Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok, de ez most kellemes fáradtság. Tegnap délelőtt nekiláttunk a festésnek és a letisztító 2x fehér festés+ glettelés kész van. Ma már csak a színt és a bordűrt tesszük rá. Egész jól haladtunk annak ellenére hogy csak 10 körül tudtam neki állni. Reggel elszaladtam Adrival az isibe és utána édesékkel elmentem dokihoz. 36. hetes vérvételre kellett mennie. Utána bolt és reggeli.
    Már rég sort kellett volna keríteni a festésre, de valahogy soha nem volt indíttatásunk rá. Mi több mint 6 éve lakunk itt és előtte ki tudja mikor volt festés. Édesem úgy döntött hogy kétféle narancssárgát szeretne. Vagyis fent inkább barack sárga, lent meg narancsos. Én nem szólok bele mert annyira nem érdekel a dolog. Én csak a festő vagyok.
    Ma semmi szín alatt nem megyek dolgozni mert ezt be kell fejezni! A lakásban mozdulni sem lehet mert mindenhová be van pakolva valami holmi.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég hulla vagyok. Szinte kapkodni kellett tegnap hogy végezzünk. A plafont még 1x átfestettem mert foltos volt. Jobb lett de így sem az igazi. Érthetetlen mert nem a legolcsóbb festéket vettük. Az oldalfalra is 2x rá kellett menni és az alsó rész még így sem biztos hogy foltmentes lett. Majd a mai nappali fénynél meglátjuk. Felül napsárga lett, alul pedig inkább barack színű. Még este kitakarítottunk és a létfontosságú bútorokat helyére tettük. Ma még összeszerelem a gyerekágyat és a lakás többi részét is kitakarítjuk.
    Tegnap este édesem picit megijesztett. Volt pár negyed órás fájása és egy 8 perces is. Sok volt ez most neki pár héttel a szülés előtt. Hiába mondtam neki hogy ne segítsen, azért csak csinált ezt azt. Szerencsére éjszakára elmúltak a fájások. Nem is tudtam volna hirtelen mihez kezdeni ha mennünk kellett volna.
    Nem tudom ma dolgozunk e.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredtünk fel. Édes érthető mert sok pihenésre van szüksége. Egy akkora dombbal a mellem alatt én is sokat pihiznék. Mondjuk neki Sári mellett esélytelen ez mert nincs tekintettel az anyjára.
    Tegnap reggel elvittük a lányokat suliba és oviba, majd délelőtt összeszereltem a gyerekágyat Boldi méretre. Teljesen elkészült a szoba. Utána családi durmolást tartottunk mert eléggé lefáradtunk ebben a két napban. Délután irány a gyerkőcökért és mentünk a nőgyógyászhoz. Utolsó vizsgálat hogy minden rendben van e odabent. Boldi feje beékelődve a szülőcsatornába kilövésre készen. Már csak rajta múlik mikor érkezik. Súlyra és fejlettségre is teljesen kész van a kis kukacos. A nagy örömre hogy minden rendben van odabent elugrottunk mekizni egyet és tankoltunk Lolába. Szerencsére nem búg a kerékcsapágy amit ideiglenesen beszereltem. Ráérek később foglalkozni az újra cserélésével majd tavasszal ha melegebb idő lesz. Felhívtam azt az embert akivel bő egy hete egyezkedtem alkatrész ügyben hogy mi van. Szabadkozott hogy ma feladja amit vennék tőle Lolára. Hiszem ha látom... Ez magyarhon.
    Ma nem tudom dolgozunk e.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szakad az eső. Érthetetlen ez az időjárás. Elvileg hétfőn megkezdjük az évet. Ismét volt két nap amikor jó idő volt és itthon üldögéltünk, most meg hogy kezdenénk elb@szódik az idő. Remélem azért hétfőre megjavul annyira hogy mehetünk.
    Tegnap reggel elvittem a gyerekeket suli/oviba. Imádom őket pesztrálni. Ez igazi apukás feladat. Amíg én elszaladtam édes a legkisebb kacsát összekészítette és közösen kimentünk a Lidl-be vásárolni. Lolával mentünk mert elég messze van tőlünk. Sajnos a csomagtartó bal oldala még mindig kicsit beázik a szellőzőnél. Gyors reggeli után szerelmeim ledőltek pihenni én meg elvittem táltit kiporszívózni a most nyílt mosóba. Már kellett Mórnak egy rendes kézi mosó. Porszívó után autót cseréltem és elvittem Lolát lemosni. Persze most meg esik. Na mindegy. A mosással teszteltem a beázás mértékét is. Hazaérve a maradék tömítővel kinyomtam még hátha sikerül megállítanom a vízbefolyást. Most az eső teszteli...
    Ma bemegyünk Fehérvárra Adrinak csizmát venni. 2 hónapot bírt és a cipzár szétment. Nyami! Nem csak ezért megyünk be mert meg kell venni Lolába az olajat és a szűrőt. Hétfőn délután viszem a szerelőhöz olajcserére és addig be kell szereznem a cuccot hozzá. Már nagyon zavar hogy hidegindításnál a hidrotőkék szárazon járnak és csak 1-2 perc után halkulnak el. Ez bizony az olaj halálát jelentik nálam. Eneost fogok venni bele mert táltinál ugyanez az indításnál fellépő zaj teljesen megszűnt. Írták is az olajnál hogy olyan adalék van benne ami nem engedi lefolyni az alkatrészekről és azonnal ken.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész friss vagyok. Tegnapi napunk lotifuti volt. Vagyis annak az egész délelőttje. Adrinak próbáltunk csizmát venni teljes sikertelenséggel. Ezzel a két rosszasággal vásárolni menni?! ÁÁÁÁ!!! Mindegyik mindent meg szeretett volna vetetni azután sértődés és duzzogás... Szerelmem agya le is oldott teljesen és berekesztette a vásárlást.
    Lolába megvettük az olajat és a szűrőt. Eneost vettem bele amit csak kevés helyen árulnak, de ott nem jó szűrőt kaptam hozzá. Nem volt képbe az eladó, ezért el kellett zarándokolnom a Bárdihoz szűrőért. Hétfőn cserélhetjük le végre Lolában a kenőanyagot.
    Ma pakolás és takarítás lesz a program.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami jól. Tegnap történt egy érdekes eset. Volt nálunk az egyik srác akivel munkakapcsolatban állunk és történetesen ő rendezte azt az UPC-s munkát ahol a pince elázott és ki kellett takarítani majd kavicsot hordani az aljába és az elázott részig fertőtlenítő meszelést végezni. Aki visszaolvas az tudja miről van szó. És kiderült hogy a cég rendezte az anyagiakat még dec.23.-án csak az én kollégám aki történetesen szemben lakik velem ezt "elfelejtette" közölni velem. Nem egy nagy összeg mert fejenként 60 rugó körül marad meg tisztán a költségeket és a sarcot levonva, de az eljárás... :((( Amikor itt volt a srác rákérdeztem hogy azzal a munkával mi van és így derült ki hogy már rendezve lett. Itt volt a kollégám is aki kicsit égett és mondta hogy mindjárt hozza a lét (azóta is hozza). Ma úgy látom el kell vele beszélgetnem ahol nyomatékosan szóba kerülnek azok a szavak hogy korrektség, átbaszás, sikkasztás, hazug embert előbb utolérik mint..... Megpróbálom magamat nem nagyon felhúzni előre hátha valami elfogadható magyarázatot talál (kétlem). Nagyjából félben van egy nagy munka amit közösen csinálunk és nem tudok és nem is akarok kiszállni emiatt belőle de ezt a dolgot tisztázni kell. jó hogy az újévet ilyennel kell kezdeni. :(
    Ezen kívül nem sok minden történt velünk. Lányok pakolgattak a szobájukban édessel ami persze már nem látszik meg. Édesem egyre közelebb kerül a szüléshez.
    Elvileg ma munka után viszem olajcserére Lolát. Legalább megnézem az alját közelebbről.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nehezen ébredtem fel mert elég fáradt vagyok. Az első napi munka 2,5 hét állás után fárasztó volt.
    Tegnap azonnal rátértem az esetre. Tudta hogy vaj van a füle mögött de megpróbálta elbagatelizálni a dolgot kollégám. Mondta hogy el tud számolni minden fillérrel. Ugyanaz a 60rugó jött ki neki is matematikailag mint nekem de ma azért még amikor átadja a részemet és mégsem annyi lesz akkor azért rákérdezek hogy ez mi. Már maga az a tény hogy nem tudta azonnal a kezembe nyomni azt sejteti hogy ő ezt már rég elköltötte és most megpróbál pénzt szerezni. Megfogadtam hogy Boldi születésének a közelsége miatt megpróbálok nagyvonalú lenni és nem felidegesíteni magamat (és áttételesen szerelmemet) ezen a dolgon. Azt nem értem miért nem lehet megmondani kerek perec hogy megszorult a karácsony miatt és kell neki a lóvé. Majd akkor vissza lesz pótolva amikor lesz jól fizető munka. Ennyi! De nem!
    Megjött az alkatrészcsomagom is Lolához. Két ajtóba való hangszóró, egy antenna (amit megtört hogy beférjen a dobozba) bajuszkapcsoló aminek a működése kétséges, egy műszerfal óra amiből csak az izzó kell, és egy műanyag burkolat amibe belepattan a napellenző. Hétvégén megpróbálok mindent beszerelni. Munka után elszaladtam sráchoz aki az alvázfestést készítette táltin és lecserélte az olajat Lolán. Meglestem az alját hogy milyen állapotban van, és egész normális a helyzet. Kellene egy kis csiszolás és lefújni az egészet alvázvédővel, de ezt a telet még kibírja. Friss olajat megkapta és a vezérlést kicseréltetem még valakivel a közeljövőben, azután lassan összeáll a kocsi.
    Tegnap kakasülőket és torokgerendákat raktuk fel. Ma nekilátunk a lécezésnek vagy kibontjuk a régi tetőt és befejezzük a szerkezetet.
    Adrinak tegnap végül bundás cipőt vett édes mert csizma nem volt normális. Kati is kapott egy ruhát mert kivert egy kövér hisztit a boltban. Mivel Sári is kapott egy szép csizmát ezért mindenkinek lett egy kis vásárfia.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Az én kis magánszappanoperám még nem teljesen zárult le. Tegnap adott 45-öt meg mondta hogy ad egy papírt amin levezetett mindent. Leszarom. Nem idegesítem magamat ezen mert rámegy a gyomrom. Nekem most a szerelmem és a gyerkőcök a legfontosabbak. Édes már tényleg a határon van! Annyira lent van a hasa és nehéz hogy egyszerűen nem bírja vinni. Még azért ezt a hetet kihúzhatná mert be kell fóliázni és lécezni a tetőt ahol vagyunk.
    Tegnap belebontottunk a régi tetőbe és befejeztük a szerkezetet. Vápapalló és már fóliáztunk is nehogy leázzanak. Ma lambériázunk és lécezünk plusz másik vápa pallózása.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vidám napunk lesz a pár fokos szélben 2 emelet magasan fóliázni. Már a térdem is fáj hogy tegnap térdelni kellett a hideg vizes fán. Muszáj erőltetni hogy minél több be legyen fedve mert holnapra esőt és havat mondanak ami nem fog jól esni. Kukim kivan a téllel! Jahh és a nyári 40 fok kánikulával is! Ezt csak úgy előre mondom... ;] :DDD
    Édesem napról napra közelebb a szüléshez. Végre rá tudtam venni hogy naponta használja Lolát. Azon az elven volt hogy azért mert vettünk autót azért nem kell naponta furikázni vele. Hehh?! De majd egy gigadombbal a melled alatt kilométereket szaladgálsz 2-3 gyerekkel. Ráadásul most tálti is itthon van mert kollégám kocsijával járunk. Azt a heti pár ezer tankolást kibírjuk csak ne erőltesse meg magát.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy aludtam mint akit fejbe vágtak. Azt ígérték ma milyen szar idő lesz. Eső és hó, ezért nyomtuk a fóliát és a lécet mint állat. Szerencsére nem jött meg az ítéletidő. Egyelőre nem esik semmi. Tegnap is beöltöztem mint állat és verőfényes napsütés volt szél nélkül. Na nem bántam egy cseppet sem hogy jó idő van.
    Routerem szarakodik. Nem egy mai gyerek de eddig nem volt vele gond. Ma reggel nem volt netem és a menüjébe se tudtam belépni. Újraindítottam és most jó.
    Ma addig amíg jó idő van lécezünk egy keveset és utána koszorút zsaluzunk. Ha esni kezd akkor a régi tetőt bontjuk a fólia alatt.
    Édesem ma újabb vérvételre megy mert elkeverték a leletét. Az egészségügy összeomlik de nekünk olimpia kell. :(((
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma későn vagyok mert nem volt kedvünk korán kelni. Nem dolgozunk mert végre szeretném beépíteni azokat az alkatrészeket amit Lolába vettünk. Ezzel le is zárom egyelőre a csinosítgatását.
    Tegnap beléceztük azt a darabot amit betonozás előtt belehetett fedni és kibontottuk a régi tetőt. Az idő nem volt éppen optimális a tetőkészítésre. Hideg szél fújt de szerencsére az eső és hó nem esett.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla vagyok! A kávé nagyon nehezen hat. Azért éledezek...
    Tegnap reggel elmentünk vásárolni Fehérvárra. Délelőtt meg is jártuk és neki is tudtam állni Lola szervizelésének. Beszereltem az első ajtókba a hangszórókat, antennát cseréltem, műanyag burkolatokat szereltem fel, bajuszkapcsolót cseréltem és az órába izzót tettem. Kukim kivolt mire mindennel végeztem. Aki kitalálta az ablaktekerő rögzítését fejbe rúgnám. Fél óra volt mire lejátszottam az ajtóról. :W
    Még este egy Lidl beugrott és utána pihi. Ötvös csöpit néztem a tv2-n. Nagyon élveztem a jó kis retro magyar filmet.
    Ma takarítunk mindahányan csak vagyunk és ha végeztünk elmegyünk cukrászdába kicsit. Én még leszaladok Lolát szerelni mert van egy két apróság amit tegnap nem fejeztem be.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hamar elrepült ez a hétvége is. Talán azért éreztem így mert vagy szereltem Lolát vagy úton voltunk, vagy valamit csináltunk.
    Tegnap délelőtt takarítottuk a lakást utána pedig még kicsit szereltem. Amint feljöttem mentünk T.bányára cukrászdába és mire hazaértünk be is sötétedett. Ilyenkor kezdődik is az esti programunk. Híradó (nekem) fürdés, vacsi, esti kergetőzés (Katinak és Sárinka) és megpróbálni lefeküdni.
    Ma elvileg zsaluzni fogunk és ha nem lesz olyan hideg akkor esetleg nekiállunk fagyállóval betonozni. Muszáj megcsinálnunk mert nem tudjuk befejezni a lécezést és ezzel megakasztjuk az egész folyamatot. Szóval nincs mit tenni zsaluznunk kell.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy néz ki Valami lesz. Ha nem ma akkor esetleg holnap! Tegnap este 1 órán keresztül 8 perces fájások voltak szerelmemnél utána pedig negyed órásokká ritkult de éjszaka is volt minden órában fájás. Szóval lehet holnap reggel már örömhírről számolok be a naplómban. Kicsit izgulunk....
    Tegnap bezsaluztuk a falegyent és ma fagyállóval bebetonozzuk. Nincs választásunk mert enélkül nem haladhatunk tovább. Ha végeztünk elmegyünk Kisbérre a bádogért és holnap befejezhetjük a lécezést , utána bádog és cserép.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy gondolta Boldi hogy ő még bizony maradna bent egy keveset a jó melegben és teljes ellátásban. Ez nem könnyíti meg édesem életét de ez van. Kivárjuk amíg "megérik". Délelőtt volt NST.-n és mindent rendben találtak odabent. Legközelebb hétfőn kell mennie.
    Ma vagyunk 118 hónaposak szerelmemmel és egy gyönyörű aji lett volna ha a kis kukacos ma érkezik meg közénk. :B
    Tegnap betonoztunk. Úgy néz ki ma reggel nem kell vakarni az autókat ami jót jelent. Nem volt olyan nagy fagy mint az elmúlt napokban. Fagyálló adalékkal betonoztunk de nyugodtabb lennék ha nem fagyna. Ma egy fal alapot le kell még öntenünk és utána elmenni a bádogért. Nagyjából ez a mai penzum.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma már biztosan megyünk szülni!!!! Egész éjszaka mentek a 10 perces fájások amik már úgy néz ki 8 percesekre sűrűsödik. Gyerekeket kiszórjuk az isibe és oviba azután irány a kórház. Feltéve ha édesem kihúzza addig. Persze most kezdettel esni a hó.
    Tegnap befejeztük a lécezést és ma talpgerendát kellene zsaluzni és betonozni, és még a bádogot is el kell hozni. Majd kollégám elmegy táltival érte.
    Remélem holnap reggel már örömhírrel tudom kezdeni a naplómat.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Szép reggelt mindenkinek.

    Teljesen szét vagyok hullva, mert Sári éjszaka sokszor felsírt. Hiányzik neki az anyukája ami teljesen érthető.
    Hajnali fél egykor lett meg a mi kis kukacosunk. Nem volt ott senki édessel mert haza kellett jönni a gyerekekkel. Hősiesen viselkedett a "csekély" 22 órás szülési szakaszban.
    Nekem van segítségem mert elmentem Pestre az apukájáért és az élettársáért. Az Éva már be is vetette magát. Takarít, mos főz. Gyerekek körül is segít mert én nem bírnám. Nagyjából ennyi jut most eszembe.
    Olyan gyönyörű napja legyen mindenkinek mint az enyém!

  • bim

    veterán

    Nem is tudom milyen állapotban vagyok.... Kezdek lehiggadni azután hogy tegnap kiderült Boldinak valami kromoszóma hibából adódóan az egyik artéria ami a tüdőből jön nem éri el a szívet. Ez súlyos rendellenesség kategóriába tartozik amit 2-4 hónaposan műteni kell. Már az intenzíven van és teljesen kivagyunk....
    Egyelőre úgy néz ki az 1 ér elegendő anyagot szállít, de bármelyik pillanatban összeomolhat.
    Este azért kaptunk pozitív példákat is hogy megműtötték és rendbe jött. Ezekbe kapaszkodunk mert nincs más lehetőségünk. Mindene megvan és mindene ép csak éppen az ér nem éri el a szívet.
    Szerelmem is teljesen kivan. AZ intenzívre bemehettem és a karomba foghattam. Úgy eleredt a könnyem mint a záporeső.... Ott van ez a gyönyörűség akinek az élete a sors kezében van. Ő meg csak piheg és alszik.
    Lehet hamarosan templomba kell mennem imádkozni érte.
    Szebb napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég vacakul aludtam. Sári 11-kor és fél 2-kor is sírt. Az utóbbi után már nem is aludtam vissza. Gondoltam leülök írni mert utána úgysem lesz rá érkezésem. Kicsit oldódik talán a helyzet Boldi körül. Szépen eszik, pisil, kakil és minden teljesen normális. Mosolyog és kis lustaság. Pici hasfájósság jelentkezik de egyelőre nem vészes. Igazából minden rendben van vele mert az az egy ér ami ellátja a testet és a tüdőt is vérrel sokkal vastagabb nála. Igazából hosszú lenne leírni és nem is értem mi a baja. Egyelőre rendben van és ez a lényeg. Hétfőn tudjuk meg hogy mikor viszik Pestre alaposabb kivizsgálásra.
    Tegnap bevittem a csajokat édeshez. Boldit nem láthatták de az anyukájuk kell nekik. Nehezen szakadtak el tőle és úgy döntöttük egyelőre nem viszem őket be a kórházba. Adrinak elmondtuk mi a helyzet. Picit pityergett de megnyugtattuk hogy egyelőre felesleges magába roskadni. Amint megerősödik egy kicsit bekötik az eret oda ahová kell és mindenki boldog lesz. Nyilván senki nem gondol a rosszra. Reménykedünk mert mást nem tehetünk.
    Ma egyedül megyek be hozzájuk. Felkészülök zsepivel ha esetleg gondba kerülnék.... Megtutujgatom a kis kukacost hogy érezze van egy apukája is aki nagyon várja már haza. Egy mosolyt is szeretnék elcsípni tőle.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Sári fél 2 óta csak kézben aludt úgy hogy közben ringattam. Most tudtam letenni.
    Szerelmemet kiették a szülészetről és a gyerekintenzíven kap ma ágyat. Este hazajöhet aludni mert éjszaka most sem etetheti Boldit. Egy kép a pici szerelmemről. inkubátorban :U
    Azt mondja édes sokat mosolyog rá. Imádja za egész osztály a mi kis kukisunkat. A nővérkék sokat tutujgatják amikor édes nem mehet be. Köszönöm nekik ezt!
    Ma ovi és isi mejd irány a kórház. Addig nem megyek dolgozni amíg nincs itthon az egész család, kerül amibe kerül. Már megbeszéltem kollégámmal. Most egyedül tartja a frontot. Szigetel és falaz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap sok minden történt Boldival. Reggel elvittem a gyerekeket isibe és oviba és onnan vásárlás után egyenesen mentem a kórházba édesemhez. Kitették osztályról mert ő már gyógyultnak minősül ezért leköltözött az intenzív osztály elé egy székre. Éjszaka nem mehet be etetni ezért abban állapodtunk meg hogy hazajön aludni. Este elmentem érte táltival és ma ő azzal megy be reggel Boldihoz.
    Boldi jól van. Elvitték alapos vizsgálatra ahol UH. és röntgen is volt. Agyát nézték meg hogy minden rendben van e. Szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Amitől féltek, hogy elárasztja az az egy ér a tüdőt teljesen vérrel, csökkent a vérnyomás. Az agy korrigált. Érdekes hogy az agy megpróbálja normál működésben tartani a szervezetet. Ez egy magasnyomású ér amit a tüdőben alacsony nyomásúvá tett. Valami ilyesmit magyaráztak édesnek. Közben szaporább lett a légzése amit valami káliumos oldattal próbálnak csökkenteni. Lehet az agy ezt is korrigálja. Reménykedünk. Ma viszik Pestre a kardiológiai intézetbe inkubátorban. Ha minden jól megy holnap hozhatom haza őket. Pénteken még egy oltásra be kell vinnünk amit a szívbeteg gyerekeknek adnak és utána egyelőre remélem elfelejthetjük a kórházat.
    Sári éjszaka szét sírta magát pedig édessel aludt. Már most látjuk milyen elképesztően nehéz lesz vele amikor itthon lesz már Boldi is.
    Nagyjából így állunk most.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Talán van egy percem írni.
    Most máshogy fog a naplóm írása alakulni mert a sors másképp rendelte.
    Arany pici Boldizsárunkat fent fogták a Kardiológiai intézetben mert kivizsgálják. Most pár napig ott lesz édesemmel mi pedig itthon a 3 leányzóval. Ma voltam már fent Pesten mert haza vitterm

  • bim

    veterán

    válasz bim #3124 üzenetére

    Hirtelen kellett elküldenem mert Sári nem hagyott gépezni. Közben új dolgok derültek ki Boldiról. Jövő hét elején már tutira megműtik. Most elsőre egy csövet építenek be és később egy újabb műtétnél amikor idősebb lesz akkor valami billentyűt is beépítenek. Utána majd csak akkor műtik ha elmeszesedik amit beépítettek. Szóval most így állunk. Édesem sokat sírdogál én pedig próbálom nyugtatni ész érvekkel.
    Nekem most ennyi jut a kis kukacosból. Napi egy kép. Boldika
    Nyilván szerelmem úgy fényképez hogy a drótok és csövek ne látszódjanak.
    Persze Sári közben beájult és mindjárt indulnunk kell a gyerekekért az isibe és oviba.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Édesem ébresztett telefonon hogy kelnünk kell mert Adri elkésik az isiből. Éjszaka Sári 3 bőgési menetet nyomott le ezért ki tudja mennyit aludtam, és azt is részletekben. Nyami!
    Tegnap már nem volt újabb fejlemény a kis kukacosomnál. Ma sebésszel és altatóorvossal beszél szerelmem. Jövő hét eleje műtét. Nincs mire várni amikor jó állapotban van az én kis tündérkém. Eddig összesen ha negyed órát volt a kezemben... :O Már nagyon várjuk haza a lányokkal! Szerelmemről nem is szólva! A nagykacsát nem tudom mikor tolja hozzám legközelebb.Kicsit kivagyunk mindannyian.
    Tele pocakkal békésen szundizik.
    Eredményei nagyon jók, szépen eszeget és hizogat. Édesemnek rengeteg teje van szóval lehet nyitunk egy tejboltot. ;] Iszonyat mennyiséget fej le. mennem kell....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Totál hulla vagyok! Sári fél 1-től levágott egy 3(!) órás hisztit iszonyat ordítással. Szegény Adri is felébredt és pesztrálta de teljesen eredménytelenül. Most persze nem tudom felébreszteni pedig mennie kell iskolába és előbb is akart felkelni hogy a haját kivasalja mert ma farsang lesz.
    Boldi annyira jól van hogy letették osztályra. Ez azt jelenti hogy vasárnap én is kézbe vehetem végre. Úgy néz ki kedden műtik és utána még 2 hétig ott fogják. Az agyam ki fog égni teljesen ha Sári így viselkedik. Majd csak túl jutunk ezen a krízisen. Az a lényeg hogy Boldi rendben legyen és édesem tudja szoptatni. Éreznie kell hogy mi vele vagyunk mindannyian. Én meg kibírom valahogy ezt az időt.
    Ma csak egy ilyet róla. anyásban van
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Talán van egy percem írni. Már 4 óta fent vagyok de szereltem. Lolának a fékdobból sajtoltam ki a kerékcsapágy külső gyűrűjét mert sajnos eddig bírta a csapágy. Illetve az összetört csapágy külső gyűrűjét nagy hirtelen bent hagytam hogy jó lesz egy darabig és egy jó golyoskosárt raktam rá. Gondolom amikor a csapágy széthullott megsérült a gyűrű és az rágta el az "új" részt is. Nincs mese ki kell húznom belőle. Már előkészültem a művelethez de két gyerekkel nem biztos hogy menni fog a szerelés.
    Tegnap nagy változásokon mentünk át. Kati sírva ment az oviba az éjszaka miatt és amikor mentem érte még aludt. Változtatni kellett és úgy döntettünk édessel hogy ingázni fog. Hazajött busszal és ma reggel táltival ment fel. Este meg jönni fog haza. Este még Sári 3x hányt hogy ne unatkozzunk. Nyami!
    Ennyi időm volt.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap nem történt semmi különös. Édesem elment táltival hajnalban és este jött meg. Mi elvoltunk a lányokkal többé kevésbé. Érezhetően nehezen viseli mindenki ezt a helyzetet.
    Úgy döntöttünk hogy ma mi is elmegyünk édessel már hajnalban és bent leszünk vele a kórházban, majd elmegyünk apósomhoz és ebéd után bemegyünk újra Boldihoz. Onnan jövünk majd haza. Közben csatlakozik hozzánk Adri is. Kicsit én is megrázhatom a fenekét a kis kukacosnak.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre egy nyugis éjszaka volt. Ez már nagyon kellett mindenkinek.
    Tegnap szuper volt. Nem is gondoltam hogy ennyire szükségem volt arra hogy kézbe vegyem Boldimat. Most kezd igazán beépülni a családba. Készítettem pár fotót de nem nagyon lettek sikeresek. Anyásban
    gyerekek csak így nézhették meg Kati és Adri először látták élőben.
    Ma Katinak ovi van de Adri itthon lesz. Úgy volt hogy napközben amikor alszik Sári lemegyek Lolát szerelni de szakad az eső. Kukim kivan!
    Szerelmem nemsokára indul Boldihoz Pestre.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eljött a nagy nap! Boldi műtétje reggel 8-korkezdődik és ha minden flottul megy 5 órás lesz. Tegnap beszélt a sebésszel és az altatóorvossal édesem. Elmondták hogy zajlik majd az egész. Elég borzalmasan hangzott. Felnyitják teljesen és mindent kivezetnek majd leállítják a szívét. Bekötik azt az artériát ami nem éri el a szívecskéjét és visszakötnek mindent majd restart. EZután 2 napig nem zárják be a mellkast hogy ha azonnali beavatkozás szükséges ezen ne veszítsenek időt. Sebész rátért a hálapénzre is. Megmondta hogy műtét előtt nem fogadhat el semmit. Ezzel egyértelműen jelezte hogy ez bizony nekünk pénzbe fog fájni. SZerelmemnek az lesz ma a feladata hogy kiderítse mennyi az emberélet árfolyama arrafelé. Amennyi, annyi. Mi fizetünk.... Évente 2-3 ilyen műtét van az országban és elég jó aránnyal sikerül. Nem tehetünk mást csak reménykedünk. A sors kezében van a mi pici Boldikánk élete. :(
    Amúgy a tegnapi nap nyugisan zajlott. Adri itthon volt mert nem volt suli de nem tudtam lemenni Lolát szerelni. Esett az eső és kölcsönben volt a járgány kollégámnál aki munkát nézett meg vele.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sajnos a műtét elmaradt tegnap. Volt 2 sürgős beavatkozás ami miatt csúszott. Elvileg ma lesz a nagy nap, de most már semmi nem biztos.
    Korábban eljött haza édes hogy világosba vezessen mert már nagyon fáradt. Visszamentünk családostól a Auchanba vásárolni hogy kicsit együtt legyen a család. Jó volt, és már szükségünk is volt rá hogy egy kis közös programunk legyen.
    Itthon nem történik semmi különös. Sárival elvagyunk de sokszor nem tudom lekötni. Ma reggel értékelik nekem Katicát az óvónők. Kíváncsian várom mit mondanak róla. Lolát kellene megszerelnem de így hogy itt van Sári nem tudom. Ha ma megműtik Boldit akkor holnap 11-kor mehet csak be édesem hozzá ami miatt később indul és reggel lesz időm szerelni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A műtét ismét elmaradt. Most azért nem műtötték meg mert nem volt hely az őrzőben ahová műtét után kell tartani. Talán ma, de már nem mondok semmit. Szegény lurkó minden hajnali 3 után nem kap enni addig amíg ki nem derül műtik e. Addig éhezik a kis drága.
    ringatósban
    Új nap újabb reményekkel.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Sári éjszaka tartott egy 2 órás hisztit amivel kiborított mindenkit. :Y Most bezzeg alszik mint a tej.
    Nem árulok el nagy titkot hogy tegnap sem volt műtét. Elvileg ma... Feltéve ha nem jön utász hogy egy újabb stadionra kell a zsé és ezért csúszik minden a végtelenbe és tovább. :(((
    Teljes a csüggedés rajtunk. Keddből esetleges péntek. Ha ma nem akkor legközelebb valszeg csak hétfő vagy inkább kedd. :( Onnantól két hét míg hazaengedik nekem meg hegyekben áll a munka és nem keresek pénzt. Kollégám hoz pénzt abból amit kap de ég a fejem emiatt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Az Úr velünk volt!
    Sikeres műtéten vagyunk túl. 6 órán át tartott és csak apróbb zavarok léptek fel. Az elkövetkező 48 órában Boldin és az Úron múlik minden.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Szép reggelt.

    Azokat a körömrágós órákat éljük most amikor minden eldől Boldival. A szervezetnek elég erősnek kell lennie hogy a pótlást befogadja, megálljon a vérzés és a romokat újjáépítse. Állítólag mindent szétszedtek és a helyére raktak vissza az ereknél. Este még édesem felhívta azt a számot ahol korlátozott ideig lehet érdeklődni a mi kis hősünk hogyléte felől és azt mondták minden jól alakul. Már pisilt is ami jó jel.
    Tegnap a műtét alatt sokat és sokáig beszéltem édesemmel. Próbáltuk tartani egymásban a lelket, de nehéz ezt 6 órán keresztül tenni. Az egyik beszélgetésnél jött a sebész és édes nem tette le így egyszerre hallottuk az örömteli hírt. Utána külön jött az aneszteziológus és ő is elmondta hogy az ő részéről hogy zajlottak a dolgok. Csak apró zavarok léptek fel de minden rendben.
    Ezek azok a pillanatok amikor az ember ha nem is hívő de feltör belőle hogy "van isten". Nehéz megfogalmazni az érzést olyannak aki nem élte még át életében. Ilyenkor csak sír az ember és nincs mit tenni. Sok minden megváltozik akkor és ott. Talán jobb ember leszel és nem fogod elfelejteni hogy jössz egyel az Úrnak. Ez mindig eszedbe kell hogy legyen. Ha hazajönnek 2 hét múlva Boldiék már biztosan el kell látogatnom a templomba egy köszönetre. Vannak pillanatok amikor muszáj oda menni és hálát adni. EZ az én ügyem és egyedül megyek...
    Ma reggel amint pirkad Lolát szerelek. Dél előtt indulunk Pestre. Adrit kitesszük egy szülinapi buliba és mi megyünk is tovább. 2 és 6 között lehet csak Boldihoz bemenni. Éreznie kell hogy mi vele vagyunk és fogjuk a kezét ezekben a nehéz órákban.
    Reményteli napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Csupa jó hírt tudok lejegyezni a naplómba! Tegnap reggel megcsináltam Lola hátsó kerékcsapágyazását de nem lett sokkal jobb a helyzet. Ma kicserélem az első gumikat mert sanszos hogy azok sem jók. Lassan de biztosan haladunk a jó irányba.
    Fél délben indultunk Pestre. Adrit kiszórtuk barátnőjénél és mi már mentünk is. Gyors vásárlás az Auchanban azután már csak a kórháznál álltunk meg.
    Elég erős a protokol ami érthető. Nekünk is teljes kórházi ruhát kellett felvennünk hogy ne vigyünk be semmi bacit az őrzőbe. Boldikánk teljesen külön volt és mindenfelől csövek lógtak ki a kis drágánkból. Iszonyat látvány! Egy szülő se lássa így a gyermekét.... Jó hír az hogy a mellkasát már be is zárták mert sokkal gyorsabban gyógyul mint arra bárki is számított. Erős kis krapek ez a Boldizsár! Minden lelete nagyon jó és a pulzusa is normalizálódott. Hamarosan leveszik a lélegeztető gépről hátha elbírja már saját maga a rendszer. Délután már egy kis friss anyatejecskét kapott a pocakba szondán keresztül hogy mielőbb gyógyuljon. Édes a kocsiban fejte le gyorsba amikor mondták hogy kaphat az állapota miatt. Kicsit szétszórtan írok mert nem tudom össze szedni a gondolataimat.
    Természetesen ma is megyünk fel hozzá. Ma táltival megyünk mert úgyis tankolni kell valamelyikbe és akkor már táltit tankoljuk mert azzal jár édesem.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    LAssan de biztosan gyógyulgatunk! Már kivették a csövet a mellkasából Boldinak és pedzegetik hogy ma esetleg leveszik a lélegeztető gépről. Már csökkentették a légzésszámot 30-ra de még nem megy az egyedül légzés. Most nem szabad kapkodni. Szép lassan és fokozatosan tér vissza az életbe. Mindent újra kell építeni odabent és ez időt vesz igénybe. Megértjük de édesem kicsit kiborul néha. Ez abból fakad hogy kevés időt tölthet együtt ezzel a tündérbogyóval. Nehezen magyarázom el neki hogy ezen az osztályon nem lehet bent reggeltől estig. Hétköznap 11-12 között és fél 4-18 között, hétvégén pedig 14-18 között. Persze érti ő csak nehéz... Ez most mindenkinek nehéz, de ez kell ahhoz hogy tovább tudjunk lépni és lekerüljünk az intenzívre ahol már 3 óránként bemehet hozzá.
    Gyerekek nehezen viselik ezt a Pesti túrát. Látogatás elején édes kezd, ő meghallgatja a dokit hogy épp milyen Boldizsár állapota, majd én jövök, és utána elmegyünk a mekibe enni egyet, Majd visszamegyünk és akkor már csak édesem megy be egy kis friss anyatejjel.
    Ma együtt megyünk reggel a suliba és oviba mert édes ráér 11-re oda érni a kórházba. Kicsit család leszünk újra.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mostanában nem órára ébredünk hanem csak úgy kinyílik a szemem és felébresztem édesemet. Ez nagyjából fél 5 körül szokott lenni. Ma kicsit később.
    Tegnap reggel picit elszomorítottak a dokik minket. Kikerült egyel kijjebb Boldi a többiek közé de sajnos a lélegeztető gépről nem tudták levenni. Az oxigénszint túl alacsony a vérében hogy ne támogassák meg. Ez picit lelombozott minket. Este viszont mielőtt eljött édesem újra odament a doki és csupa jó hírrel szolgált. Egy szívgyógyszert le tudtak állítani és a többit is csökkenthették. Először mondta orvos amióta megszületett és megvolt a műtét hogy meg fog gyógyulni a mi kis bogyókánk! Már nem történhet olyan dolog vele ami miatt olyan állapotba kerülne amitől elszomorodhatnánk. Az első fénynyalábok feltörtek az alagút végéből. Óriási jelentősége van ezeknek a mondatoknak amit mondott az orvos. A legnehezebb részt megtette a mi kis bátor Boldizsárunk!
    Most nem szabad siettetni. Akkor veszik le gépről amikor minden rendben lesz vele. Szerelmem abban a kevés időben amit vele tölthet sokat beszél hozzá hogy érezze mennyire várjuk haza. Nagyon jó visszajelzéseket küld. Ébredezik és nem hagyja el magát ami az orvosok szerint szintén nagyon jó.
    Elmondhatatlanul jó a lányoknak és nekem hogy édes este hazajár. Sokat elautózik de megéri hogy este közösen aludjunk el.
    Nekem pár napon belül megjön a kalapácsom. EGy kedves fórumtag Grazból hoz nekem egyet. Hsz. Az ilyenek miatt szeretek ide járni. Jó a közösség és sok segítséget kapunk. Ha megkeresnek engem priviben amit tudok segítek én is.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    MA újabb mérföldkőhöz érkeztünk. 8-kor eldöntik megkatéterezik e Boldit mert kicsit alacsonyabb az oxigénszint a vérében és nem látják sem röntgenen sem pedig UH-n. Azután le fogják kapcsolni a lélegeztetőről. Tyúklépésben haladunk előrefelé. Nem kell kapkodni csak jól legyen! Mindent akkor amikor eljön az ideje. Már sokat érzékel a külvilágból és jelzéseket küld vissza. Szerelmemnek végigfogta az ujját látogatás alatt. Anya vele van és ezáltal mindenki. :U Van egy másik kép is de az túl erős lenne ide.
    Tegnap megjött a kalapácsom. Nagyon szuper kis szerkezet. Remélem mihamarabb kipróbálhatom élőben.
    SZép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy döntött az orvosi tanács hogy nem kell megkatéterezni mert megtalálták mi miatt alacsonyabb az oxigénszint Boldinál. Két pitvar között van egy kis átjárás és ez okozhatja. Tartom valószínűnek mint laikus hogy inkább nem akarják megbolygatni szegényt egy újabb műtéttel mert szerintem emiatt újra fel kellene nyitni a mellkasát ennek a kis bátor legénynek. Lassan leszoktatják a lélegeztetőről. Már elvileg magától veszi a levegőt de azért ott van a gép ha leesne az oxigénszint.
    Tegnap este csak úgy kipattant a fejemből hogy mit jelenthet a neve. Amikor a nevet választottuk nem a jelentésére mentünk rá hanem arra hogy nekünk tetsszen. Nem akartunk ezzel a mélymagyar hullámmal sodródni (Hunor) és nem akartuk a 100. divatnevet sem mint pl. a Gergő. De nem is akartuk azt hogy teljesen egyedi neve legyen mint pl. Dorián. Nekünk olyan név kellett ami velünk van több száz éve de mégsem volt felkapott név.

    BOLDIZSÁR
    - asszír-babilóniai-német-magyar eredetű; jelentése: Baal isten óvja életét.

    ENNYI!! Miről beszélünk?! Mik ezek a jelek? Mi ez ha nem jel? Tudom mindenbe belekapaszkodunk, de mit tehetnénk mást? Ő a mi kis hősünk és éreznie kell hogy nem csak mi vagyunk vele hanem egy magasabb erő is. :U
    Úgy döntöttem hogy annak a 30 olvasómnak teszek fel egy képet róla mert mindannyian a családom része. Esetleg gyermeke van és átérzi amit átélünk és osztozik az örömünkben és fájdalmainkban.

    Lányokkal és velünk nagyjából minden rendben van. Szokásos hisztik mennek csak de már kezd kialakulni egy rend amit mindenki betart.
    Szép napot mindenkinek.

    szerk. Kép valamiért nem megy

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Boldizsárunk szépen gyógyulgat. Tegnap hirtelen felindulásból lekapcsolták nála a lélegeztetőt hogy mit kezd ezzel a helyzettel és felgyorsult a légzése. Úgy döntöttek inkább lépésenként csökkentik az oxigén koncentrációt nem sokkolják szegényt. Szép lassan hozzászoktatják a sima mezei levegőhöz. Ne is kapkodjanak! Ma azért már elvileg leveszik. Szépen gyógyulgatunk! Már színe is van és ébredezik. Nézelődik és tátog mint egy partra vetett hal. Olyan édes! Szerelmem levideózta de 1xelég volt megnéznem. Ez nekem egy kicsit erős. Szépen leszaladt egy hét és még mindig az őrzőben vagyunk. Kezdek félni hogy a jövő pénteki hazajövetel csak egy álom marad. Akkor lesz kereken egy hónapos és még nem hagyta el a kórházat.
    Lassan nekem is kellene dolgoznom mert hegyekbe torlódik a munka. Soha nem volt ilyen hogy télen ennyi munkánk lett volna és most meg nem győzzük tolni. :(
    Sári egyre jobban kijön velem. Már este is engem akar amikor az anyja már itthon van. Ennek mondjuk annyira nem örülök mert ilyenkor már szívesen lennék egyedül kicsit. Tegnap este kigyulladt a mikrónk úgyhogy ma mikrószerelés lesz... :U
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap délután 1 óra óta ilyen ügyesek vagyunk már! Levették a lélegeztetőről és minimumra csökkentették az összes infúziót ami még megy neki. Esélyes hogy a hétvégén lekerülünk a sima intenzívre. Ó de várom már hogy hazatérjen hozzánk! Nem akarom siettetni mert akkor engedjék el a kezét a doktorbácsik és nénik ha minden rendben van már.
    Ma közösen megyünk be hozzá. Adrit tegnap elvitte az apja és egy olyan hétvége lesz mint a múlt heti, azzal a különbséggel hogy Adri most nem a barátnőjénél van.
    Izgulunk mert 9-kor lehet telefonálni hogy telt a mi kis Boldink éjszakája. Reméljük minden a legnagyobb rendben ment.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap bent voltam én is Boldinál és elég szaporán lélegzett hogy fent tudja tartani a megfelelő oxigénszintet. Még azért látszik rajta hogy nem teljesen egészséges. Egész más élőben látni őt mint az elmesélésekből hallani róla. Mondjuk engem amúgy is jobban megviselnek ezek a személyes tapasztalások. Nem véletlenül nem mentem be egyik gyerkőc szülésénél sem. Úgy néz ki olyan szépen javulgat hogy hétfőn leteszik intenzívre. Ez már a hazajövetel előszobája! Ó de várom már hogy itthon dédelgethessük Őt!
    Ma Valentin nap van de nálunk ez semmit nem jelent. Nem szeretem amikor megmondják hogy a szerelmemnek mikor kell valamit vennem hogy bizonyítsam mennyire szeretem. Szerencsére édesem is így gondolja ezt. Most pedig van ennél ezerszer fontosabb dolgunk is.
    Ma újra megyünk és remélem jövő hétvégén már itthon lesz a mi kis bátor fiúnk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap végre azt láttam amit szerettem volna! Boldin első igazán komolyabb jelek amik a gyógyulást mutatják. Eddig csak az értékei voltak jók, de most már gyermek formája kezd lenni. nézelődik a kis drága. Az evése megduplázódott és már csak 4 infúzió megy neki a kezdeti 8-ból. Ma ha minden jól megy lekerülünk az intenzívre. Onnan pedig remélem pár napon belül az osztályra ahonnan ha minden jól megy hétvégén haza tudjuk hozni végre 1 hónap után.
    Hogy ne csak egyről tegyek fel képet, teszek fel a legkisebb csajomról is. Sári
    Szerencsére a lányok jól bírták a hétvégi túrákat. Nem volt velük gond mert már tudták mire számítsanak.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre lekerültünk a 3. emeletre. Itt a gyermekszívkórházban mindenki emeletekben beszél nem osztályokban. 5. emelet a műtők, 4. emelet az őrző, 3. emelet az intenzív és 2. emelet a sima osztály. Onnan adják haza a lurkókat. Egy lépéssel közelebb kerültünk a hazajövetelhez.
    Már csak 2 infúzió megy a kis kukacosnak és igencsak megjött a hangja. Erőteljesen sír amit több mint egy hétig nem hallottunk. Így már igazi kisfiú aki jelzi ha valami nem tetszik neki.
    Szerelmem kitalálta hogy valahogy megköszönjük az emeletek dolgozóinak az áldozatos és odaadó munkáját, készíttetünk egy-egy tortát. Csütörtökre elkészül a 4. emeleté, és ahogy egyre lejjebb kerülünk, mindenki kapni fog. Persze a dokinak pénz jár amit a zárónál át is ad édesem.
    Édesem ma korábban megy mert reggel is bemehet Boldihoz. Teljesen kikészíti hogy alig tud vele lenni amit megértek de nehezen viselek. Mi is kérünk belőle! Valahogy kibírjuk ezt a pár napot és végre hazajöhetnek. Már nagyon hiányoznak a kincseim! Piszok nehéz hónapunk volt amióta megszületett Boldika. Idegileg teljesen elkészült mindenki...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Csak egy rövid ideig időztünk az intenzíven mert késő délután letették a 2.-ra arany pici kukacosunkat. Annyira jól van a kis drága hogy nem szükséges annyira vigyázni rá. Este már cumisüvegből evett. Kikötöttek minden infúziót így csak a gyomorszonda van már csak bent neki, és ha minden jól megy akkor ma kiveszik már azt is.
    Ilyenek vagyunk.
    Sajnos tegnap délelőtt még azt mondták hogy esélytelen a héten hazahozni őt. Már teljesen elkészülünk mindenünkkel. Én az idegösszeomlás határán vagyok a gyerekektől, és anyagilag is lenullázzuk magunkat teljesen. Legkésőbb jövő hét csütörtökön el kell kezdenem dolgozni mert felkopik az állunk. Az kerek 5 hét lesz munka nélkül. Ez is közre játszik abban hogy az idegeim felmondják a szolgálatot. Nekem nem a gyereknevelés a profilom a házasságban hanem a megélhetés megteremtése! Lehet ez túl maradi gondolkodás de nem tehetek róla! Ha nem dolgozok egy idő után teljesen kiakadok, főleg úgy hogy hegyekben áll a munka.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szépen gyógyulgatunk!Elvileg ma kiszedik a gyomorszondát és akkor már tényleg csak arra kell várnunk mikor engedik haza a csöppségünket. Minden eredménye rendben van és szépen eszeget is cumisüvegből. Igaz lassabban és megfontoltabban eszik de legalább eszik. Már nagyon várjuk haza a lányokkal. Jó lesz ha helyreáll a normális életritmusunk.
    Tegnap elkezdtük intézni a gyermekkel kapcsolatos hivatalos teendőket. családi pótlék, tgyás, anyasági segély. Ilyesmit. Ma be kell mennem a hivatalba a kitöltött nyomtatvánnyal és leadni őket. Remélem hamar el tudjuk rendezni és nem kell többször visszamenni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Amikor egyenesbe állnánk mindig bejön valami olyan ami elbizonytalanít minket. Tegnapi UH.-n kiderült hogy Boldi egyik erében megnövekedett a nyomás 5.-re 3,5-ről. Hogy mennyire gáz ez az érték azt nem tudom, és azt sem tudom meddig mehet el. Hétfőn ül össze az orvosgárda és vitatják meg hogy meg kell e műteni. Mi már azt várjuk mikor jöhet haza és erre tessék! Pedig minden a legjobban alakul. Már senki nem mondja meg róla hogy egy komoly műtéten esett át. Ha fent van és éjes vagy valami fáj neki ugyan úgy sír mint egy egészséges gyermek, és ha tele a pocak akkor érdeklődve nézelődik. Boldi.
    Elképzelni nem tudom mi jöhetne még ami megnehezíti a dolgunkat. Ha hétfőig rendeződik ez a nyomásos dolog akkor vélhetőleg kedden hazajöhetünk, de még az is lehet hogy a jövő héten ott fogják.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák