Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • timmccansy

    újonc

    Sziasztok!

    Nézelődtem már, de nem igen tudom hogy pontosan melyik termék lenne ami kielégíti az igényeimet, nem vagyok otthon ilyen téren.
    A lényeg, hogy a környékünkön elég (túl) gyakran van pillanatnyi áramszünet, ha nincs rossz idő, akkor is, és az elmű nem tesz semmit. Ilyenkor persze a gépek meg minden egyéb azonnal kikapcsol, mindegy hogy mit csináltam. Ráadásul SSD-m van, úgy hallottam ezek még érzékenyebbek az írás közbeni hirtelen lekapcsolásra. Volt már hogy program frissítése közben ment el az áram és utána használhatatlan lett, csak nehezen tudtam újra működésre bírni (mármint a programot). Na ezeket untam meg, ezért kellene ez az UPS dolog.
    Emellett örülnék ha az ilyen kisebb áramszünetek esetén a monitorom és a modemem is képes lenne még néhány percig működni, a géppel együtt.
    A gépben egy 550W-os táp van, de 500 közelében sem volt még soha a teljesítmény, a monitor meg a modem+router együtt max 100W lehet (javítsatok ki ha tévedek, egy Samsung 1080p 60hz led lcd monitor-tv + Cisco modem + Netgear router) tehát a biztonság kedvéért egy 600W körüli tápra gondoltam. Azonban ne IEC csatlakozók legyenek rajta, hanem standard fali konnektor aljzatok, legalább 3 darab.
    Ár szempontjából nyilván a legolcsóbbra gondoltam, de fontos hogy tapasztalatok alapján megbízható márka legyen, ne valami noname 2 hét alatt tönkremegy típus.

    Köszönöm segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák