- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz SirRasor #87896 üzenetére
Anno a Sándorfalva és Dóc közti erdőbe jártunk airsoftozni a tulajdonos engedélyével. A vásárhelyi laktanya kezelésében áll az erdő, harckocsilőteret is kialakítottak ott.
Az erdő tiszta, természetes, sokan használják még rekreációra: túrázók, bringások, motorosok, quadosok is, ennek ellenére elég nagy, jól el lehet bóklászni ott 8-10 órán át, hogy senkivel nem találkozol.
A vadászok szerintem nem használják, legalábbis nem láttam semmilyen vadállatot.
Az erdő egyik széle a köves út, a másik széle szántó, belül is van pár jól használható földút.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
-
vizslakutya
senior tag
Tud valaki olyan helyet ahol zöld ( A4) papírra ki lehet nyomtatni az autó "zöld" kártyáját vagy estleg tud valaki ilyen papírt adni (2 db) ?
Köszönöm.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
veze
őstag
válasz vizslakutya #87905 üzenetére
Esetleg olyan zöld papirja is lenne valakinek amire a forgalmit lehet kinyomtatni?
-
csoszogi
tag
válasz SirRasor #87904 üzenetére
szerintem azt is vedd figyelembe, hogy az utóbbi években nem igazán irtották a kullancsokat...Még egy ötlet: a Füvészkert is megnyitotta kapuit, tavasszal nagyon szép, ráadásul üvegházi része is gyönyörű. Meg kell kérdezni mikor virágzik a vanília, iszonyatos erős és finom illata van..
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz vizslakutya #87905 üzenetére
A Cégnél van minden hozzá, csak én nem vagyok bent.
Ha ráér küldd el és valamelyik nap kinyomtatom!"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Egy kis okoskodás (brainstorming) kellene nekem.
Anyukám régi pc-je kimúlt. Azt kérte, hogy ne olyan csúnya és nagy szerkezet legyen a következő, hanem aranyos és kicsi.
A feladat nagymama felhasználó: böngészés, gmail, videó és képnézegetés, skype, wifi ha van beépítve. Szerintem csak VGA csati van a monitoron.
Most jó volt neki a kétmagos AMD SSD-vel. Gondolom ezt ma már egy régebbi gép is tudja.
Mit keressek? Esetleg egy előző generációs NUC is tudja?
Vélemény?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
SirRasor
addikt
IMHO laptop irányba nem mennék, mert borzasztó pici a kijelző.
SFF gépek már elég picik? Ha igen, akkor nem is kell továbbmenni, az imperiumtól lehet nézegetni.
Például ez elég jó:
i5 4570 8 GB rammal 60k-ból kijön. Melléraksz egy SSD-t és kész.
A skype+böngészés megeszi most a 4 GB ramot egy win10-el. Lehet, hogy jövőre már kevés lesz, tehát az a 8GB jó, ha ott van +tartaléknak. Ja és 2 év gari, illetve pont ilyenünk van is a cégnél és 0 hangja van.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
martonx
veterán
Totya a megmondhatója, hogy én abszolút mini-itx rajongó vagyok. Vannak nagyon jó, és egészen megfizethető mini-itx-es alaplapok, házak (bár a mini-itx házak mindig drágábbak valamivel, mint a nagy böszme, haszontalan atx házak). Én azt javaslom, hogy egy ilyet rakjatok össze.
PL. egy ilyen ház egy kis fogyasztású AMD APU-val: https://ipon.hu/shop/termek/chieftec-fi-01b-u3-250w/512188
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
vizslakutya
senior tag
Köszönöm, nem sürgős nem szándékozok mostanában külföldre menni, nekem is a cégnél nyomtatták ki eddig,de változott a helyzet,engem nyomtak ki a zöld papír helyett!
Most olvasom a keresésed,van itt egy az asztal alatt,igaz a fiamé,de épp ki akarta dobni. Szerintem bőven túllépi az igényeid,igaz ez egy komplett ház,nem pici-aranyos. Anno Boba rakta össze.[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
macilaci78
nagyúr
Párom nagymamája ilyen felhasználásra egy Intel NUC-ot használ vezeték nélküli bill-egér kombóval. 3 éve elégedett vele.
Vagy ha kevesled, akkor egy mITX félgépet lőnék Apróról 8 GB rammal, i3-tól fölfelé bármivel, bele az SSD és hajrá.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sarkanyolo2
őstag
Kis POSTA infó. Benéztem és mindenki maszkban dekkolt az ablak előtt, szóval skippeltem.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
tisn
addikt
válasz sarkanyolo2 #87919 üzenetére
miert mennel zart helyre, tomegbe maszk nelkul?!?!
-
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #87921 üzenetére
Szvsz még hetekig. De elég egy sál is, az csak van otthon?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #87923 üzenetére
Tökmindegy, arra elég, hogy bemenj bármelyik drogériába vagy CBA-ba és vegyél 300 Ft-ért egy maszkot...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
macilaci78
nagyúr
Én 2 hete a pizza mellé rendeltem 3 szövetmaszkot.
De ha egy garbót, vagy pólót húzol föl az orrnyergedig, az is elég.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tisn
addikt
nekem az alsogatyam tokeletesen hasznalhato maszknak is (egy videoban lattam, hogy kell felhuzni )
kerj a csajodtol egy bugyit, az is jau...
-
quailstorm
nagyúr
USFF form factor. Egér a méret érzékeltetése végett.
-
fecus
őstag
válasz macilaci78 #87918 üzenetére
Ez a NUC mozgatta meg a fantáziámat.
Meg ez! Pont jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Gergello
addikt
válasz macilaci78 #87929 üzenetére
Atya ég nem is tudtam ilyen létezik. TV hdmi csatlakozójába bedugod és ott a számítógép ?
-
fecus
őstag
válasz macilaci78 #87929 üzenetére
Ez már nem NUC hanem STICK.
Amúgy a monitor adott, és nincs rajta hdmi.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Cyrin
addikt
Én gigabyte brix-et vettem a céghez a tárgyalóba a nagy monitor alá, már az új 4 magos celeronos fajtából, SSD+RAM bele, és kész is, asszem 60e körül volt összesen. Kapott egy linuxot, és tökéletes, hangtalan és meglepően gyors.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz macilaci78 #87934 üzenetére
ilyen vagy ez? nem mindegy. én is kivártam a 4 magos celeron verziót (az alap a kétmagos még most is, és nagyon nem midegy). van pentiummal, és akár i7-tel is.
a feladathoz választunk hardvert.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
-
csoszogi
tag
Ha valakinek Xiaomi telefonja van:
feltelepítette a telefon automatice az új MIUI kezdőképernyő-t, bele is halt semmi sem segített, le kellett szednem a frissítést
(Redmi 5 Plus)Lásd:
[link]"Sikerült megoldani, ha valakinek ilyen problémája lesz leírom:a beállítások--> alkalmazáskezelőben a MIUI kezdőképernyő frissítéseit kitöröltem, a frissítéssel lehetett valami gubanc, már működik!! :))"
el kell távolítani a frissítést, és nem is engedni, hogy újra felrakja
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Én szülőknek ilyet raktam össze tavaly: [GIGABYTE Brix Ultra GB-BLCE-4105]
+8GB RAM +WD Green 120GB M.2 SATA SSD
Megy mint a zsírozott villám, elfér a polcon olyan pici. Nagyon szeretik. Picit a ventije hangos, de szerencsére a BIOS rész után alig megy, gyakorlatilag néma.
Szeretném hinni hogy úgy 4-5 évig ez bőven elviszi nekik az aktuális Win10 + Chrome verziót. Remélhetőleg a VP9 se hal ki a weben addig, mert azt hardveresen gyorsítja.[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
Redmi Play 2 egyik reggel nem kapcsolt be, szóval kuka. Egyik Redmi 7-es borzalmas belassulásokat produkál, a UI-a egyszer meghalt, azóta custom launcherrel azért elvan (a borzalmas lassulásokat leszámítva, de azok már a custom launcher előtt is megvoltak). Redmi 5-ösnek szintén a UI-a készült ki, szerencsére ezt custom launcherrel lehetett orvosolni. Redmi 4-nek a billenytűzete szűnt meg létezni, szerencsére ezt custom keyboard-al lehetett orvosolni. Redmi 4 GPS-e is nagyon gyengélkedik. Kollégák között pedig két MI A1 és egy A2 ment a kukába (miután többediket cserélték garanciába végül inkább megszabadultak tőlük a kollégák) a meghalt GPS-e miatt.
Szóval ezek alapján én legközelebb inkább orosz ruletteznék, mintsem xiaomi-t vegyekÉn kérek elnézést!
-
fecus
őstag
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat. Megrendeltem amit linkeltem, hogy megtetszett. Visszaigazolás még nincs. 1+1 év gari.
Vissza a másik gondomhoz, sajnos Ezekiell nem tudott segíteni.
Még mindig PCI-e riser cuccot keresek, hogy egyszer ki tudjam próbálni, hogy megy-e a PCI-e 2x netkártyám PCI-e 1x csatiban.
Csak ha igen, csak akkor nyúlnék a fűrészhez.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest