- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz quailstorm #88750 üzenetére
Vettem kis méretű csipeszt, ha meg összeérhetnek, akkor húzok rá zsugorcsövet, nem is melegítem rá. Meg csináltam T-Deans csatlakozóval egy sor átalakítót, csipeszt, egy doboznyi tápegység, 7-8 cellás Ni-Mh és 2-3 cellás Li-Po akkuk, próba áramköröknek pont jó.
Tapasztalatból tudom, hogy a 8,4 V-os 7 cellás Ni-Mh akkuról szépen megy a 12 V-os 5050/60 ledszalag, egy 120 centis darabot használtam egy bő évig így egy olyan tárolóban, ahol nem volt hálózati áram.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Agyasima
őstag
Tudtok olyan helyet Szegeden, ami a Medicovernél (30e Ft) olcsóbban végez COVID19 PCR tesztet?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
quailstorm
nagyúr
válasz macilaci78 #88751 üzenetére
Nekem ilyesmi nincs, megoldottam sokfele meretu akkuval. De majd lesek el otletet.
-
csoszogi
tag
Hétvégén voltam a Szikin. A gyermekmedencét felújították ( a múltkor írtam, hogy felújítás alatt, ezek szerint gyorsak voltak) , használták is a gyerkőcök.
Sokan voltak, de eloszlott a tömeg.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
Nagyon egyszeru, folosleges...reg nem hasznalt , de mukodokepes kerekpar lezarot keresek
Olcson...eladó: vadi új soundcore motion+
-
azbest
félisten
A nagy tesco környékét vérre éhes nőstények lepték el.
Elkelne arrafelé egy szúnygírtás. -
tixem
addikt
Sziasztok!
Van a városban vagy a környékén műanyag hegesztéssel/javítással foglalkozó szaki / műhely? Kocsiban kellene egy műanyag kárpitelemre visszavarázsolni a rögzítőfüleket.
Köszi
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Gergello
addikt
válasz macilaci78 #88771 üzenetére
Igen.
-
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz Gergello #88772 üzenetére
Értem én, csak az én szótáramban a szekrénysor legalább 2 elemből áll.
totya694: ki kell belezni: ajtólapok, fiókok, polcok külön, úgy már két költöztetésben járatos markos legény egy hevederrel elbírja.
Anno amikor a kamrapolcot vágattam, kimaradt egy kb 55×60 cm bútorlap, vettem alá 4 db görgőt, két ilyen egység a két vége alá és mehet a menet. Spaniferrel odahúzod a szekrényhez és a küszöböknél át lehet emelni. Ezzel az eszközzel a háromajtós ruhásszekrényt úgy vittem át felújításkor a szomszéd lakásba, hogy ki se pakoltam belőle. Csak oldalra billentettem, feleségem alátolta, kivette alóla a "guri-gurit" és gyönyörűen ment mindenhova.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Gergello
addikt
válasz macilaci78 #88777 üzenetére
Ez 3-ból áll csak nem függőlegesen hanem vízszintesen vannak egymáson.
Azért irtam sort mert 250 cm széles.[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Utólagos tolatóradar beszerelésre melyik céget javasoljátok? Jó lenne ha valakinek személyes tapasztalata lenne.
Én nem merem szétfúrni a műanyag elemet.
Mi pénz lehet. Csak hátra kellene."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz fero02 #88781 üzenetére
Műszaki érzékem van, de bátorságom nincs . Ahogy öregszem egyre többször hibázok és fájna egy szép karcolás a lökhárítón.Az igényeim azonban nem változtak.
5 éves Peugeot 308, szürke, úgyhogy biztosan találnék hozzá a kínaiaknál szürke érzékelőket."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Corpuscle
őstag
válasz macilaci78 #88784 üzenetére
A vonóhorog sem rossz. Az elég konkrét visszajelzést ad.
-
őstag
válasz macilaci78 #88784 üzenetére
A szomszéd kocsiján az is jó gyakorlásra
Legfeljebb a kocsi mellé rak 1-2 cserebogár tetemet és már van is mire fogniÜdv:Attila
-
fecus
őstag
Nektek elmentek otthonról!
Ennyire nincs hőség....
Amúgy azt olvastam, hogy a magassága meg a szöge egyáltalán nem mindegy ahogy ível a lökös, a hamis riasztások miatt.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
csoszogi
tag
Valaki pár hónapja érdeklődött, hogy mikor lesz ilyen szervezett kirakodóvásár ahol mindenféle bizbaszt otthonkától kezdve az ágvágóig lehet kapni.
Ma bedobtak egy újságot: Petőfi telep műv.ház, július 18, 9-12
-
Ted_Beneky
senior tag
Most kaptuk a levelet az Inviteltől, hogy aug.17-től átmennek Digi-be. Ugye még az van, hogy jogutódként folytonosság van és a Digi ugyanazt a szolgáltatást nem adhatja többért?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #88791 üzenetére
koss veluk uj szerzodest. az en szolgaltatomat is megvette a digi (tvnetwork) es nem valtottak automatikusan az uj olcsobb digis arra.
-
veze
őstag
válasz Ted_Beneky #88793 üzenetére
A digi alapbol olcsobb mint az invitel volt. Nálunk is ( nekem is volt) volt Invitel és azonnal átmentem Digihez amikor elérhető lett kevesebb pénzért min dupla sávszélességet ad, és a tv-hez sem kell minden egyes készülékhet külön STB mégis mennek a HD adások ( ha a tv képes rá) és mellesleg semmi probléma nincs a digi minőségével ( optika) kb 3-4 éve van már de még hibabejelentést egyszer sem kellett tennnem.
Szóval egy kört érdemes lesz futni ezzel, hogy ha drágábbat nem is szeretnél de jobbat olcsobban esetleg? persze ha okés a drágább (lehet hogy rosszabb kondiciókkal) és nem oszt szoroz , akkor Neked jo a nyugi. -
Ted_Beneky
senior tag
Köszi neked is. Jelenleg 4350Ft összesen az optikás 100/30 net, egy darab STB és IPTV-ben a legnagyobb csomag (a mozicsatornák nélkül). Ha kijön olcsóbban, hát nem bánom , többet nem fizetnék érte, ezért kérdeztem, hogy hogyan van ilyen átmenetkor, emelhetnek-e vagy nem.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
veze
őstag
válasz Ted_Beneky #88795 üzenetére
optikan a digi nem is árul már csak gigabites csomagot, nekem 500/200 volt ( mert az is doszt elég lenne) de kérés és díjemelés nélkül, egyszercsak átminősítettek 1000-re. ha nincs is annyi de kb 800/250 mindig van, ha mérek, ez több mint elég
-
fradi81
veterán
Tp-link 740n router [link]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Régi cuccok főleg kábelek amik csak helyet foglalják,
sör/csoki/de inkább ingyen: [link][ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #88798 üzenetére
Javítani mit kell rajta?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest