- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #8003 üzenetére
Igen szerintem is. Ha újra ott lehetnék......nem egyszerű témák. Több idő és odafigyelés kell nekik.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Csobánc 5 (módosítatlan)
Kérnék véleményt. Melyik jön be jobban a 6 vagy a 6B? A 6 közelebb áll a valósághoz.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nekem a másik jobban bejön, de tudom igazad van azért is vaciláltam. Színt akartam utólag belekeverni és kicsinyítettem a jobb összkép miatt. (Rengeteg fotóm homályos, életlen lett.....akkor bárcsak visszanéztem volna) (
A flickr-en egy szerintem jó fotós a másikra szavazott.)Figyelem a sok jó fotós munkáit és szeretnék hasonlítani hozzájuk akkor is ha telefonnal manipulált fotókat szülök. Mindig is álmodozó voltam mint a telefonom megalkotói. A mai telefonoknál nem a kamera a legfontosabb elem, talán mert nem bíznak benne, vagy nem tudnák a fotós világ számára érdekesen veszélyessé tenni. Azt gondolom ha egyszer már jó rég el lehetett érni egy ilyen szintet mobillal, akkor innentől bármi lehetséges lehetne. És továbbra is ebben fogok hinni, míg valaki meg nem hallgat............
Pár nap múlva újra a balcsin leszek és kifejezetten a minőségi fotókra fogok utazni akkor is, ha a mai telefonokat nem erre találták ki.
[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
iPhone 5S + Camera+
[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
Köszönöm!
-
cal84
tag
-
Kasya
nagyúr
Mivel a Balatont mar ugyis biztos unjatok, ezert hoztam par kepet Koszegrol, Irott-korol /ausztriai oldal/, illetve az Irott-ko fele vezeto uton talalhato Kalvariarol (templom) /magyar oldal/.
LG G3
Kalvaria elott talalhato kereszt
Ausztria feloli oldal - Irott-ko megkozelitese gyalog - parkolo, kiindulasi pont
Irott-ko tetejen talalhato kilato elotti fem kereszt
Irott-ko tetejen talalhato kilato elotti fem kereszt - teljes -
Kasya
nagyúr
válasz Quasi_modo #8017 üzenetére
Hat igen...voltak jo telefonok azert abban az N szeriaban Nekem eddig Irott-ko teljesen kimaradt...orultem, hogy most volt alkalmam "potolni".
(#8018) legiaap: Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
-
Kasya
nagyúr
1020 egy kicsit csalóka. A Nokia Camera már eleve egy plusz élményt ad a színekkel, amit a kép készítésekor használ. Az utómunka pedig a nagy felbontás miatt könnyebb, mert jobban meghúzható az effekt komolyabb minőségi romlás nélkül.
Általában Lightroom alatt szerkesztem. Egy kivétel vann amit komolyabban es teljesen 1020 alatt szerkesztettem: Az agrár szíve lelke kép.
Sokat nem szoktam változtatni. Általánosságban; szaturacio, fehér egyensúly, árnyék. Néha kis kék és zöld szinharmonia, valamint élesítés. A főbb lényeg a jó pillanat és beállítás megtalálása. Ha az nincs meg, az utómunka után se lesz az igazi.
Örülök ha tetszenek a képeim
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
OnePlus One + Google Photos
-
MartOOn
addikt
válasz s3nsitivity #8026 üzenetére
Ha visszanezel par napot volt mar 1+1 [link]... de amugy jo a kép!
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ßrainiac
addikt
válasz s3nsitivity #8026 üzenetére
Tessek, egy masik
Bar ez sem a minosegevel fogja learatni a baberokat..
Tudok mutatni kepeket, amik jol sikerultek, csak nem idevalok.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
-
irgum
addikt
iPhone 5S + Aperture
-
irgum
addikt
iPhone 5S + Aperture
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Nem voltam túl aktív az utóbbi fél évben, de azért vagyok sajnos telefonomat nem nagyon használom fotózásra inkább a nagy géppel fényképezek, de az nincs mindig nálam.
Nem a legjobb képeim, de mostanában ezek készültek:[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
s3nsitivity
addikt
Cseppet mainstream már de azért itt egy kép.
Csak mert szeretem ezt az egyetemet.
HTC One (M7) + Snapseed
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ßrainiac
addikt
-
gergo5991
őstag
-
gergo5991
őstag
válasz koboldozat #8044 üzenetére
majd legközelebb , azért köszönöm az őszinteséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest