Hirdetés
Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz ErőVarázsló #31344 üzenetére
valami pofásabbra gondoltunk a scythe-d most jól jött volna
-
őstag
válasz bolcsodal #31357 üzenetére
A hulladék alkatrészek alatt azt értem,hogy amíg egy pl. komoly PC tápba 1-2%-os tűrés határú ellenállásokat használnak(a szükséges helyeken) addig az ilyen energia takarékos cuccokba meg 15-20%-os ellenállásokat pakolásznak.
Így már érthető is,hogy miért nincs 2db egy forma frekvencián működő fénycső.Ja és még nem is beszéltem a többi alkatrészről(kondenzátorok,félvezetők stb.)Üdv:Attila
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #31322 üzenetére
Gondolom ha a Kovács Pista bicikliszerelő és nőgyógyász mester pecsétel a garileveledbe, miután beleöntötte a nem belevaló olajat a gépbe, majd történik valami, pl megsütöd a motort, akkor úgy kettétépik a garileveledet ha garanciális hibaként kérsz javítást, mint a huzat. Vagy tévedek?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
azbest
félisten
válasz Tamás24 #31323 üzenetére
Már elfelejtettétek, hogy működnek a phenom előtti amd procik?
Ott a proci órajeléből osztották le a ram órajelet úgy, hogy a szabványos sebességet ne haladja meg. Így volt olyan proci amivel a 800-as ram csak 700 valamennyivel ment.
A phenomnál tértek át arra, hogy az alap (200-as) órajelből generálják a ram sebességét, ezzel megszűnt az előbb említett jellegzetesség. Hátrányként lehetne említeni, hogy így a ram sebességét nem veszi vissza alacsony órajelre, amikor a proci alacson sebességen jár, míg a régi prociknál az is lecsökkent olyankor.
-
(Bundás)
addikt
Pár nap és kiadó lesz egy garázs a Tápai utcában, víz, villany, világítás, miegymás.
Érd.: privi
-
Tamás24
tag
-
ben800
aktív tag
Nintendo wii-met cserélném full hd-s monitorra chipelt+softmodolt a wii és 1 éves.
Vannak hozzá játékok is.
És csak márkásabb monitorok érdekelnek pl:samsung.
Esetleg másik konzolra cserélem![ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Akkor mégegyszer.
Ha vki tud albérletet és szólna, azt megköszönném.
Kimondott nagy igényeim nincsenek. Bútor és net legyen. Az se baj, ha 2 szép lánnyal kell laknom. -
Lenry
félisten
tudja valaki, hogy szilveszter éjjel működnek-e a pizzafutárok?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pintyesz
senior tag
Vennék!
-2X1Gb 800MHz
-vinyó min 160Gb SATA
-DVDíró lehetőleg SATA
-VGA ATI 4670 szintFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
ShadowX
őstag
Eladó gép:
DFI RS482 alaplap (microatx) integrált X200 VGA
2X1 GB DDR1 500Mhz A-data ram
Athlon64 X2 3800+ S939 CM HyperTX hűtéssel
Gigabyte GF7600GT Silentpipe
Zalman 400W táp 12cm-es ventivel
Antec SLK3700BQE ház + 1 db 12 cm-es Arctic Cooling házhűtő
Pioneer 107D Dvd író (ez kicsit kilóg a konfigból, mert fehér)
160 GB Maxtor vinya40K
-
finest
addikt
-
nelz
csendes tag
Hello!
Nézzétek meg hátha érdekel vkit, személyes átvétel Szeged-Szentes.
[link]
Üdv.:GergőA számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, a gépnek lőttek :) ?AS:D_
-
SirRasor
addikt
válasz pintyesz #31375 üzenetére
-VGA ATI 4670 szint
Van nekem Club3D 4670, 512 MB GDDR3 memóval, sose húztam, néha gamelek, de inkább már nem is, kvázi egyáltalán nem hasnyálom ki. Gari talán még van rá 1 év, bár lehet ilyen gyorsan telik az idő Majd megnézem, ha komolyan érdekel. Első hónap óta a ventillátora zúg bekapcsoláskor ~1 percig, aztán kussol. Mivel ez azóta se változott, gondolom tervezési hiba, mert gariba nem tudnak ezzel mit kezdeni. BirdPC-be szól, ami asszem már AB Informatika néven fut.
Mennyit ér neked?
Make Love not war!
-
LÁZ
addikt
Előreláthatólag január közepe,február elejétől keresek kiadó szobát vagy albit szegeden részemre, , kábeltv-net kombó elérésnek örülnék
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rhino666
addikt
Eladó 2GB MicroSD van valakinek?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Tamás24
tag
Nemtud valaki 3 szobás olcsó albit a belvárosban?
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
(Bundás)
addikt
Keresek 1 GB-os notebook DDR2 memóriát, akár 533-ast is.
-
Zoli1222
addikt
válasz ErőVarázsló #31394 üzenetére
Gondolom ezt nem nekem szántad?
-
Kombat
őstag
Hali!
Ismeri valaki ezt a boltot/embert?
Kinéztem egy órát, de ez hogy "Az itt látható órák beszerzésében segítséget nyújtok" nekem elég gyanús.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest