- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz ShadowX #94548 üzenetére
digitalizálva van az. A fiamról minden fényképük megvan, két éves korától a rendszerükbe, a hölgy mondta mennyire megváltozott 19 éves korára... Meg ha bármi kell hivatalos bas**tatás akkor tudnak minden adatodról(lásd O.V. névre szóló levele, de még a titulus is stimmel), de ha bármit intézel meg kell adj mindent, lehetőleg papíron, pici helyre beírni sok infót, holott megvan nekik... már csak a látszat kedvéért is hogy hűha mennyi meló is van bárminek az elintézésével...
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Szeged Január 1- :
A mostani közgyűlési döntéssel januártól március elejéig életben lévő változásokat hoznak várhatóan.
Az óvodákban a téli szünet az általános és középiskolákhoz hasonlóan idén december 20-ától 2023. január 8-áig tart. December elsejétől 2023. március 3-áig ideglenesen bezár a Sás utcai óvoda (a Tünde téri óvodával vonják össze), a Szél utcai Napsugár óvoda (a Katona utcai óvodával vonják össze), a Honfoglalás utcai óvoda (a Kölcsey téri óvodával vonják össze).
A bölcsődék estén is január 8-áig tart a szünet. Ezen túl, március 3-áig a lehető legrövidebb ideig lesznek nyitva az intézmények.
December 1-jétől 2023. március 3-áig zárva tartanak a Dáni utcai, a Gáspár Zoltán utcai, a Bölcs utcai és a Kaszás utcai idősklubok. A szociális étkeztetést, a nappali idősek ellátását, a házi segítségnyújtás igénylését, a családsegítést más telephelyeken vehetik igénybe az érintettek.
A Polgármesteri hivatal kirendeltségei március 3-áig zárva lesznek.
A Szegedi Nemzeti Színház március 3-áig, a Kisszínház február 14-éig lesz zárva.
Az Agóra és a művelődési házak március 3-áig zárva tartanak.
A Móra Ferenc Múzeum szintén bezár március 3-áig.
Somogyi-könyvtár központi épülete és a fiókkönyvtárak március 3-áig zárva lesznek, kivéve három fiókkönyvtárat, az odesszait, az északvárosit és a rókusit, melyeket január 11-én kinyitnak. Ezeket ugyanis nem lehet leválasztani a távfűtésről, így zárva tartásukkal nem spórolna semmit az önkormányzat.
A Kövér Béla Bábszínház március 3-áig szintén zárva lesz.
Az Anna fürdőben csak a járóbeteg-szakellátás működik majd, de a vizes részleg március 3-áig zárva lesz már december 19-étől. A Tiszavirág Sportuszoda december 19-étől március 3-áig, Újszegeden a sportcsarnok és a sportuszoda február 3-áig lesz zárva. A Műjégpálya sem nyit ki március 3-áig.
Az IH Rendezvényközpont február 3-áig, a Senior Center, a Partfürdő, a Belvárosi Mozi és a D2 március 3-áig tart zárva.
Hétfőnként zárva lesz a mars téri piac, ahol rövidített nyitva tartás lesz 5 órától 15 óráig.
A Széchenyi téri Tourinform iroda és az Alsóvárosi Tájház is zárva lesz december 19-étől március 3-áig.
Az IKV, a Szegedi Környezetgazdálkodási NKft. és az SZKT ügyfélszolgálati irodái is rövidített nyitvatartással dolgoznak.
A szökőkutakat leállítja Szeged és január 2-ától március 3-áig szünetel a díszkivilágítás is. -
-
martonx
veterán
Nyilván nem személyesen, de azt vallom, hogy fejétől bűzlik a hal. Bár hehe, a Néprajzi múzeumos projektemnél az új mondás az, hogy a következő keretszerződést már a Karmelita Kolostorban kell aláíratni (majd, ha ismét bármire hajlandó lesz az állam szerződni).
Én kérek elnézést!
-
pachito
őstag
Üdv! Valakinek van megbízható villanyszerelő ismerőse?
-
-Tsaba-
tag
válasz pachito #94562 üzenetére
Szia! Én a Jójárt Sándorral szereltettem, pontosan jött mikor megbeszéltük, és szerintem profi, ráadásul viszonylag olcsó is. Biciklivel jár szerelni is
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Köszönöm az ajánlást. A kollegával felveszem a kapcsolatot de minden épkézláb villanyszerelőt azonnal mentek
-
őstag
+49 xxxxxxxx számról küldenek csalók SMS-t amelyben "Csomagod érkezett a raktárunkba..."
https:// stb-stb ez a link a csalók csapdája!Üdv:Attila
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz totya694 #94568 üzenetére
Kolléganőmet tegnap hívták az "Erste bank ügyfélszolgálatáról", hogy "csalók" utalást indítottak el a számlájáról és hogy adja meg az adatait, hogy ezt meggátolják, de lehetőleg rögtön, mert kifutnak az időből. Az igazi csalók telefonszáma csak egy számjegyben tért el a valódi ügyfélszolgálatétól... A rendőrség szerint mindennap érkeznek bejelentések a károsultaktól.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
őstag
-
adrian14
tag
Pár éve egy roma hangú emberke hívott fel a “Telekomtól”, hogy nyertem. Pár perc után mondtam, hogy nem élek az ajánlattal. Erre Ő: “ á kur.. .nyád”.
Pedig most milyen jó lenne az a pár százezer ft nyeremény[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Ha Szegeden valahol láttok műanyag tolómérőt szólnátok.
Így néz ki: [link]
Igaz, hogy olcsó, de 3000 forint a szállítás, az azért durva egy kicsit. Más típus is jó, csak ne fém legyen.[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
válasz macilaci78 #94576 üzenetére
Szia!
Ha hoznál nekem megköszönném.
Az a jó benne, hogy nem karcol. A numizmatikában jól használható, a hamis érmék kiszűrésére. -
fecus
őstag
Valakinek van eladó 12V 10 de inkább több amperes kockatápja kis PC-hez, Pico PSU-hoz?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Akkor esetleg kölcsön? Vettem Pico tápot és 12V 200w kockatápot az otthoni szerveremhez. Kiderült, hogy a táp Xbox360 tápja. Most szívat. Egyszer elindul tízszer nem. Másnap újra. Nem tudom az eladónak bizonyítani, hogy a táp hibás. Már próbáltam másik alaplappal és másik pico táppal is. Ugyanazt csinálja.
Most másik táppal próbálnám."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Szabályosan leold a bekapcsolás után. A jelző led pirosra vált és csak a 220 elvétele után lehet újraindítani. Nagyon komoly tápja van az Xboxnak, csak ez a példány kissé háklis zárlatvédelemmel rendelkezik.
Ha leold 0V ha megy 11,98V"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz Rawulf #94590 üzenetére
Persze. A kábel megbontása előtt kipróbáltam és működött. Sajnos nem kapcsolgattam órákig, hogy mikor adja be a túlterhelést, hanem vágtam a kábelt rövidre, és kötöttem be a Pico-ba.
Amúgy sem hiszi el az eladó, hogy rossz, mert ő már számosat bekötött és azok működnek.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Stylewars_kp
őstag
Környékben ki milyen programot javasolna céges csapatépítőre?
Nem ottalvós, piálás, délig hányás a cél!
9-16 óráig, 21 kolléga töltene el valami szabadidős tevékenységet.
Lehetőleg délben kajálnánk is. Vegyes a társaság 30-50-ig, férfi-nő.Köszönöm a segítségeteket.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
tisn
addikt
válasz Stylewars_kp #94592 üzenetére
kisstadion, kispalyas foci + teke
-
ShadowX
őstag
válasz Stylewars_kp #94592 üzenetére
Ha nincs megkötve a kezetek paintball.
A mi cégünknél nem engedik, de jó móka... -
tisn
addikt
válasz Stylewars_kp #94596 üzenetére
sarkanyhajo + bogracs, ha meg jo ido lesz.
-
tisn
addikt
válasz Stylewars_kp #94598 üzenetére
igen, erre. (es asszem ott is lehet bogracsozni is.)
a partfurdon ugy tudom lehet sarkanyhajozni, es ott megy a bogracsozas is.
-
ShadowX
őstag
válasz Stylewars_kp #94596 üzenetére
Betojtak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs