- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
-
bododani
senior tag
válasz Talánjólesz #5552 üzenetére
Nem rossz!
Az 1. jobb lenne, ha a háttér tisztább lenne, pl mögötte égbolt van, mert így szerintem kicsit "zsúfolt"
A 2. kicsit túlélesített, a kontrasztból egy icipicit lejjebb lehetne venni.
Ezeket leszámítva nekem tetszenek.[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Tomacko
senior tag
Annyit még hozzá, hogy ne az aláírásod legyen csak a telefon ípusa, mert ha azt lecseréled akkor az összes előtte lévő hsz-nél is lecseréli azt, de a legfontosabb hogy nem is kereshető ebben a formában. Szóval majd mindig írd le valahova, hogy mivel készültek.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
ghost364
senior tag
Tetszenek! Jó lesz ez
bododani: Nagyon ötletes! -
Bandi8407
tag
-
Ricsko :D
aktív tag
Engem valami megfogott a képben azért teszem fel
[link]
[link szerkesztett]LG 4X+Aviary
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
bododani
senior tag
-
MR007RM
addikt
válasz bododani #5559 üzenetére
A moha 3 ért nálam is a dobogó csúcsára.
(#5560) Bandi8407: Kár a fej elfordításáért. Amúgy jó lenne.
(#5561) Ricsko : Talán a színvilág fogott meg téged. Az első tetszik jobban, a szerkesztés nem mindig javít az eredetin.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
közeledő sötétség A
közeledő sötétség BHosszabb mérlegelés után a "B" változatnál használtam egy bizonyos effektet ami főleg belenagyítva látszik igazán. Általa tisztább, érdekesebb, varázslatosabb lett a fotó számomra. Úgyis az volt a célom, hogy ne legyen két egyforma.
(#5567) ghost364: Köszönöm! Azt hiszem egy rendező veszett el bennem. De megnézném a filmet........
(#5569) pucz: Lehet. Beleakartam vinni valami pirosas vérre emlékeztető érzést. Az alap fotó nem volt túl világos és a végeredményt sem akartam túl sötétre. Ugyanakkor a témát láttatni szerettem volna, így kellett valami fehér szín a festésbe.....hát kevergettem. De igazad van nálam is maradt valami hiányérzet, többet kellett volna ülnöm a fotón.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Még annyit, ha a húst lerágó félelem kapcsán egy démoni szépségű nőt képzelünk el, vagy legalábbis leginkább abban a formában mutatkozó lényt, akkor jó lehet az a rózsaszín féleség. Nem kell rögtön leleplezni a gonoszt!
-
MR007RM
addikt
válasz bododani #5572 üzenetére
Köszi! Már féltem valaki megkérdezi vajon a templomtorony csúcsa miért van levágva. Hát így utólag, sajnos így sikerült. A helyszínen nem túlságosan hiányzott.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Buszozás eredménye:
Bérlet
Bérlet ( szerkesztett )LG 4X+Aviary
-
ghost364
senior tag
Digitálisan rávarázsoltam az aláírásomat egy képre, a jövőben viszont várhatóan az összesen rajt lesz Megszenvedtem vele, de itt az eredmény( bár a kép nem mobillal készült).
-
koboldozat
senior tag
Pár darab vegyes felvágott.
Este2 (módosított)
Este3 (módosított)Thermaltake Cheaser A31 (még új )
CPU hűtőNokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
bododani
senior tag
válasz koboldozat #5577 üzenetére
Sima köd, este 3 és hóvirág tetszik! A PC-d pedig nagyon jól néz ki!
-
koboldozat
senior tag
válasz bododani #5578 üzenetére
Köszi szépen
A gépemre büszke is vagyok Még egy kis fejlesztgetés bővítgetés lesz az elkövetkezendő hónapokban.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
bododani
senior tag
Nem tudom, de engem ebben az egyszerű képben valami megfogott... Mária
-
pucz
senior tag
válasz koboldozat #5577 üzenetére
Sima köd, hóvirág nagyon jó. Na de a csap az valami brutálisan bejön.
-
bododani
senior tag
válasz koboldozat #5579 üzenetére
Igen, azt kihagytam, a csapos kép az nagyon odacsap! Király lett!
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
A távolban Szarumán fiának már többszőr újrahúzott tornya díszeleg a mai modern kor követelményeinek megfelelően. Természetesen bérbeadva gazdaságosan használva, üzemeltetve.
Egy lépcsőház bukó ablaka tövében készült. Talán egy picivel tudtam volna jobbat is készíteni, ha jobb, megfelelőbb időben és jobb körülmények közpette követtem volna el.
-
aktív tag
-
koboldozat
senior tag
Ma egész jó idő volt gondoltam lövök pár képet.
Remélem minőségre is megfelel majd nektek!!Egy kis szerkesztés Eredeti
2 3 4Nokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
ghost364
senior tag
válasz koboldozat #5592 üzenetére
Az utolsó kép nagyon jó, főleg FF-ben! A panoráma is jó lett
-
bododani
senior tag
Nekem is az utolsó fekete-fehérben nagyon bejön!
Az ilyen képeknél nyugodtan lehet zajt szűrni, itt nem kell a részletekre vigyázni, mert az árnyéknál nem látni, hogy ne lenne részlet, az ég meg úgyis homályos, mert nem azon van a fókusz.[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
Tud valaki olyan programot, ahol csak azt a részt tudom zajszűrni, amit én kijelölök? Már többször is hasznát vettem volna, csak nem tudom, van-e ilyen.
-
Wa2x_
veterán
Magányos fa nyert!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
kigyi_23
addikt
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
koboldozat
senior tag
Köszi a magányos fa nekem is nagyon tetszik több képet is csináltam mire kiválasztottam a legjobbakat
ghost364: köszi, nekem is elég bejövős az a bizonyos FF-ben készült kép. A panorámától tartottam egy kicsit hogy jó lesz-e.
bododani: nagyon köszönöm hát majd kerítek vmi progit vagyis PhotoShop van fenn csak még soha nem használtam majd kipróbálom.
-
kigyi_23
addikt
válasz koboldozat #5599 üzenetére
Tőled jött az ihlet csak nekem nem volt több fényem csak amit a venti adott. Vak sötét van itt még a monitor is ki lett kapcsolva hozzá hogy rontsam az esélyeimet
A configot nevemre kattintva majdnem naprakészen láthatod hát nem olyan jó, de most ez van, néhány apróság van még 2-3 winyó, meg SSD ugrott bele. Na meg egy normális hűtő a stock helyett.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest