartalmát és az így kevés ellenben drága az ára) elég volna a sima box is ha azon is van hdmi csatlakozó

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák