- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi82
aktív tag
Nem ér rá ingyen!!
Klinker csempe. -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Ismerősi körben, vagy csak szimplán nem tudtok esetleg medencés kiadó lakást, ahol lehet chillelni napozni?
Airbnbn nincs sajnos ilyen paraméterekkel.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Attix82
addikt
Üdv.
Van egy cégem ami a google térképen is fent van. Módosítottam pár adatot amit ugye feldoglozás alatti felirat jelent meg. Felhívtak állítólag a googletől, hogy 1x befizetéssel ami bruttó 35 000 Ft tudom módosítani szabadon a cégem adataim. Ez valós lehet?
-
Ezekiell
veterán
-
szumoo
senior tag
Üdv Urak!
Merre érdemes menni Debrecenbe Szegedről? Leginkább a legkevésbé pocsék útminőségű érdekelne.
Előre is köszi!
Sz.A nyúlon túl?
-
pulutodurumo
őstag
válasz Attix82 #88056 üzenetére
Ha jól emlékszem, lehet látni hogy ki kezdeményezett módosítást. Feltéve, hogy egy ideje már benne vagy a Google közösségi izéjében és rendszeresen hozzájárulsz ezzel-azzal. Innen már csak pár egyszerű lépés kideríteni hogy hogyan lehet elérni téged. Ezért is van akkora keletje a privacy központú megoldásoknak.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Ezekiell
veterán
válasz Attix82 #88056 üzenetére
Hát ha én ilyen scamet futtatnék, akkor azt csinálnám, hogy lenne egy scriptem, ami végignézi egy adott város cégeit google maps-en és kiköpi azokat, aminél a "Feldolgozás alatt" felirat van, és elkezdeném végighívogatni ezeket a cégeket.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Attix82
addikt
Itt is egy cikk erről : [link]
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Valakinek megcsináltam a házi dolgozat programozás feladatát, amiért cserébe kaptam egy 500GB-s 2.5-ös noti vinyót, meg valami noname (egret, ha ez jelent bárkinek bármit) média playert. Kérdésem, hogy jelképes összegért érdekelhet-e ez valaki innen (amúgy tippre ilyen 500GB-s noti vinyóból egy már eleve porosodik itthon ) , vagy csapjam hozzá a Totyának kivitt következő limlom szállítmányomhoz, és majd ő elpiacozza/felhasználja/eladja.
Én kérek elnézést!
-
stopperos
senior tag
válasz Attix82 #88054 üzenetére
Én a business.google.com oldalon intézem a céges adatok módosítását (nyitvatartás, fényképek, covid-19 üzenet, ...). Eddig még nem volt gond.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
fecus
őstag
válasz szumoo #88069 üzenetére
Én a második alkalommal felmentem Szolnokig és anélkül, hogy bemennél a városba fordulhatsz Debrecennek. Az első út a legrövidebb úton volt, de néhol elharaptam a nyelvem. És tényleg 3-szor mértek oda is meg vissza is, autóból.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Nem, vagy talán kis szakaszokon. És igen.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
nap
addikt
Meddig van az ingyenes parkolás a városban?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
fecus
őstag
A linuxos topik tanács bevált, de itt az újabb kérdésem:
A feladat egy komplett játékgép összerakása. Sok PC-t raktam már össze, de csak olcsó kínai házba, egyszerű irodai gépeket.
Ez ablakos, leírása szerint jól kábelezhető.
Tudtok olyan oldalt, videót, ahol ilyenek szakszerű szerelését mutatják be. Nincsenek LED-es ventik, meg ilyesmi, de mégsem szeretnék annyira megégni a kábeldzsumbuj láttán.
Kötegelőm, tapadós, vágható szalagom (igaz kék meg sárga) no meg szigszi az van valamennyi."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Ezekiell
veterán
Ezeken a YouTube csatornákon van több guide is, mind jo, keress rajuk:
Linus tech tips (Én ezt ajánlom)
Bitwit
Austin evans
Jayz2centsDe rengeteg ilyen guide van, "PC building guide" Google segít.
[ Szerkesztve ]
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
SirRasor
addikt
Nem kötekedésből tényleg, de nem egyértelmű, hogy mit-merre érdemes húzni?
Más: valakinek van olcsó PI-je, amin már van LAN-port és nem kell neki?
Pi-Hole-t szeretnék építeni. Kipróbáltam Win alatt HyperV-vel és nagyon bejött Csak a gép nem megy állandóan, az okosTV-nek az okos reklámait meg csak ezzel lehet blokkolni.Más, de kapcsolódik: mobilon hogy lehet mobilnet alá másik DNS-címet állítani? Ha a DNS66-al csinálom, mint VPN-saját magába, akkor próbálkozik az egyetlen címmel kb 5 másodpercig, utána...kitalál...de nem tudni hogy. Bár lehet annyira linux, hogy az /etc/network/interfaces-nél ha felveszem, mint egyetlen DNS-szerver, működne
Make Love not war!
-
quailstorm
nagyúr
Ragasztószalagot nem használsz gépben, mert hamar elenged, ragacsos takony lesz belőle.
A többit leírták a többiek, azért van a tepsi az alaplap mögött, hogy ott legyen a káosz, de ha félmoduláris a tápod, akkor nagyon káosz se lesz.
Meg úgyis az alaplap meg a tálcán lévő lukak, kábelek hossza, engedékenysége fogja ezt beszabályozni. -
fecus
őstag
Mindenkinek köszi. Megnéztem egy videót és már okosabb is vagyok. A hétvégén indul a party.
-
Cyrin
addikt
ilyen nincs valakinek elfekvőben, vagy hol tudok ilyet venni készletről?
-
Ezekiell
veterán
Ez is lesz az elektropincében a Dugó téren, kb biztos vagyok benne. De ha nincs, azt tuti tudják, hol lehet venni.
-
nap
addikt
válasz martonx #88082 üzenetére
Nem hiszem, hogy sok bevétele volt az önkormányzatoknak a parkolási díjakból, mert elment a parkolási cégekre, a parkolóőrök fizetésére, a parkolási cégek vezetőinek tiszteletdíjára és szolgálati sport és luxusautóira.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
-
SirRasor
addikt
Nem rossz elképzelés, de 2 gond van:
1. Digis router: nem lehet piszkálni. Mögé berakni egy routert kb. értelmetlenebb, mint egy pi-t.
2. gigabites net: openwrt-vel szórakoztam már(napi frissítős hosts scriptet is belehegesztettem): hardwares NAT támogatás nincs, azaz szoftverből nem fog menni 1 gbps az hót zicher. Egy v1-es 1043-as tplinkből 180 mbitet tudtam csak kicsavarni. Oké, egy új routerben lehet erősebb proci van...talán menne 300-400 mbit?Mobilos: teljes blokkolás kell, nem csak böngészős.
Make Love not war!
-
őstag
Szolgálati közlemény!
Bordány 1/3-ában nem lesz áram 16h-ig
Üdv:Attila
-
mimi82
aktív tag
Minden cucc elkelt.
-
stopperos
senior tag
válasz SirRasor #88090 üzenetére
Ha armbian-ra is meg tudod oldani, akkor egy egy OrangePi R1 + expansion board szettel tudok szolgálni beszerzési árért (6,5k Ft), annyi plusszal, hogy ha nem működne a PiHole rajta, akkor vissza tudjuk csinálni.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Protezis
őstag
Hello,
Elektroműszerész van itt esetleg? Van egy Qpad MK-80 billentyűzetem, a kiegészítő USB csatlakozó, vagy maga a kábel érintkezés hibás, néha működik, néha nem. Ezt szeretném megjavíttatni.
-
Protezis
őstag
válasz macilaci78 #88095 üzenetére
Köszi! Nagyon ritkán nézek be ide, 10 éve még aktívabb voltam
-
Protezis
őstag
válasz macilaci78 #88097 üzenetére
mokay. Most mi is a célod ezzel?
-
SirRasor
addikt
válasz stopperos #88093 üzenetére
256 MB nagyon zóna. Azon gondolkodom, hogy nem elég egy 1 GB-os változat, hanem veszek egy 4GB-osat ebayről és majd ha kelleni fog egy pici gép a pici lánynak, akkor kap mellé perifériákat és ott egy komplett gép.
Protezis én is tanulok minden nap. Például ez az, amit el kell engedi reagálás nélkül
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest