Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    Üdv!

    Karácsonyra szeretnék venni apámnak valami G-SHOCK karórát. Nekem személy szerint sosem jöttek be, így nem is foglalkoztam sosem velük, de sokszor poros, vizes munkát csinál(építőipar), illetve hőmérséklet ingadozás is szóba jöhet(kinti-benti, téli-nyári). Árban ~50000 Ft-ot tudnék rá szánni(legfeljebb 60k). Fontos lenne az olvashatóság. Személyesen még nem néztem meg egyiket sem, de így képeken elég kevés ilyen van. Vagy egy színű a számlap és az indexek, vagy "túl sok" infó van rajta. GPS nem fontos, okostelefonos párosítás meg még annyira sem, mert nincs neki. Ami fontos lenne még a könnyű leolvashatóság mellett, az az, hogy ne kelljen sűrűn töltögetni/elemet cserélgetni, ergo legyen "igénytelen". Egyelőre őket néztem ki:

    CASIO G-Shock GA-2100-1A
    CASIO G-Shock GBD-800UC-5E
    CASIO G-Shock AWG-M100A-1A
    CASIO G-Shock G-100CU-3A

    Az első felé jobban hajlok, már csak azért is, mert bár nincs vékony csuklója, a 45+-os órákat nem tudom sehogy sem elképzelni, meg olyan egyszerűnek tűnik. Ez utóbbi szempontból az utolsó is tetszetős, de azt a zöldet annyira nem tudom elképzelni. Utoljára évekkel ezelőtt egy BOSCH karórát hordott.

    Ezek közül esetleg jó lehet valamelyik vagy ezen kívül van még olyan, ami megfelel a kritériumoknak, csak elkerülte a figyelmemet? Előre is köszönöm a segítséget. :)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák