Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m130

    csendes újonc

    válasz Cs1csó #13920 üzenetére

    Az most miért baj ha engem a "kb. teljesen szabálytalan" lehetőségek és a "Gyakorlatilag KIZÁRÓLAG"-os eszközök érdekelnek. Természetesen nem akarok és nem is fogok jogszabályba ütköző dolgot tenni azaz nem fogok áramot lopni.

    Én nem szeretném a fürdési szokásaimat az eon energiagazdálkodásához igazítani.

    (Nyilván ezt te tudod, ezt csak magamnak írom le :D):Ez az egész azért van, mert az erőműveket nem tudják leállítani, szóval ha nincs elegendő fogyasztás bekapcsolják a vezéreltet. Szóval a gazdaságnak az csak jó ha én fogyasztok. Semmilyen kára nem lesz ebből, mert ha nem én fogyasztom el akkor más. Arról nyithatunk külön vitát melyik a hasznosabb.

    A korlátozások meg azért vannak, hogy hülye módjára ne találjon ki senki ilyen olyan gányolásokat spórolás címszó alatt, amivel balesetveszélyes helyzeteket teremthetnek.. De ha van egy korrekten kiépített rendszered, kérdezem én: miért ne?

    Örülök hogy sokan igen, de én nem vagyok egyértelműen tisztában az ebben rejlő lehetőségekről és azt se tudom, hogy erről lehet-e egyezkedni a szolgáltatóval, de miért ne lehetne megpróbálni?

    Nem áramot lopok, informálódom.

    Köszi a hozzászólást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák