Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Van 8 db simpsons hûtômágnesem, ingyen elvihetô.
-
Polemius
senior tag
válasz Rhino666 #50392 üzenetére
A vásárlás időpontját (óra, percre pontosan rögzítik, mikortól érvényes) megelőző időpontra nem lehet pályamatricát venni.
ematrica.autopalya.hu -
-
pmheros
őstag
Tapasztalatok a Bolthely futárról:
-weboldalukon (még szombaton) a saját naptárjukban lehetett a szombatot jelölni csomagfelvételre. Jelöltem a szombatot , aznap rámcsörögtek hogy nem lehet a szombatot választani, hétfőn tudják leghamarabb.
-extra nélkül kértem ami 1200 +Áfa lett volna. Valahogy 1500+ÁFA lett. A számlán nincs részletező miért.
-kinyomtattattak velem 2 példányt a szerződésről én írassam alá a futárral.
-a helyszínen kp -ban rendeztem a díjat. Küldtek ugyan e-mailben számlát, amin nincs jelölve hogy fizetve. A számlán a futárnak nem volt helye jelezni, hogy a pénzt átvette.
-a továbbított cél cím nem volt helyes, még szerencse észrevettem
-a Bolthely futárról kiderült, hogy a 24H futártól vannem vagyok tökéletes
-
-
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Rhino666 #50385 üzenetére
Ilyet nem vennék,akkor inkább már Malibut vicc vót
Nekem fontos volt,hogy szegedi üzletben vegyem,mert van egy év gari és bármikor megcsinálják ingyen. Rendelni akartam pestről,de inkább nem,oda furikázzam fel mindig? Kizárt. Pancser sarki szerelőhöz meg nem viszem,igaz a csóka aki bent dolgozik lehet maszekol otthon,majd kikérdezem,de még úgy is van egy évem,lehet el is adom és veszem a következőt.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bitpork #50399 üzenetére
Így van pontosan. Pl ha holnap reggel veszel matricát akkor az pl holnap 8:24 perctől lesz érvényes a lejárat napján 23:59-ig.
Csak abban az esetben 00:00-tól érvényes, ha előtte napon veszi az ember és másnaptól kéri az érvényességet.Vigyázzatok súlyos tévedés hogy felmész Pestre aztán itthon ha hazaértél megveszed a jegyet, bünti lesz.
Biztos hogy így van, most dúrtam is élő olyan jegyet ami az indulás napján lett véve és aznap 9:36-tól volt érvényes, nem 0:00-tól.
-
Rhino666
addikt
válasz lugosi #50411 üzenetére
Bocs a félreinformálásért, nekem anno a benzinkutas magyarázta így (akitől szerencsére előre vettünk matricát), ezek szerint ő is még a régi rendszer szerint tudta.
(#50413) lugosi: Értem én, de miért fájna nekik, ha nem pl. 4:00-kor keresnék egy nyitva lévő benzinkutat, hanem akkor venném meg amikor már felértem 'pestre és bárhol meg tudnám venni? Főleg így, hogy megszüntették a rohadékok a 3 napos jegyet.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Rhino666 #50403 üzenetére
Ha éjfélkor akarsz indulni (=kihasználni) akkor előtte nap kell megvenni. Ha 0:01-kor indulsz, akkor már aznap is jó.
De most tényleg. Irónia on. Ha 0:00-tól akarod kihasználni, akkor akkor indulsz, nem? Vagy ha reggel 6-kor indulsz, akkor menetben meg tudod venni felhajtás előtt a jegyet. Otthon durmolás közben ugyanannyira hasznos egy autópálya matrica, mintha csak később veszed.
Szerk: ha előre veszed most is úgy van. Egyébként mostanában volt pár változás, de szerintem ez évekkel ezelőtt változott ilyenre, pl a 3 naposat is kivezették.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
Várjál, eleve ott borul a logika, hogy egy ilyen út előtt illene megtankolni, na azt hol sikerül, ha nem egy benzinkúton? Akkor és ott kellett volna a pályahasználatra is gondolni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
ShadowX
őstag
Ki tud nekem egy olyan helyet mondani, ahol egyedi kulcstartókat készítenek?
Nem olyanra gondolok, hogy fix dolgokból kell válogatni, aztán majd gravíroznak nekem bele, hanem én szeretném megmondani, hogy milyen legyen.
-
-
macilaci78
nagyúr
Pályán, a végpontokat is beleértve van olyan kút, ami nem non stop?
Rick4: különösebb erőfeszítés nélkül el tudok képzelni olyan élethelyzetet, amikor a tankolás után támad igény a pályahasználatra.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz macilaci78 #50425 üzenetére
Aki bezár a pálya mellett az nem benzinkút. Azért is drága, mert sok a személyzeti költség.
(#50427) Rhino666: dehogynem . Pont azt kapod amilért fizetsz: semmit
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rhino666
addikt
Lehet ellenpéldát felhozni, de akkor is valós probléma, főleg ha kiskunbivalyb@sznádon lakik valaki, nem olyan helyen, ahol van nyitva benzinkút és/vagy (mobil)internet.
Teljesen mindegy, itt a hangsúly nem azon van, hogy be lehet sz*pni kis eséllyel a dolgot, hanem azon, hogy még azt sem kapja meg az ember, amit kifizet. Ezt próbáltam érzékeltetni...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
válasz Rhino666 #50427 üzenetére
Nézd. Ha azt mondod, hogy valaki eljön szegedre és nem tudja hol kell parkolójegyet venni, vagy nem tud eligazodni az új sms táblákon, igazat adok. De autópálya-matrica? Van benzinkút ami nem árul ilyet?
Megvettem a telefont, beletettem a (telekom) SIM-kártyát és ott virított rajta a matricavásárló program.
Ha lottót fizetek be (tudom, tudom, a bolondok adója), nem lottózóban teszem - ott az app.Amikor itt a fórumon előkerül a bankkártyás fizetés, mindenkit hülyének néznek, akik sárga csekkezik. Pályamatricánál (hülye név, hiszen már nem kapsz matricát) meg az emberek igénylik az "elmegyek a benzinkútra venni" cselekvést.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #50425 üzenetére
Én mindig teletankkal tartom az autót, ez már csak ilyen hülye szokás. És mindig van matricám =ill. pályahasználati jogosultságom), szóval ezekkel kapcsolatos magyarázkodós érvelést én sem értem... Tudod, mennyire lakom a pályától, saccra 1km, amiből 400 az Algyői útig tart.. Ha kifordulok az Algyőire, és nincs matricám, nehéz olyan tempóval menni, hogy mire felkanyarodok, ne legyen érvényes, sms-ben vásárolt. Nincs 1 perc az egész.
Erre példa pl a szepark, küldtek egy 15K-s papírt, hogy ekkor meg akkor érvénytelenül (az ő megfogalmazásuk szerint jegy nélkül) parkoltunk. Namost a ciki az, hogy az ártaluk rögzített időpont előtt 2 perccel lett megvéve a jegy, ott van, hogy hol parkoltunk, a negyed is érvényes még lazán. Mivel a parkolást is sms-ben vesszük, megvan a visszaigazoló sms, a szelvényt már rég eldobtam elhagytam volna. Mivel a telszámlát is az e-számlán keresztül fizetjük, így évekre visszamenőleg egy gombnyomással letölthető az összes, többek között a kérdéses havi számla is. És mert sms-ben vettem a parkolást, a számlán óra- perc- rendszám feltüntetéssel, külön tételként látszik minden ilyen pakolás, nagyon magyarázata nem szorul, hogy akkor most vettem-e vagy mégse vettem. A szepark már annyiszor megkeserítette a parkolásunkat, hogy úgy gondoltam, ezegyszer nem fogom őket hívogatni, nem fogok a saját költségemre még egy fénymásolatot sem postázni, inkább szeretettel várjuk a bírósági idézőt, amikor majd bemutatjuk a bizonyítékainkat, esetleg egy ügyvédet is megbízunk az üggyel, ha már a perköltség részeként az ő díjazását is a vesztes fél fizeti. És akkor talán elbeszélgetnek a parkőrrel, hogy akkor hogy is volt ez?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
Rick4
félisten
Robin Williams- game over...
-
Rawulf
őstag
David Carradine pedig annó véletlen felakasztotta magát.
Anna Nicole Smith meg véletlen túllőtte magát.
Ilyenek ezek a hírességek."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Jodanovich
senior tag
Life is Short... Ride Hard!!!
-
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Szegeden van olyan bolt, ahol nagy választékban található ét- és evőeszköz készlet, illetve konyhai kiegészítők?
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Keresnék új 2in1 gépet, azaz olyan windows-os notebookot/tablet-et, ami notiként és tabletként is funkcionálhatna. Mint pl. ez: Lenovo Ideapad Yoga 2
Alapvetően notebook-ként munkára használnám, de azért gyakran előfordulna, hogy ágyban internetezős, filmezős esetben tabletként funkcionálna.
Kérdésem, hogy kinek milyen tapasztalata van ilyen géppel? Jelenleg egy 11,6-os Acer érintőképernyős gépem van, ami nem rossz, csak direktben tabletként nem használható (annyira nem lehet hajtogatni), munkához meg picit gyengécske a procija.
Egy 2in1 gép vajon megoldás lenne nekem, vagy a legjobb lenne venni egy rendes notebook-ot, plusz egy külön olcsó android-os tabletet? De a franc se akar eggyel több eszközt hurcolászni, szinkronizálni stb...
Illetve milyen gép alternatívákat tudnátok javasolni a Lenovo 2in1 gépe mellé?
PH-n van valamilyen gép ajánlós topik?
Én kérek elnézést!
-
-
sisan
csendes tag
-
félisten
-
stopperos
senior tag
válasz martonx #50442 üzenetére
Nekünk egy ASUS Transformer TF300 van a birtokunkban, és nagyon elégedettek vagyunk vele. Android tablet billentyűzettel talán a legjobb leírás rá.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Rawulf
őstag
A technológia adott lenne jobb féle tablet-notebook hibridek elkészítéséhez.
Már Intel Core i procis kínai megoldásokat is lehet kapni.
Szerintem is csak az Asus megoldásai az egyetlen kiforrott termékek jelenleg.
Én várnék még az ilyen kütyük vásárlásával. (Például egy jó kis Kínai APU belsős cuccra, amire tetszés szerint telepíthetnénk bármilyen operációs rendszert.)"Please state the nature of the medical emergency!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok