Hirdetés
Aktív témák
-
-
Sada88
aktív tag
válasz Rhino666 #32103 üzenetére
Tarantinot vagy szeretni lehet vagy utálni
az az ember egy ikon de ha megnézed amit csinált "horror" paródiákat már ott látszik,hogy a tudása elég durva a filmművészet terén ott minden nagyobb "ős"filmet felhasznált / utalt rá.de ,hogy infós topic msi 845PE MAX-L-t nem tudtam rávenni,hogy bevegye a 3ghz PIV procit pedig bios leírás szerint vinnie kéne ...
[ Szerkesztve ]
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Rhino666
addikt
válasz ShadowX #32105 üzenetére
Jó, hát nyilván a szavazok átlaga alapján jön ki az értékelés, de néha olyan korcs értékeket ad. Pl. A Köd (The Mist) nevű Stephen King-féle fércmű. Amatőr koreográfia, botrányosan szar színészkedés, vontatott történet, még önparódiának is katasztrófa mert nem nevetséges hanem már egyenesen szánalmas. Részemről olyan 30%, de csak azért olyan sok mert ugye Stephen King meg minden. Ehhez képest 74%-ot kapott IMDB-n, szóval nem túl releváns az egész. Nem is olyan régen még úgy voltam vele, hogy csak 80% fölötti filmeket nézek meg, de azok között is volt már olyan, amin sz*rráuntam magam (és még csak kritikus szemmel se volt jó). Lehet hogy az 50-60%-os sáv az én világom...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
boba6
senior tag
válasz Rhino666 #32108 üzenetére
akkor te inkább a rotten tomatoes alapján tájékozódj
kritikusabb mint az IMDB
bár az Anamorph ott még szarabbul áll[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
SirRasor
addikt
válasz mcclode #32104 üzenetére
Keresgettem, de semmi konkrét. Valami colour developmentet találtam, annak az ára ~200 000 huf, szóval szerintem az valami más hozzá. A gyári számát írd be googlebe, hátha kihoz valami értelmeset. Amúgy meg a tunerrel lehet adásokat fogni, a lézernyomtatókba meg tonerek valók
Make Love not war!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz ErőVarázsló #32089 üzenetére
Csodálatos képek, igazi olajfestmény feeling némelyik + az a gyönyörű gyümölcstál és az a 2 nagy csupasz pata...
Lenyűgöző...
Esetleg meg lehet tudni azt is, hogy milyen alaplap ez és mennyibe fáj, vagy csak egyben eladó, vagy mi a rák...?MOD: Rhino, a Stephen King filmek rettentő hokik, én még nem láttam olyat amire azt mondanám, hogy ez igen, ez kurvajó volt. Sztem a sztorik is elég bugyuták, a szereplők meg aztán egyenesen gagyik, idegesítően ostoba szerepek. Az a kutyás kojo vagy mi szörnyű, a langolierek egy katasztrófa, a köd vége meg egyenesen idiótaság. Akkor döntöttem el, hogy nem nézek több SK-et...
[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
proper
őstag
-
brian1974
tag
VÁLTOZÁS!!!!! egész jó árak! tessék, tessék.....
Reklám magamnak!!!!....mindenkinek van egy befejezetlen napja....
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SirRasor #32113 üzenetére
Hát, 10 évesen még nekem is bejött az "Egyszer volt, hol nem volt, az élet...". Aztán nemrég leszedtem és belenéztem, a következő beszólással: "Te jó ég, ez ilyen bugyuta...?"
Valakinek a Donnie Darko is bejön, én meg megnéztem, végig azt vártam mi sül ki az egészből, a feelingje meg volt, de az ég világon semmi értelme. Csakúgy mint a Bermuda háromszög című fantasztikus ökörségnek. 3 rész, 3!!!!! És az ég világon semmi nem derül ki belőle, az 1. és 2. után azt mondtam h huhh, de jó lesz má a 3. részben kiderül h miről is van szó tulajdonképpen. De semmi. A falat tudnám ezektől kaparni.proper: Sorvadj el-t láttam nekem az se jött be annyira, de az még az elmegy kategória, csakúgy mint az Izé. Christine nem rémlik.
De most jutott még pár film eszembe, pl régebben néztem a Kedvencek temetőjét, akkor bejött nagyon, az Álomcsapda is bejött. Hallottam már mástól is h könyvbe jobb, az tuti h nagyon sok múlik a kivitelezésen és a butítás mértékén mikor megfilmesítik.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
LÁZ
addikt
Keresek a 7en Szegeden 4870-et, illetve 19" wide lcd-t, 45k lenne a plafon, de a kevesebb jobb , minőségi borral kompenzálnék pincészetünkből
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
boba6
senior tag
válasz WindyJoe #32111 üzenetére
aki nem látott még jó S.K. filmet:
The Shining - 1980
Misery - 1990
The Green Mile - 1999
kb. 10 évente sikerül 1 úgy látszik... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
LÁZ
addikt
válasz ErőVarázsló #32089 üzenetére
háj, nem volt véletlenül egy 4870ed? mintha rémlene....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pmheros
őstag
Eladó:
hibás Creative Sound Blaster Audigy 2 (SB0240) hangkártya (aranycsatis) OEM
A hiba sercegésben nyilvánul meg, a front aljzaton biztos, a többit nem próbáltam. A jelenség XP alatt gyári driver -rel jön.Külsérelmi nyom: karc, törés, égés nincs . Fogalmam nincs hogy a kimenet kontaktos vagy esetlegesen szoftveres gondja van, de foglalkozni már nem akarok vele, mert vettem egy Audigy 2 ZS -t.
Nem akarok senkit áltatni hogy javítható, ezért díszként árulom, mert annak mutatós. 1500Ft az ára, alatta nem adom, akkor inkább nálam díszíti a falat.nem vagyok tökéletes
-
pintyesz
senior tag
Vennék!
S939-es lapot,PCI-E,DDR1 legyen!Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
pmheros
őstag
válasz macilaci78 #32133 üzenetére
bizony nem Az általam leírt jellege miatt.
Ezért írtam le a hibáját hogy ne lehessen sírás.[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
ErőVarázsló
aktív tag
lesz egy eladó
nokia 6300 + töltő
szép állapot és független ígény esetén adatkábel +1kértMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #32139 üzenetére
Mi pénz? A törzsvásárlói kedvezményt is beleszámolva persze...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
pmheros
őstag
-
partymaci
aktív tag
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
littlelion21
addikt
Szerdán (és előreláthatólag szombaton) Szegeden leszek, ha érdekel valakit: [link]
-
Gergello
addikt
SATA-s vinyót (200GB+) és DDR2 ramot keresek.
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #32145 üzenetére
Nekem 17k?
Sugd meg Pu-ben!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest