Hirdetés
Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
válasz Rhino666 #32751 üzenetére
Hááát... Ja.
Bár azt nem tudom, h miért is ne engedhették volna? Az állára gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Mi ez az új dizájn?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PowerBuldog
veterán
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Frenky89
addikt
válasz PowerBuldog #32756 üzenetére
Elsőre elég fura, de lehet meg tudom szokni
-
Zoli1222
addikt
válasz finest #32754 üzenetére
Peter Griffin a Family Guy-ból.
Rhino666:
- Nem lehet fénykép vagy lógó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott lógó tilos! Legyen ''arcuk'' az arcképeknek
- Rajzos-mesés képek kellenek átlátszó háttérrel, stílusban leginkább az ICQ-s avatarokhoz közelítsünk[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
válasz madstunt #32759 üzenetére
Ez a telefon egy különös állatfajta. JPEG képeket csinál a fényképező része. Azokat nagyítja. Ha felmásolok rá egy JPEG képet, azt nem.
Gondoltam arra, hogy frissítek rajta szoftvert, de nem tudtam még elmenteni a telefon adatait. (Telefonkönyv, SMS-ek, témák, stb) Mivel lehet ezeket lementeni? És vajon a szoftverfrissítés segít majd?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
dzsessz
csendes tag
Sziasztok!
Eladóak az alábbi holmik:
AMD Athlon 4850e X2 2,5Ghz, max fogyasztás: 45w. Dobozos, a nem használt gyárihűtés is jár hozzá. 10kSapphire ATI Radeon 4670 Ultimate, PCI-E, 512mb DDR3 ram, passzív hűtés. Ez ideális htpcbe vagy alacsonyfogyasztású / csöndes gépbe. Játékra nagyon nem ajánlom. 12k [link]
Dell Inspiron 6400 laptop: 15.4" WXGA 16:9 GlareType, Mobile Intel® Pentium® dual-core T2080, Ram: 1024MB 2db 512/533MHz, HDD: 120GB 5400RPM, Intel 945 chipset. Az aksia nem bír szinte semmit, olyan 15k környékén lehet kapni újonan aksit hozzá. 60k irányár.
[link]a és b kongruencia modulo n
-
Lenry
félisten
szeretnék A/3 vagy A/4-es méretben fotót nyomtatni, valami kifizethető áron. tudtok ajánlani valami jó helyet?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
őstag
Nekem egy kicsit nehezebb kiolvasni a szürke alapon szürkéskék betűket de napszemüvegbe már egész jól látható
Üdv:Attila
-
partymaci
aktív tag
-
őstag
Eladó:
-Pioneer 212DBK optikai meghajtó
-Seagate 250GB-os vinyó
Ár megegyezés szerint, priviben. -
Wolfan
csendes tag
Sziasztok!
Keresek megvételre egy Samsung D980 vagy egy Nokia E52-es készüléket.
Ha valaki épp most vagy az elkövetkezendő 1-2 hétben szeretne tőle megválni keressen meg privátban.
A nokiánál fontos, hogy gyári garis legyen, lehetőleg független, de egy kedvező pannon függő ajánlaton is elgondolkodnék.
-
Foolti
tag
Sziasztok!
Vásárolnék:
-LGA775 proci (CeleronD előnyben, de persze más is)
-LGA775 hűtő
-winyó (mindenféle)
-DDR2 memóAjánlatokat privi formájában
Foolti
-
Thom!
veterán
Asus A7v8x-x
AMD XP 1800+
256MB DDR RAM
120GB HDD
GF2 MX eladó
CD író/olvasó
300W Mercury ház+táp
Win XP SP3+fortemedia hangkártya
egyben is alkatrészenként is eladó...
keresi gazdáját
-
Foolti
tag
-
Thom!
veterán
1GB DDR1 RAM keresek!!
privátban
-
LÁZ
addikt
Keresök vmi alapkonfigot nötre, 25kig bezárólag, vinyó, optikai möhajtó nöm köll köszönöm.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rhino666
addikt
Független Nokia 5610 érdekel valakit?
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
fecus
őstag
Még mindig keresek 12V, 3A-es tápot. Amilyen boltokat megkerestem, csupa kínai cucc volt, és fogalmuk sem volt a táp hatásfokáról.
Ha valaki tudna olyan boltot ahol szakemberek vannak, azt megköszönném?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
SirRasor
addikt
Elég 'érdekes' ez az új külső..felül a fekete-sárga design az kifejezetten szép, na de a vaj sárga-sárga/fehér már kevésbé..bár emlékszem olyan honlapra is, ahol fekete alapon sötétkék írás volt a nyitólapon
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
fecus
őstag
válasz Rhino666 #32785 üzenetére
Jó' van na. Mellényúltam.
Közben azon gondolkodtam, hogy egy normál táp is jó lenne, ha jó a hatásfoka, de azok 10-20W esetén bizonyára igen gyenge hatásfokkal működnek.
No, mindegy, jó volt együtt gondolkodni.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Ezt a könyvet keresem: New Headway Upper-Intermediate Student's Book (3. ed)
Megvételre vagy kölcsönbe kellene 1-2 hétre. Már lassan 1 hete megrendeltem de még nem jött meg a könyv és most már nagy szükségem lenne rá."A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
ent
őstag
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
tucsok.
senior tag
Keresek 5800 Xpress Music telefont megvételre saját részre.
Ajánlatot priviben várok
"So say we all"
-
macisajt
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki véltetlen hogy hol van Szegeden valahol olyan hely ahol van EEPROM kütyü hogy megcsinálják a kinyírt BIOS chipemet? -
littlelion21
addikt
/de fosuk néznek ki a linkek kékkel, Te Atyaúristen.../
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest