Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsombe

    senior tag

    válasz TimeCenter #31546 üzenetére

    Szia!

    Nagyon köszönöm a segítséget! Igazából Nálatok néztem ki mindkét órát. :) Tegnap el is látogattam a Westendben lévő üzletbe (vagyis csak a kirakatot néztem meg, de terveim szerint hétvégén bemegyek és jobban szemügyre veszem a kiszemelteket) és élőben még jobban tetszik az M710DB, mint képeken. Először meglepődtem, hogy miért van kiírva 90k-s ár, holott én 80k-ért láttam az oldalon, aztán rájöttem, hogy csak internetes vásárlás esetén érvényes a kedvezőbb ár. :(
    Akkor ezek szerint az edzett kristályüveg csak marketing fogás? :DDD A sima üveg mennyire bírja a karcokat? A 12 éves Swatchomon sajnos rendesen látszik az idő vas foga, imitt-amott karcos, pedig pár éve elvittem políroztatni is. :( Vigyázok rá, de néha-néha előfordul, hogy "beleakadok" az órával valamibe, hozzáér valamihez és sajnos a Swatch plexije ahogy elnézem nem épp ellenálló darab.

    Köszönöm az ajánlott Citizent! Bár azt hiszem ennyi pénzért inkább ezt a Tissot PRC200-ast venném, igaz ez nem rádiójel vezérelt. Viszont ha már Citizen, akkor Promaster Sky. Ez az álmom (na meg a Tag Heuer, csak annak már tényleg borsos az ára), csak egyelőre sajnálok kiadni érte annyi pénzt, a lélektani határt 100 ezer Forintnál húztam meg. :)

    Tényleg ez a rádiójel vezérlés amúgy mennyire működik jól/megbízhatóan? Hazánkban is működik (németországi jelet veszi)? Erre még nem kaptam választ.

    A többieknek is köszönöm a segítséget! :R

    ''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

Új hozzászólás Aktív témák