- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz Keil Walker #263097 üzenetére
Köszönöm!
Jól emlékeztem, hogy a Merkur (és a Baltany) csinál ilyen órát. A W10 szócska pedig nagy segítség a kutatáshoz.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
törölt tag
-
arn
félisten
válasz bigmasterg #263095 üzenetére
Errol van szo - en is probaltam, de ugy masfel ev utan hianyoztak az orak. Vagyis nagy lelkesen kiprobalok mast, aztan visszamegyek a kedvenchez, ami amolyan epp eleg praktikus ora. Ezert is gondolkodom, hogy kellene vmi “igazi” (datejust, etc), de azt meg leneznek az ember kezerol sok helyen.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bigmasterg
addikt
válasz #04331520 #263105 üzenetére
Más:
Swatch x Blancpain-ra reagált a San Martin .
link (oldalra lapozós) -
pulutodurumo
őstag
válasz bigmasterg #263107 üzenetére
Ez egy régebbi modell, de értjük a viccet.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
bigmasterg
addikt
válasz pulutodurumo #263108 üzenetére
Kék, narancs, zöld nem volt belőle, csak alap 2(?) szín.
-
nagyúr
válasz bigmasterg #263109 üzenetére
Jól néz ki a kék!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ruszki
senior tag
válasz bigmasterg #263109 üzenetére
Pont ez a két szín tetszik ha választani kellene!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
feddel
senior tag
Mit visel az index mai cikkében Sz. László?
-
SOAD19
addikt
válasz feddel #263114 üzenetére
Tudtam, hogy valami fideszes, fidesz közeli csóka lesz, nem hiába írtad a nevét úgy, ahogy a rendőrség szokta említeni a bűnözőket. Yt-on van a beszéljünk órákról csatorna, annak vannak ilyen videó, ahol megválaszol ilyen kérdéseket, a minap pont borkaira kérdeztek rá, hogy mit viselt a partizános videóban. A h*lladék pont olyan g-shockot viselt, olyan színben, mint ami nekem is van. El is ment a kedvem az órától. Írj a yt-os gyereknek, nagy fideszes, - ahogy olvastam korábban, nagyon védi a bandát -, biztos tud majd válaszolni.
-
Csigusz 1
aktív tag
-
nagyúr
Anya!!!! Kezzdőőődiiik!!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
SOAD19
addikt
válasz andrew01 #263122 üzenetére
A partizános videót nem láttam, ilyen senkikre nem vagyok kíváncsi. Meg amúgyse nézek partizános videókat a tavalyi választások óta. Részben, jó részt Marcika miatt bukta az ellenzék a választást, mert csak kihúzta MZP-ből, 2-3-adjára, hogy adott esetben, ha a NATO kérné, akkor küldene magyar katonákat Ukrajnába. Innentől el is dőlt a történet, ellenzék nyer apjuk, a család fiai mennek a háborúba, háborúpárti ellenzék...
-
driv4r
aktív tag
válasz Polarstar #263120 üzenetére
Mit akarsz, egész korrekt ár ez, nem két fillér ám egy repjegy azokba a városokba, ahol amúgy csak holnap nyitnak a boltok.
Másra nem igazán tudok gondolni, mi is indokolhatná a 2,700 USD felárat.*
New York City, NY; Honolulu, HI; Las Vegas, NV; Dallas, TX; San Francisco, CA; Houston, TX; Miami, FL; Orlando, FL.
* Ja, de, az idiotizmus.
-
fagyalllo
őstag
Seiko SRPK63, kínai piacos, nagyon szép:
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz fagyalllo #263128 üzenetére
Nekem nem bejövős a széles csat, a tok és a mutatók formája miatt, pedig abban a jegyben születtem. Bár simán lehet, h kisebbségben vagyok ezzel a véleménnyel.
A kölcsönösség jegyében kérdezném, Laco Kempten kinek miért NEM jön be? Hátha le tudtok beszélni róla (nem lesz könnyű, előre szólok ).39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz 5-ös kezelő #263132 üzenetére
Neked azért nem jön be, mert túl zsúfolt a számlap és nem látnád rendesen.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
baal-amiga
senior tag
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
oba
addikt
Nekem kicsit drágának tűnik ez a Laco Kempten. 930 eurót látok a weboldalukon. Nagyon "generic" a számlap, ezer másik órán látsz ilyet, tized ennyi áron is, persze ez nem jelenti azt, hogy csúnya. A Laco inhouse szerkezettel nem vagyok tisztában, ahogy nézem ez egy átbrandelt Sellita 210es. Biztos szépen teszi a dolgát de egy Seiko VH31-es szerkentyű valószínűleg pontosabb és persze gondozás mentesebb. (próbálkoztam )
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
andrew01
tag
Ha nem két fillérért veszek órát, akkor már szívesen nézegetném a márkajelölést a számlapon. Ahogy a hátlapján van, az mondjuk zseniális, de nekem hiányzik a számlapról. 18mm szíj is érdekes, bár pont most írtad, hogy a széleseket nem kedveled.
Nekem a tokfüle sem tetszik - önmagában; de az órához valahogy passzol mégis, viszont kézen viselve, megint furcsán hat, hogy úgy ott lebeg. Bár gondolom ez is stílusjellemző.[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
-
törölt tag
Most miért kellett ezt a brandet megemlíteni? Eddig nem is tudtam a létezéséről most meg... [link]
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
Vegyél inkább Heidelberg-et! Áttekinthetőbb számlap, patinásabb város:)
-
andrew01
tag
válasz Veron #263137 üzenetére
De szép ez a vonalvezetés valóban.
A legnagyobb differencia tán az, hogy a Kepmten bead blasted tokja, hoz egy bizonyos feelinget, lehet pont ez tetszik 5-ösnek.
Bár ezzel a modern külsővel is ütős és tök jó, hogy itt is van bemart szám a tokon, azért ez is kölcsönöz neki egy hangulatot : ). -
feddel
senior tag
Köszi a választ! Pont ilyet néztem ki, de akkor hagyjuk a fenébe. Marad a Seiko solar diverem...
(amire még mindig nem találtam fém szíjat...)[ Szerkesztve ]
-
fakekorom
tag
üdv!
adva van egy CASIO EF-201SG-7A. a leolvashatóságon kellene csiszolni. egy tükröződésmentes zafír segítene? és ha igen, hogyan lehet azt megtudni, hogy létezik-e hozzá? vagy ez legyen az órás "gond"ja?
köszönöm1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest