- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Én facsart narancslevet ittam most jól behűtve, nagyon fini volt...
-
balazsyb
csendes tag
Ugyanonnan fotózva, csak a fókusz pontja más semmi szerkesztgetés, csak annyi hogy be lett téve egy fekete háttér elé. galaxy s4 gyári kamera
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 i9505 stock 4.4.2 - Powered by KitKat
-
irgum
addikt
Gubacsi híd lábánál (szerkesztve)
iPhone 5s + Aperture
-
koboldozat
senior tag
Hoztam pár képet!
Nem mind1ik olyan jó de a zöme elmegy szódávalVirág és variánsai
Virág2
Virág3
Virág4
Virág5
Virág6Béka
Földút
Fagarázs
Virág a beton mellett
Cseresznyefa virág1
Cseresznyefa viárg2
Pici bogarak
Virág és darázs1
Virág és darázs2
Virág és darázs3
KülönlegesNokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
bododani
senior tag
válasz koboldozat #6060 üzenetére
A különleges számomra a legjobb, szép!
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
MR007RM
addikt
Nocsak szereztél lencsét a telódhoz? Van köztük sok szép, de szerintem vigyázz ne húzd túl a zoomot. 3 vagy 5MP olyan max 2.56 zoom az én lencsémnél. PL a 9MP emellett már csúnya, meg minek. Inkább legyen kisebb a fotó, de éles és zajmentes. Na akkor én is dobok mindjárt méhecskés fotókat.
Ja és az iso-ra figyelj oda, ha lehet legyen fix, de mindenképp alacsony. 64, 50.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Bandi8407
tag
-
Danny365
őstag
Az ott egy méh, nem darázs.
De egyébként jók lettek, tetszenek nekem is!
-
MartOOn
addikt
válasz koboldozat #6064 üzenetére
Ez inkabb meleg es melegebb... De tetszik!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Akkor most jöjjenek az óriás katicabogarak. /külső lencse használatával/
Sajnos mindnél van egy kis bibi. Az elsőnél túl nagyítottam és ezért nem olyan szép. A 2.-nál valahogy lekaszaboltam az elülső két lábat, így egy hasonlóról kellett odavarázsolnom (rejtély mi történhetett az alapanyaggal). A 3.-nál a katica tökéletes, de a körítés nem tetszik. Most ez van.
(#6071) ghost364: Köszi! Pedig eddig az értékelők között nem az volt a nyerő.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz BigBlackDog #6077 üzenetére
A körítés alatt a növényzet rendezését értem. Persze színben meg a katica elhelyezése a fotón az bejött(nincs középen ), viszont a háta mögötti szár kiborít......na mindegy telhetetlen vagyok. Azért köszönöm a biztatást. Holnap pókot hozok.
Lassan olyan leszek mint egy sorozat. Amíg ki nem fogyok.
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz MR007RM #6072 üzenetére
Szerintem is a harmadik a legjobb.Katicáról jut eszembe
-
BalanceR
addikt
válasz MR007RM #6078 üzenetére
Király képek.Ha zavar a szár a katica mögött miért nem szeded le? Itt megteheted, azért is van a topik címében a "szerkesztett" szó...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
ghost364
senior tag
Naplementés képek:
Naplemente és pitypang
Naplemente és pitypang 2
Nokia Asha 311 + lencse + Gimp -
MR007RM
addikt
Én is árnyékoltam utólag. Az elsőnél az biztos, a 2.-nál talán annyi volt. Úgy vagyok vele legyen inkább sötétecske a fotó és minél kevesebb beégés mit utólag még módosíthatok, mint fordítva, mert akkor át kellene csapnom grafikusnak.
(#6080) ghost364: Én is így gondolom.
(#6081) BalanceR: Nem mertem belevágni, nehéz tökéletesen módosítani és a többi részlet sem nagyon tetszik, ugyanakkor a katica seggét is arrébb kellene löknöm mondván már nincs ott az a szál.
(#6082) ghost364: Raw-ban kellene ugyanezt és rá sem ismernénk. Az én telómon miért nincs RAW mentés? Megyek az áruházamba és beírom a kameraprogim gazdájának nagybetűvel RAW!
(#6084) sadboy: Érdekes. Ez az a el nem tünő rejtélyes repülő csík, amiről már volt szó korábban?
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Külső lencsés fotók
pók 1
Bizony ez nagyon picike volt.pók 3
Na erre büszke vagyok. A pókocska elbújt előlem mikor érzékelte a közeledésem a levél aljára, így alulról közelítettem meg. A fotó inkább művészi számomra, mint minőségi mivel fújt a szél és pici a pók.[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
[link]
iPhone 5 -
MR007RM
addikt
válasz gergo5991 #6087 üzenetére
Ötletes, hasonlón én is gondolkoztam, mert a flickr-en láttam egy hasonlót. Mondjuk az inkább egy grafikai rajzra emlékeztetett. Linkelem ha nem baj.
[link]Aztán persze volt még hasonló csak már elvesztettem. Annyi jó fotó van. Szégyen ide vagy oda lesz pár amit késöbb szeretnék lemásolni, mert irígy vagyok.
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 5S + Camera360 Concept - HelloCamera
-
Tomacko
senior tag
Most néztem a tegnap esti feltöltéseket, alkotásaitokat. Jók lettek, tetszetősek és ötlet is van mögöttük úgy általánosságba mondva
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
pucz
senior tag
Hahó PS profik!
Aki keni-vágja a témát, tudna segíteni?
Van egy játszós robogóm, és egy olyan műhely, ahol csak a képzelet szab határokat.Most néztem a robit, elég jól átlehetne alakítani, csak kicsit kések alá kéne tenni szegényt.
A feladat a következő lenne: lefényképezem oldalról a robogót, és elkéne tüntetni pár dolgot, némi vasat a szerkezetről. Pár dolgot rátenni, pl ledes index, másik festés, csavarok, hasonlók. Elképzelésem van, de nem vagyok akkora PS betyár. De időm se lenne rá, és program sem.
A színt, design-t odabízom. Aki keni-vágja, akár versenghet is. Aki megvalósítja, annak a nickneve felkerülne a festésre, mind designer!
Persze ez most álom, megvalósításhoz idő kell, pénz. De adott minden, még lehet belőle valami. Többit privátban. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs