Hirdetés
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
rptr
tag
Nem erdekel valakit 19db uvegtegla? (3 serult kicsit)
1500-ert viheto egyben mind. (kb 2db kerul ennyibe ha jol lattam)
-
Rick4
félisten
válasz Andrej1 #22997 üzenetére
Nem, lehet, hogy az ADSL is mac address alapján azonosít, mint a kábelnet? :Ha meg az van, vagy átflessleled a másik mac-jére, vagy beszólsz nekik telefonon, hogy ugyan írják már át az új mac-et..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
mcclode
tag
hy all
tud valaki olyan progit ami dvd-ből avi-t csinál lehetőleg minél egyszerübb(angol nyelvtudás hiánya miat)?"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Még mindig keresek 2 db kicsi (40-80 GB) PATA winyót.
Csak olyat keresek, amit a gyári diagnosztika jelez hibátlannak, nem a HD Sentinel, és hasonló marhaságok.
üdv.
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Hakuoro
aktív tag
Keresek Socket 939-es lapot.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Van-e itt valaki, akinek van pannonos feltöltőkártyás telója? LEnne egy olyan villámakció, hogy a 18000-es feltöltés most 150ezer ft, de egy esetben általam megoldható 12000-ért. Vagyis ha fel szeretnéd tölteni a telódat, akkor most sokat foghatsz rajta. Jöhet a privi.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
Cuccok:
Fülesbogyók - 520Ft/3 pár
Cowon termékek:
Cowon iAudio U5 4GB 23k (fehér, szürke csíkkal)
Cowon iAudio 7 8GB 33k (fekete, piros csíkkal)
Cowon iAudio A3 30GB 73kÚjak, bontatlanok, gyári tartozékokkal, egy év garanciával!
Lemezek:
Slim CD tok 30Ft/db
Normál DVD tok 40Ft/db
TDK CD-R print 60Ft/db
Ricoh mini DVD-R tokos 300Ft/db
Taiyo Yuden DVD+R 25c 68Ft/db (szitázatlan)
Verbatim DVD+R 25c 72Ft/db
Verbatim DVD+R DL 15c 450Ft/dbAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
pmheros
őstag
hi,
kérdés:
angol nyelvű laptop billentyűzeten hogy lehet magyar ékezetes karaktereket gépelni ?
az é, á, í, és asszem ü, ó , ő, ú is magvan. Leginkább az ö, Ö betű érdekelne.
A Wikipedia sok infót ad, de nekem ez magas. Van valami kódrendszer, de nem tudom milyen billentyűkombináció lenyomással érem elnem vagyok tökéletes
-
pintyesz
senior tag
Vennék 250-320Gb vinyót reális áron,gari jó ha van
Ajánlatokat priviben kérnémFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
pmheros
őstag
-
Rhino666
addikt
válasz pmheros #23030 üzenetére
Windows alatt át lehet állítani a beviteli nyelvet magyarra. Célszerű kitörölni utána az angolt, mint beviteli nyelvet, vagy beállítani, hogy a billentyűkombinációkkal ne lehessen átállítani (ezzel sok kellemetlenségtől megkíméled magad). Az ö betű ezután a 0 billentyű lesz, a 0 pedig az egyes mellett balra. Egyedül hosszú í betű nincs, de azt ALTGR+J-vel lehet pótolni. Sajna Í-t sehogy nem lehet írni, mert a SHIFT+ALTGR+J nem működik. Ez az egy hátulütője van az angol billentyűzetnek, a többi ékezetes billentyű ugyanúgy, ugyanott megvan.
Szerk: Másik megoldás, hogy ALTGR+NUMPAD számokkal beírod az ASCII kódját (### formátumban, ha kétjegyű, akkor 0-val kell kezdeni stb.) a kívánt betűnek.
Szerk2: Ha nincs numpad a billentyűzeten, akkor Fn billentyűvel lehet valahogy hekkelni valahol az M betű környékén általában...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
ent
őstag
LAN-PARTY-ra jelentkezőket várom!!! (bővebben:tudatlan.eu)
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
k0k0g
csendes tag
Hali!
Vásárolnék új 2GB -os Micro SD kártyát, Szegeden.
Kérlek segítsetek!Thx
-
Palkó
tag
Eladósorban van asszonypajtás 14 hónapos Samsung M610 mobilja.
Valahol tán még a doboza is megvan....
Ezenkívül, Canon A430 4 megapixeles fényképezőgép is vihető 1GB SD karival.
Mindkettő hibátlanul működik, kipróbálható, egy hét próbagari jár velük.
Teló 11 , Canon 20 ezer magyar pénz.
Érdeklődőket priviben várok.Üdv : Palkó
Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
drfirsty
tag
Sziasztok,
Scythe KazeMaster 5,25-ös előlapi vezérlőpanelt keresek Szegeden. Tud valaki boltot mondani ahol ilyen kapható? Neten keresgélem hol árulhatják, de eddig semmi.
Előre is köszi. -
SirRasor
addikt
Egy pici off:
Valakinek van ötlete hol tudnék elhelyezkedni főiskolai számtechtanári végzettséggel? Tanítani nem akarok.. [link]Make Love not war!
-
klewy
aktív tag
KERESEK:
-512MB DDR1 ramot
-AGP olcsó finom kártyát.
-ATX tápot, 300w elég, ne legyen benne púpos kondi.
-Ha van nem kopott, egyszerű atx ház, arra is vevő vagyokPrivátot légyszi, mert nem sűrűn nézem az oldalt.
[ Szerkesztve ]
music4ever
Aktív témák
Hirdetés
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest