- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz frpeter #17650 üzenetére
De jó hogy felmerült, nekem riasztóban kell most cserélnem aksikat.
Még nem bontottam meg a szabotászvédelmen keresztül a riasztót, mert nem értem el a nyugdíjas szerelőt aki csinálta és így nem tudom hogy a régebbi paradox rendszer amit az előző tulaj telepíttetett, milyen szabotázsvédelemmel van ellátva, tehát hogy ha megnyomom a byp-et és beütöm az alap pin kódot az elég, vagy mélyebbre kell menni és mester kód is kell.
Nem tudom hogy jelenleg 7-9-12 vagy mekkora aksi van benne, de arra gondoltam hogy ha én azt akarom hogy ár-érték arányban optimális ideig üvöltsön, akkor azért nem árt ha 12-eset rakok bele. Mert ha a betörő látja hogy elutaztam és a külső falon lévő mérőhelynél lekapcsolja a megszakítót...direkt nem villog alapjáraton a riasztó külső egységem, nehogy feltűnjön a dolog.Viszont nem akarom hogy a boltban átverjenek, az ár-érték aránnyal, mert látom hogy a közelben lévő boltban pl bruttó 4.5k-tól indulnak a 7 Ah-ás "UPS power" márkanevű egységek.
Jól gondolom hogy érdemes legalább 12 Ah-s egységet venni, hogy ha hosszabb az áramszünet mondjuk egész napos, akkor tovább bírja?Vannak nagyon kerülendő márkák mostanában?
Mi a tényleges megbízható belépő szintű márka?Köszi
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elden Ring
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Kupon kunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- FSP iFP 800 - Zsír új akksival
- APC Smart-UPS 1400 (SU1400INET) szinuszos szünetmentes tápegység
- APC SMART UPS 750 SMT750i használt, hibátlan, akku nélkül kazánhoz szivattyúhoz. bármihez
- APC Easy UPS BVX 1600VA - 900W - Zsír új akksikkal
- Új Legrand Line-Interaktiv szünetmentes tápegység UPS 1000VA 600W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest