- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz szabzoltan1 #94500 üzenetére
Asus X712-re raktam W11-et.Amíg meg nem lett a BIOS frissítés alvó állapotból kék halállal ébredt.
Amíg ki nem kapcsoltam a BIOS-ba egy HDD/SSD vezérlő részt addig a gyári SSD-t se látta a telepítő.
A W11 nem tudja alapértelmezetten netről beállítani a készülék óráját....Azért írtam a driver booster progit letöltöd annak segítségével lefrissíted a gépet majd ha kész vagy letörlöd a programot mert ha nem teszed akkor az egész "családja" felkúszik a gépre és mindenbe bele akar kotnyeleskedni.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
őstag
válasz szabzoltan1 #94504 üzenetére
Majd kiderül.Általában szoftver hiba szokta okozni de a történelem során már volt példa arra is,hogy a Windows "friss" példányában volt hiba ami a bajokat okozta(VGA hiba,újra indítás utáni kék halál,WiFi szakadozás, stb-stb)
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok sürgősen pinpong labdára van szükségünk itt szeged bécsi krt 37-39. Valaki tud segíteni?
We are only Stardust...
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #94508 üzenetére
elso este siman megvolt
-
fecus
őstag
Akkor kölcsön vagy DP - DVI kábel kölcsön?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
DarkByte
addikt
válasz Ted_Beneky #94508 üzenetére
Ha megteheted nyilván.
De én nem járok otthon szülőknél minden nap, havonta egyszer kb. Egyedül nem tudják megcsinálni, a 4G netükkel Teamviewer-el távirányítva meg valahogy még annyira sem volt kedvem szenvedni vele.
Egyébként 9 felé elült a vihar és utána végig lehetett tolni. -
solena
tag
válasz szabzoltan1 #94493 üzenetére
Gyors rendszerindítás nevű förmedvényt kikapcsoltad az Energiagazdálkodásban? Mert ha nem, akkor hiába nyomsz a Leállításra, akkor csak hibernált állapotba kerül a gép.
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Google térképen használom az idővonalat,azon belül a jegyzetet is.
Egy ideje nem menti a jegyzet szövegét.
Kiírja,hogy mentve,de mégse, visszalépve sem látszik semmi.
Miért?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
szabzoltan1
tag
válasz szabzoltan1 #94513 üzenetére
Az a legidegesítőbb az egészben, hogy ha az akku használatra rámegyek azt irja ki, hogy 23:xx percet használja a képernyő, kikapcsolva pedig 8 percet van.
Tényleg nem tudom hogy mitévő legyek. Lehet veszekwin 10 et és megprobomom azzal.Szomorú, hogy bekapcsolva majdnem többet bir a gép aksija mint kikapcsolva. 😠
-
őstag
válasz szabzoltan1 #94515 üzenetére
W11 kódot lehet elfogadja a W10 ha nem akkor is ráérsz megvenni.Ha azzal sem javul meg a noti akkor Asus service.Régebben futár ment érte felveszi Nálad megjavítva oda viszi vissza vagy ahova kéred (szerintem ez nem változott)
Amikor a W10 volt "újdonság" akkoriban volt egy hasonló hiba és azt az okozta,hogy az integrált VGA driver energia gazdálkodási szoftvere hibás volt.1-2 hónap elteltével az MS kijavította ezt a hibát.
Nekem most is van 2 notim ami lemeríti az akkut pár nap alatt.Az egyik VGA hibás csak HDMI-n ad képet a másik meg folyadékot kapott.Hálózatról akkuról mind 2 használható de az akkujaik lemerülnek ha nincsenek töltőn.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz totya694 #94517 üzenetére
Ja tényleg ha már fura hiba: van egy laptopunk (2 éves Dell Latitude 5590), ami lefagy, ha fél órára ott van hagyva akksin (nem alszik el, csak a kijelző kapcsol ki. Ja és nem mindig...50-50%).
Ha hálózatra van dugva, akkor nem fagy le sose[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ShadowX
őstag
Lenne egy olyan problémám, hogy egy első emeleti panel konyhájában van 2 szellőző. Klasszikus, egyik lent, másik fent. A fentibe be van ugye kötve a páraelszívó kivezető flexi csöve. A lentin meg ömlik befelé a hideg. Eddig különféle félmegoldásokkal dolgoztam, de most jó lenne rendesen megcsinálni.
Ezt a lentit szeretném eltűntetni (nincs gáz a lakásban, csak villany, szóval szellőzés miatt sem kell). Gondoltam arra, hogy purhabbal be lehetne fújni, de nincs létrám, amivel kívülről meg tudnám tenni, belülről pedig konyhaszekrény van a fal mellett rögtön, szóval onnan sem férek hozzá.
Csak ezért a 10 perces munkáért nem vennék létrát és cipelném valahogy oda, majd tárolgatnám feleslegesen. Sajnos nem ismerek olyan embert, akinek lenne is létrája és segítene ebben. Van itt ismerősötök/ti magatok esetleg ha ezzel foglalkoztok aki tudna segíteni? Természetesen fizetség ellenében.
-
stopperos
senior tag
válasz SirRasor #94518 üzenetére
Szia, 5490 -esnél is ugyanez van. Én is tapasztalom, havi 1-2 esetben. Még nem jöttem rá hogy mi lehet, most az utolsó előtti BIOS van fenn és a dell honlapjáról az intel igp driver.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
csoszogi
tag
válasz ShadowX #94519 üzenetére
Sima háztartási létrám van, olyan 1.60-1.80 magas, alumínium kinyitható, Csillag tér, de gondolom az nem elég ide. Ha mégis oda tudom adni.
Másrészt: ha van páraelszívód/szagelszívód (melyik?), ami szagelszívó esetén kifúj a 100-400m3/óra levegőt, akkor annak valahonnan pótlódnia kell, és az a valahonnan csak kívülről jöhet. Ezt is kalkuláld bele, ha be akarod tömni.[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #94519 üzenetére
Abból, amit leírtál, pont ilyen lakásunk volt a mostani előtt. Félmegoldásom van
Én úgy oldtam meg, hogy a beépített szekrényt kipakoltam és pont hozzáfértem így a szellőzőhöz, majd hungarocellel (valami doboz csomagolása éppen kéznél volt) kitömtem+még rongyokat is tettem oda (hogy azért tavasszal visszacsinálható legyen).
Konyhaszekrény hátulja lukas szokott lenni, tehát ha belemászol/kiszeded a fiókokat, talán hozzáférsz.
Régi fajta 5(vagy 6-7?) fokos alumíniumlétrám van, amit kölcsön tudok adni, de ha van magasföldszint, akkor ez pici lesz.
csoszogi ezen a levegőpótláson már én is gondolkoztam, mert 30 percenként 5 percre bekapcsol a központi elszívó. Műanyag, JÓL záró ablakok vannak, szellőző NINCS. A konyhaiba volt egyedül vágva egy szellőző, de azt megszüntettem Csodálkozom is, hogy miért kell rendszeresen szellőztetni, mert a központi szívás az kevés.
Nincs jó megoldás, mert a konyha csak a szellőzés "szívó" hatására nyílt ki, de télen, vacsora közben jött a fejünkre a hideg. Illetve a többi szobában 0 megoldás volt alapból, szóval...
Ja félmegoldásként negyedesre lehet hagyni a műanyag ablakokat és akkor a pici résen minden szobából tud szívni kis levegőt. Ugyanakkor nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek az ablakok támogatják a negyedes megoldást, mert nincs akadás: érzetre csak nincsenek teljesen becsukva, semmi több. Talán még árt is az ablaknak
Olyan ez, mint a téli-nyári csavar, amit szintén nem találok ezeken[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
fecus
őstag
Már kaptam DP-DVI átalakítót próbára.
Most megvételre keresek PS2-es billentyűzethez USB-re átalakítót. Az alaplapon nincs PS2.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
csoszogi
tag
válasz SirRasor #94522 üzenetére
Pedig valahonnan jön az a levegő... Nekünk a bejárati ajtó nem volt cserélve, ha minden csukva ott jön be a levegő. Nálunk volt panelprogram, konyhában olyan az ablak, amin van vágva lyuk ami nem zárható, meg a szobákban is van, az elvileg zárható de nem zárjuk...vagy soha nincs nyitva...nem tudom melyik állapotban van.. Ismerős télen: kertes ház, ablak becsukva, elszívó bekapcsol. Na hol jött be a levegő? Gázkazán kéményén vissza. Enyhe szénmonoxid mérgezést kaptak a gyerkőcök, csak kicsin múlt a tragédia. Ezért csak óvatosan a szellőzők eltakarásával.
tisn: igen én is úgy csinálom, bukóra az ablak így a légáramlás ablak-gáztűzhely-szagelszívó
fecus: ilyet keresel? [link] mert ma járt a kezemben a munkahelyen...megnézem kidobtam-, vagy bekerült a mindenes dobozba
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Stylewars_kp #94527 üzenetére
Ja pár éve kérdeztem, hogy mivel olajozzam, de magam is teszteltem:
Műszerolaj, WD40, teflonos lánckenő, nem teflonos lánckenő, grafitos lánckenő, szilikonolaj (nem lidlis, Prevent - saját termék - ez itt a reklám helyeMessze magasan a szilikonolaj vezet. Annyira sima tőle a zárás, mintha új lenne.
Azóta a kabát/táska cipzárját is azzal fújtam be és egy álom!Make Love not war!
-
fecus
őstag
válasz csoszogi #94528 üzenetére
Fordítva. USB dugó a gép felé és PS2 aljzat a bill. felé.
Amúgy van az alaplapon PS2 csak egysoros aljzaton amit ki kellene vezetni a hátlapra vagy olyan hátsó "hogyihíjják"-ra ami a kártyák fenekén van.
Ha van valakinek kidobandó PS2 hosszabbító kábele vagy bármi amin van PS2 lengő aljzat, meg legalább 5 cm kábel az is jó, majd megforrasztok egy toldót.
-
pulutodurumo
őstag
válasz Stylewars_kp #94530 üzenetére
A paraffin miért koptatja a zárat? Elég puha anyag. Lásd még: gyertya.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
ShadowX
őstag
Eladóvá vált egy Xiaomi AX3200 router.
-
ShadowX
őstag
Másnál is hasít a telekom net? 2 napja gigabit helyett max. 45 mbit megy. Feltöltés 25, ahogy eddig is.
-
GrotESC
aktív tag
Ismertek Szegeden olyan üzletet, ahol lehet fizetni számítógép alkatrészekért Szép kártyával?
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Jinxb1rd
addikt
Mgpróbálom a lehetetlen:
Bárkinek ötlete, hol tudnék szerezni férfi parókát? Nem extravagánsat, sima kinézetűt, Halloweenre.We are only Stardust...
-
őstag
válasz macilaci78 #94540 üzenetére
Engem meglepett mert nem jártam Aldiba de tudtam,hogy a Medion a saját márkanevük és valamikor sok-sok Medion PC-t,monitort,szórakoztató elektronikai cuccokat láttam a vásárokba amiket németből hordtak be.Úgy egy hónapja mondta a nejem nézzünk már be a napfényparkba lévő Aldiba és 1db az 1 Medion nevű valami szakállnyírót vagy mit láttam.
-
tisn
addikt
A mindszenti, a sándorfalvi és Szegeden, a Szőregi úti CBA NOVA bevásárlóközpontban működő kormányablakok zárnak be Csongrád-Csanád megyében. Az ügyintézési pontokat azért zárják be, mert az állam is takarékoskodik az energiával. Korábban már bezárt a Rókusi körúti nagy Tescóban lévő kormányablak is, de az nem a spórolás miatt. Az nem is nyit ki többet.
-
csoszogi
tag
Általában én vásárolok be ezért sokat jártam-járok mind a Tesco, mind a Nova fele. Változatos időpontokban, hétköznap hétvégén többféle napszakban. De hogy ezen két helyen mindig rengetegen voltak a kormányablakban, az tuti. Végül is tök kevesen élnek itt...így akkor Szegeden, marad kettő...és igen ahogy tisn írja: parkolás...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Vallás
- PlayStation 5
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest