Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Steve1207 #17773 üzenetére

    Hangsúlyozom: NEM számoltam utána annak hogy a max terhelésre vonatkozó értéked valós-e, szerintem kicsit felül méretezted, de szünetmentes kiválasztásánál mindig jobb ha felül méretezel, mert akkor tuti nem léped át a beépített túláramvédelmet.

    Ez alapján legalább 850-900 VA-es teljesítményű egységre van szükség ( mivel az általad megjelölt olcsóbb egybeszerelt UPS kategóriában kisebb a hatékonyság, ezért lesz a watt értékedből ekkora VA érték). Ezekben, olcsóbb esetekben elvileg 9Ah akkumulátor van, és ezen múlik hogy pontosan mekkora áthidalási időt kapsz.

    Jelen esetben ez kb 4-6 perc az általad írt teljes terhelést feltételezve, de mint írtam valszeg többet adtál meg mint a tényleges. Pl ha épp word doksit szerkeszt akkor jóval alacsonyabb terhelése van aktuálisan.
    Szerk.: Ez a topic nagyúr által jelzett típusokra vonatkozik kb.

    Ha ez nem elegendő, akkor és/vagy a pénztárcát kell kitolni / nem egybe szerelt eszköz kell, hanem inverter+vezetékkel csatlakoztatott külső akkumulátor. Persze a nagyobb teljesítményű egységek már nem is annyira csendesek, hisz töltéskor is és áthidaláskor is az akkumulátort és az áramköröket hűteni kell.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák