- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Csoportban ha valaki elvinné 10e-ért megkapja. Ennyiért szerintem jó deal.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
tisn
addikt
válasz PowerBuldog #87502 üzenetére
az enyem 20 korul ment el, ugyhogy tenyleg jo ar 10-ert
-
Veatta
aktív tag
4,3 m3-es argon palackot keresek, nincs valakinek véletlenül?
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
válasz Veatta #87505 üzenetére
Az pont nincs a spájz sarkában
Hol lehet ilyet venni egyátalán, és mihez kell? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Edit: közben utánaolvastam, védőgáz heggesztéshez. Azt hittem valami egzotikusabb dolog (na nem mintha valaha heggesztettem volna)[ Szerkesztve ]
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
castiels
addikt
Szemernetről valakinek van tapasztalata?
-
Veatta
aktív tag
Az van 6 m3 😁
-
macilaci78
nagyúr
válasz Veatta #87505 üzenetére
A Linde-nak van állomása a Dorozsmai út elején.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Orionk
senior tag
Szia,
Van tapasztalatod, vagy többieknek arról, hogy ha megérkezne egy cipő, de mégsem kényelmes, rossz a méret, stb., mert nem tudtam előre megpróbálni, akkor hogyan tudom visszaküldeni?
Nekem kell újra becsomagolnom, értesítenem a webáruhazat, elmenni postára, pénzért feladni, foglalkozni vele, stb. ? köszönöm. -
vizslakutya
senior tag
Változó,pl az E-cipő az küld érte futárt,az Aliatic-nál el kellett menni a postára,ott bemondtam,hogy melyik cégnek küldöm vissza,kaptam egy dobozt beleraktam,elvette a kisasszony és kb 1 hét múlva landolt a pénz a számlámon.(nem volt más méretük,nem tudtak cserélni)
A Deichman (ha működne a bolthálózat vagy visszaküldöd vagy bármelyik üzletükben cserélik)
De minden komolyabb shopnál le van írva a visszaküldés menete ,általában alul a tudnivalók közt.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
tisn
addikt
válasz vizslakutya #87521 üzenetére
megneztem, nike ups-el ingyen viszi, futar kijon
[ Szerkesztve ]
-
Veatta
aktív tag
válasz macilaci78 #87515 üzenetére
Sem ők, sem a messer nem ad már el palackot, csak bérbe, napi 135 Ft-ért.
-
Agyasima
őstag
Van tippje valakinek, hol és mennyiért lehet / érdemes eldobható papír szájmaszkot venni? A net nem mond semmi okosat. És az ismerőseim sem nagyon.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
tisn
addikt
-
Agyasima
őstag
430/db. De még a 250 is. Újragondolom a vásárlást. Majd ha kötelező lesz... amúgy szinte minden napra jut egy hír, hogy megint mennyi millió cucc érkezett. Azok hol vannak vajh'?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
tisn
addikt
válasz Agyasima #87528 üzenetére
nekem 4 papirmaszkom van, nem dobom ki egy hasznaalt utan. benn hagyom az autoban, ritkabban megyek vasarolni, zart helyre, mint ket nap, addig meghal rajta a viruska. (foleg, hogy a napon fel is melegszik, szaraz is, nem tul idealis inkubator)
a moshatot meg mosom minden alkalom utan, de eddig az is csak 2x volt rajtam.
-
Ezekiell
veterán
válasz Agyasima #87528 üzenetére
Már azzal nagyon sokat teszel magadért és másokért, ha egy varrott maszkot felveszel. 1000-1500 Ft, FB marketplace-en találsz bőven.
(#87529) tisn ha elfogadsz egy tanácsot: jobb módszer, ha a maszkokat beteszed sütőbe, 70-80 fokra, fél órára.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ezekiell
veterán
nem értek egyet, de én már annak is örülök, hogy ha valaki bármilyen maszkot hord , és ne tegyük ezt is koronatopikká
-
Ezekiell
veterán
70 fokon nem gyullad ki semmi, attól nem kell tartani. nem füstöl, semmi baja nem lesz (vadonatúj elektromos sütőben sterilizálom így a maszkokat - gázsütő az más tészta, sose volt, ott ha nyílt láng van, akkor tényleg ne )
-
csoszogi
tag
Én amit ajánlok, Domestoszos vízben (5-10%) kb 5-10 percig áztatod, majd tiszta vízben kiáztatod. De ha tényleg papír, akkor szétázik . Szárítás után újrahasználható és steril.
Itt van egy cikk, igaz ezt még nem elfogadott, de azért irányadó lehet a vírus stabilitásának szempontjából:
[link][ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Ha win10et szeretnék, akkor milyen összegben kell gondolkoznom?
Látok neten 40-80ig árat, de láttam már itt is ajánlott eladót 5-6 körül?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Ezekiell
veterán
válasz Doggy dog #87539 üzenetére
Ha NAV/BSA ellenőrzésen akarsz átmenni, akkor az 5 ezres nem feltétlen lesz jó, csak akkor ha kapsz számlát, ami eredetiségigazolásra jó. Itt a bírósági döntés erről: link
Egyéb esetben jó bármelyik resell license.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
csoszogi
tag
válasz biomassza #87537 üzenetére
nem jár jobban: a Hypo aktív hatóanyaga is Na-Hypoklorit, de nem ismert a koncentrációja. A Domestosban, Floraseptben és hozzá hasonlókban tudott és állandó. Más rendszerben de jártam már meg, hogy vagy túl erős volt a hypó, vagy túl gyenge. Egyik sem volt jó. De nyilván ha csak az van otthon, az is megteszi szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Ide is berakom:
Halk vízforralót tud valaki ajánlani?Make Love not war!
-
-
martonx
veterán
válasz SirRasor #87545 üzenetére
De most komolyan, nem azt mondom, a forralódó víznek van némi hangja (akkor sem a vízforralónak, mivel abban egy fűtőszál van, és ennyi ), de mégis mire számítasz?
Egyébként kit zavar egy vízforraló hangja? Nekünk Braun van, ha jól rémlik, most hogy felhoztad a témát rémlik, hogy lehet némi surrogást hallani, egy idő után meg bugyogást, de eddig különösebben fel sem tűnt.
Amúgy nekem úgy rémlik, hogy ha a villanytűzhelyen bármit melegítek, az olyan szép lassan melegít mindent fel, hogy semmi hangja nincs.Én kérek elnézést!
-
fradi81
veterán
Lehet azért hangos mert gyorsan melegít, meg lehetne próbálni egy kisebb 500w körülit hátha.
moto g72, Ninebot d28e
-
SirRasor
addikt
válasz pilóta #87546 üzenetére
Miért? Ezért:
https://www.youtube.com/watch?v=CLtG85oS6YkAmúgy asszem megvan a nyertes:
https://www.youtube.com/watch?v=pFcF0ItPcaI
martonx a miénk 2400W-os...gyorsan melegít, de brutálisan hangos; reggel felébred rá a kisebb gyerkőc.Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest