Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Cs1csó #14192 üzenetére

    Van két FSP-m, és a pannon power, így jön ki a három részre leosztott megoldás, a pannon power előtt egy ugyanolyan FSP nano 600 volt, mint a többi, azt pont azért cseréltem le, mert a 600VA =360W teljesítménnyel csak 3 percet tudott, ami egyes esetekben épp lehet necces időtartam.

    A pannon power megvételkor tudott 20 percet, bár az asszony 5 percre emlékszik, én legalább 18-ra, de mindegy is. Fél évesen tudott 1.5 percet, most 1 évesen tud 20 másodpercet, tehát drasztikusan csökken amit tud.
    A pannon powernél a konnektorban van egy fogyimérő, mielőtt kihúztam a kábelt belőle, most is megnéztem, 267W a pillanatnyi fogyasztás, ergo nem kellene a 10 másodperc után sípolnia már, és 20 másodperc után kikapcsolnia az 1200VA-es szünetmentesnek, HA JÓ!

    A töltés szerintem rendben működik, van rá ideje bővel, a projektor ugyan rá van dugva, de készenlétben 2-3W-nál többet nem ehet, az egész cucc egy szobával arrébb van, jellemzően van ideje éjféltől másnap este 9-ig töltődnie, ekkor a projektort bekapcsolom, és tévézek ismét éjfélig, az áramkimaradás is ritka, évi 3-4 alkalom csak, szóval nincs kiszívva az akksikból az energia naponta 5X, és nincs ideje visszatölteni, sőt, ellenkezőleg 1x van egy pillanatnyi áramszünet, ami után akár 3 hónapig is töltheti az akksikat...
    Az igaz, hogy bekapcsoláskor felmegy a pillanatnyi fogyasztás 300W fölé is, de ahogy bemelegszik a technika, ez visszamegy a fentebb írt 270W alá.

    A kérdés igazából az, létezik-e olyan, hogy a szünetmentes töltőrendszere csinál valamit rosszul, és negyedig tölti csak az aksikat?

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák