Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz SirRasor #18444 üzenetére

    Kell pulyka v csirkemell vékonyra igazítva(klopfolás v vékonyra vágva) NAGY alapterülettel.
    Vajat mikróban v gőz felett kicsit meg kell lágyítani, de figyuzni kell hogy ne olvadjon el mert akkor olyan meleg lesz h leamortizálja a kezed. 2 embernek elég egy teavaj. Sajtot (ízlés szerintit, de javallom a Pannóniát!) le kell reszelni. A lágy vajjal elkeverni. Hozzáadni kevés borsot és piros őrölt paprikát, fokhagymát, meg petrezselymet. Jól összekeverve hagyni megdermede, v dermeszteni kell a hűtőben. Húsba becsomagolni majd jó vastagon panírozni!
    A paníron nem szabad spórolni , mert különben kifolyik az olvadt vaj és sajt! Sózni nem szükséges csak ha megőrülsz érte, mert a sajt alapban sós.

    Ezt lehet bolondítani egy minimális hús pácolással, pölö mustár.

    Óvatosan sütni, de nem hirtelen nehogy a csirke nyers maradjon.

    Utána lehez kis hűtés után a képen láthatóan szelni, de óvatosan mert a forró vaj spriccel.
    jó étvágyat.

    Elfelejtettem írni h a kikevert fűszeres vajat még a sajttal történő keveredés előtt el lehet rakni és máshoz hűtött formában fel lehet tálalni, ha nem akarsz annyit belerakni abba a 4 szeelt húsba.

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák