Hirdetés
Aktív témák
-
kispéé
senior tag
válasz ErőVarázsló #32234 üzenetére
Mennyi lenne a samsung íród? Bár csak egy olvasó jobb lenne,írásra tuti nem lenne használva
-
Rhino666
addikt
Aki új telefont szeretne...
Samsung L700i 15k
Samsung s3650 Corby 20k
Samsung s5230 Tocco Lite 25kVadi új, voda függő, doboz, minden tartozék, 2 év garancia. Csakis a készlet erejéig.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
nelz
csendes tag
Hello!
Ps2- kellene nagyon sürgősen! Játék nem fontos csak az alap gép, jólenne 2 kontroller meg ha kilenne chip-elve, de ha nincs az se gond!
Üdv.:Gergő
A számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, a gépnek lőttek :) ?AS:D_
-
kispéé
senior tag
válasz ErőVarázsló #32256 üzenetére
Ok, köszi! ha új,akkor biztos nem óccsó, azért kellene csak olvasó és használtan
-
mcclode
tag
Hy all!!!!!
Keresek 500gb hdd ha valaki tud szoljon.
Elöre is köszi."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
SirRasor
addikt
Tudtok olyan helyet, ahol ki lehet próbálni netbookot?
Make Love not war!
-
mgoogyi
senior tag
Nincs valakinek eladó Logitech G25-öse?
-
SirRasor
addikt
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz SirRasor #32268 üzenetére
teljesítményben teljesen
atom/ion ok ok keveset fogyaszt de a teljesítménye is kicsi
sub notiban vannak komolyabbak és nem kell folyamatosan komprimoszumokat kötnie az embernek
+40dkg van rendes fejleszthető procid, és dvd a gépben
egyébként ha mégis maradnál netbooknál a hp-ból Seniortilla olcsón jót tud hozni, a többi meg Boba beszerzése is megoldaj jó áron
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Zoli1222
addikt
válasz SirRasor #32270 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: hp-compaq_6530b Sztem jobban jársz ezzel, mint bármelyik más net/subnotebook-kal.
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
Keresek testvéremnek használt TFT/hagyományos monitort.
TFT-ben 17 col, katódsugárcsövesben 19 col a minimum. Olcsó legyen, és működjön, többi nem érdekel (válaszidő, gyártó, gari, stb...)
15K a maximum amit kifizetne érte.
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
nelz
csendes tag
A számítógép füsttel működik. Ha az kijön belőle, a gépnek lőttek :) ?AS:D_
-
mcclode
tag
válasz ErőVarázsló #32265 üzenetére
Mármint Boba kollégának van ilyen v neked mert ezt a szlenget sajna most nem vágom
"Boba hitachi 500 C széria"
Pontosíts légyszi.
Előre is köszi."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
mcclode
tag
Kösz ezt a nagyon okos hozászolást.Azért ennyire hülyének nem kéne nézni a másikat.THX
"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
Digital
addikt
Valakinek eladó 5méteres optikai kábele?
Jelezze bátran!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
SirRasor
addikt
válasz ErőVarázsló #32271 üzenetére
Közben beszéltem vele, és a teljesítmény az lényegtelen, mert csak arra kell, hogy be tudja vinni a suliba és tudjon rá jegyzetelni, szóval word menjen és kész, illetve 6-8 órát bírjon, szóval ezt mindegyik netbook tudja.
Amúgy a 330-as Atom+Ion a legbikább párosítás, szóval nem tudom mire gondoltál. Ha fogyasztást nézem, akkor inkább egy újabb D410-es "Ionmentes" Atom, csak az tényleg már lassúcska.
Amúgy most azt próbálom kideríteni, hogy egy D510-es Atom mennyire bírja el a youtubes meg VLC-s videókat, mert azzal egy TELJESEN HANGTALAN konfigot lehetne csinálni, de még a táp is picoitx-es 150w-os passzív lenne...de durva...csak megpróbáltam elképzelni milyen lehet az, hogy benyomod a gépet és meg se mukkan! Egyszer tuti fogok magamnak csinálni egy ilyet, 60-70k-ból ki lehetne hozni.
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
-
Rhino666
addikt
Vennék új
19" TFT-t
320GB-os HDD-tár alatt...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
pmheros
őstag
válasz Rhino666 #32291 üzenetére
nem tudtam kimondani.
........, mert a bírósággal már kétszer beszéltem telefonon, és személyesen is voltam már bent kétszer, de ez mind kevés ahhoz hogy a kereseti kérelmet, meg az okmánybélyeget legalább átvegyék tőlem.Magyarországon senkinek ne legyen ügye, mert itt azt épp csak elintézni nem lehet.
nem vagyok tökéletes
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest