Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy volt hogy ma nem írok naplót mert úgysem lesz mit lejegyeznem, de végre történik valami velünk. Nem akarom elkiabálni de elvileg holnaptól dolgozunk. Ma kiviszik az anyagot és nekiállunk. Úgy vártam már ezt a pillanatot mint gyerekek a karácsonyt. Ma bepakolok táltosomba minden szükséges gépet hogy holnap reggel már ne keljen ezzel foglalkozni.
    Sebészet nem volt tegnap így Sári ujjával nem sok minden történt. Vettünk Tetránt rá és kamilláztuk. Ha most reggelre nem javul akkor irány a doki. Mosógép szerelő nem volt ott ezért megrendeltem azt a vacakot netről. Amilyen szerencsénk van pont karácsonykor esik szét és legyen itt a pótalkatrész kéznél. Valaki hobbiból bélyeget gyűjt vagy horgászik, én a mosógépünket szerelem.
    Szerelmemék délután Edina néninél voltak logopédia/beszédindítón. Állítólag nagyon ügyes volt a kincsem. Az "SZ" és a "T" betűt gyakorolták. Azt mesélte az Edina hogy volt nála egy 4 éves kislány aki még annyit se szólt mint Boldi és másfél év után tökéletesen beszélt. Ő is valami szindrómás volt csak nem emlékszik rá milyen. Azt is mondta hogy nagyjából 1 év után volt ezen a szinten mint most Boldi. Ha nem is fél év múlva, de egy év múlva beszélni fog a cicaborsónk akkor nagyon örülni fogunk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák