- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz stangli #32253 üzenetére
Melyiknek? Az Art Deco-nak vagy a sima ezüst tokosnak?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
Hát ezt nem hiszem el! Lassan fél éve nincs normális piac, valami mindig esik. Nagyon készültem a mai piacra, erre esik. :-( Ma se lesz újabb órám, az biztos.
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Nem tudom tudtok-e ebben a témában segíteni, de hátha. 35-45 ezer Ft környékén kis, elegáns női órát keresek 50. szülinapi ajándékra. Van ötletetek milyen márkákba gondolkozzak? Nem kell egy technikai csoda, egy mérsékelten vízálló kvarc tökéletesen megteszi, úgy is a külcsín a fontosabb. Persze azért egy megbízható márkát preferálnék, nem valami gagyi divatórát.
A Borkutime-on kívül valami nagyobb, széles választékkal rendelkező boltot tudtok ajánlani? Olyan lenne jó, ahol vissza tudom vinni az órát és kicserélnék, ha nem tetszik a kiválasztott darab.Kösz!
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-
Misi1979
őstag
válasz blt.62 #32268 üzenetére
Én sem értelek!
Olyan kérdéseket teszel fel, amikre 1 perc guglizással választ lehet találni. Ez nem a különleges tudakozó, ez egy fórum. Az emberek fórumokon azért kérdezgetnek, mert nem tudják kideríteni a választ..
Mondok példát. Belinkeltem egy érdekességet nemrég. Reakciód: mit tud? Rákattintasz a hirdetésben szereplő linkre és ott lesz, videókkal, képekkel, szöveggel - esetleg gugli. Számodra egyszerűbb kérdezni?
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
-
Misi1979
őstag
válasz Miamiquake #32275 üzenetére
Ecserin még nem voltam.. Na igen, ilyen helyekre kimenni kész anyagi csőd
-
-
Attila!
tag
válasz blt.62 #32268 üzenetére
De erre a kérdésre mi honnan tudjuk a választ? Szerinted fórumozók fejében egy használt óra adatbázis van? Nem az lenne a logikus,hogy rákeresel aukciós oldalakon és egyből kiderül?
Amúgy Belinkeltél egy képet, de pontos típus nincs hozzá.Így még ha utána is akarna itt valaki nézni se tudna mert kép alapján meg nem mondja a szériaszámot. -
Adamf40
csendes tag
válasz Miamiquake #32275 üzenetére
Ilyen piacokon mennyivel olcsóbbak az órák, mint mondjuk vaterán?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Adamf40 #32282 üzenetére
Nem lehet összehasonlítani...
itt megfogod megnézed kibontod "teszteled" és ha megfelel akkor kialkuszol egy árat.Vaterán meg megnézed a képeket elolvasod a leírást és várod a postást ha veszel valamit vagy nehézkesen találkoztok valahol.
Aztán vagy olyan vagy nem.Én a bolhára szavazok.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Misi1979
őstag
válasz Adamf40 #32282 üzenetére
Van közös halmaz, sok vaterás bolházik is, ergo ők élőben olcsóbban odaadják - nincs jutalék, instant biznisz.
Aztán vannak olyanok, akik azért árulják a dolgaikat, mert kell nekik a pénz és/vagy nem értenek hozzá - az igazi jó üzletek ebből fogannak. Lásd: rózsaarany Vacheron és társai
Aztán persze vannak a nepperek, akik rossz esetben már kora reggel felvásárolják a jobb dolgokat és megy a cucc netre, kirakatba többszörös áron. Vagy.. Megveszi X forintért és a saját asztalánál, 10m-rel arrébb már 3X áron kínálja, mint saját portékát
Szóval nehéz kincsre lelni, de nem lehetetlen!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Miamiquake #32269 üzenetére
Mennyit hagytál ott, már ha nem vagyok Windischgratz?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Empsepo
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy tavaly vásárolt CASIO órámat érdemes nyomáspróbáztatnom idén tavasszal?
Vagy majd elég elemcserekor?
Azért várhatóan a nyáron megmerül majd párszor. -
TimeCenter
tag
válasz Empsepo #32288 üzenetére
1. Ha külsérelmi nyom nincs az órán ( tok, üveg, hátlap, gombok ), nem nyitottad ki az órát, akkor nincs szükség nyomáspróbáztatni.
2. A második évben ( neked jövő tavasszal ) még jobban megnézni a sérüléseket és ha külsérelmi nyom nincs az órán, akkor ismét nincs szükség nyomáspróbáztatni. Óvatosságból azért lehet, had éljenek meg az órások is.
3. A harmadik évben ( neked két év múlva tavasszal ) elemcserekor kérj vízállóság ellenőrzést, gumiszigetelés cserét. -
Tothgera30
Ármester
válasz Miamiquake #32269 üzenetére
Ez a fekete számlapos barna szíjas Doxa itt a kép jobb szélén bejövős. Esetleg nem adsz el egy szép mechanikusat?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Empsepo
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Külsérelmi nyom nincs rajta, nagyon vigyázok rá.
Viszont szerintem valami izzadság vagy klór kicsapódott rajta, mert ilyen fehér izét látok a két oldalán a gombok körül. ( Eléggé izzadós vagyok, ezt az órát ráadásul főleg nyáron hordom. )Mivel lehetne letakarítani?
A sima víz nem hozta le.
-
Dzsana
senior tag
Ma szerencsésebb piacom volt, mint tegnap, sikerült egy szerényebb restaurálandó csokrot begyűjtenem. Kis pénz, kis foci. A Helvetiában egy nagyon szép miniatürizált zsebóra werk van, a dupla fedeles SEKONDA (Molnija) meg kiváló beépítéshez.
A Helvetiában ilyen werk van, mint ebben.
[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
válasz Empsepo #32292 üzenetére
Puha szőrű kefével, enyhén SZAPPANOS lével ( nem alkohol, nem benzin, nem vegyszer, nem tisztitószer, nem oldószer !!!) átkeféled, utána tiszta vízzel jól átöblited.
Én úgy szoktam, hogy a kefét benedvesítem a csap alatt, és a szőrt áthúzom a szappanon. Majd nekiesek a toknak. Nem kell nagy erővel rányomni, mivel a tied műanyagtok. Ha nincs ilyen keféd, próbáld fogkefével vagy körömkefével.[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
-
Empsepo
senior tag
Köszönöm !
( Milyen vicces az a kefe... )
-
Adamf40
csendes tag
válasz Miamiquake #32298 üzenetére
Gondolom az a Helvetia.
-
Mosanke
senior tag
válasz TimeCenter #32297 üzenetére
Szia!
Pár napja kérdeztem de senki nem válaszolt. Hátha Te tudsz ötletet adni.
Bőr óraszíjakat hogyan kell tisztítani? Öt hónap használat után szépen megbarnult belül. Ezzel nincs is gondom és nem a belső (eredetileg) világos színt akarom visszahozni, csak a belső oldalát szeretném megtisztítani valamivel. Van ere valamilyen praktika vagy bőrápoló?(#32298) Miamiquake
Szerintem HELVETIA
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- PlayStation 3
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs